Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Mladá herečka Lucie (Jana Bernášková) se po mateřské dovolené snaží vrátit do práce, ale setkává se s klasickými starostmi svobodných matek a současně se zamotává do bláznivých situací při hledání nové lásky. Hlavní hrdinku na její nelehké životní cestě doprovázejí její extrovertní potrhlé kamarádky (Iva Pazderková, Mahulena Bočanová, Pavla Dostálová) a její zhmotnělý vnitřní hlas Šedivka (Ivana Chýlková), se kterou má velmi komplikovaný vztah. Kolik mužů a žen musíme v životě přežít, než potkáme toho pravého? (Falcon)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (108)

dopitak odpad!

všechny recenze uživatele

"Jani, když tak skvěle hraješ, nechtěla bys i něco napsat? Dáme do toho pár minerálek, jednu značku auta, pustíme v něm rádio a ještě nám půlka zbyde do kapsy." Tak takhle nějak se, předpokládám, u nás teď točí filmy. Protože výsledek nenapovídá, že by to bylo jinak. Pryč jsou asi časy, kdy by slušný herec řekl, že v tomhle hrát nebude, anebo (sic!) v půlce z natáčení utekl, že pod tohle se teda nepodepíše. Tím slušným hercem myslí Marka Němce, jehož mi bylo chvílema i docela líto. Vnitřní hlas Chýlková? Proč? Mahulena Botoxová? Kde tu vyhrabali? Zach jako šedý vlk Ravaneli? Dostálová s krátkými vlasy? A hlavně ale ten námět, kdy pitomá bréca odmítne chlapa co nahání sukně i když má jednu doma, aby si našla jinýho chlapa, co nahání sukně i když má jednu doma. Tvůrci toho veledíla by měli být ubiti na státní útraty. ()

MMR 

všechny recenze uživatele

Žil jsem v domnění, že Jana Bernášková není špatná herečka. Jenže už v debilním seriálu ZOO hraje příšerně a tady mě utvrdila v tom, že jsem se mýlil. U filmu jsem trpěl a modlil se za konec. Doufám, že tato "herečka" už žádnou knížku nenapíše a už vůbec nesmí dojít k jakýmukoliv zfilmování nějakého jejího díla... ()

Reklama

ForGump odpad!

všechny recenze uživatele

Jsem na filmy jako tento opus asi až příliš cynický. Kdybych byl takový měkosrdcatý a rád se nechal dojímat a nesraly by mě trapné dialogy, voiceover mluvený postavami rovnou na kameru a hloupé vtipy, úchvatně dementní dějové posuny, hlavní hrdinka a melodie z hudební banky, tak by se mi tento film asi líbil. Jenže nelíbil a chtěl jsem z něj útect už v polovině, ale zbaběle to neudělal. Nejlepší na tom je, že se Jak přežit svého muže snaží tvářit jako svěží romantická komedie se spoustou neobvyklých prvků, kde se tzv. prcá a říkají sprostá slovíčka, dokonce jsou do toho vneseny i autobiografické motivy, což teda vyznívá minimálně úsměvně, jenže tím jen otvírá další zatím neprozkoumanou komnatu českého braku. 10% ()

Jacques-ds odpad!

všechny recenze uživatele

Absolutní dno. Mizerný herecký výkon herečky v hlavní roli předčí už jenom hloupost scénáře. Ten neobsahuje žádný konflikt, děj, ani zápletku. Celý film je jenom série nepovedených scének, které se snaží být humorné, přičemž jsou jenom trapné. Fascinující jsou scény, momenty, ale i postavy, které nijak neposouvají děj, neprochází žádným vývojem a smysl jejich existence je mi záhadou. Pokud ten film vidět nemusíte, tak se mu vyhněte. Tohle je čisté zlo. ()

Necrotongue odpad!

všechny recenze uživatele

No, současné české snímky ve mně sice jen málokdy budí nadšení, ale tato příšernost byla hodna režie Evy Toulové. Ano, tak špatné to bylo. Od první chvíle, kdy začala představitelka hlavní hrdinky a autorka knižní předlohy v jedné osobě deklamovat své texty jako členka amatérského divadla v zapadlé vesnici (čímž se opravdu nechci dotknout amatérských herců a hereček, kteří zkoušejí ve volném čase po práci, aby bavili své spoluobčany, a jsou často tak nadšení pro věc, že by jim mohli jejich profesionální kolegové závidět) nebo jako jeřábnice v někdejších Aktualitách, mi bylo v podstatě jasné, že půjde o těžký průšvih. Zvlášť, když ji někteří kolegové a kolegyně nenechali ve štychu a hráli podobně mizerně. Úroveň dialogů plně odpovídala přednesu, režisérovi / scénáristovi to zjevně vyhovovalo (aby taky ne), takže všechno klouzalo nezadržitelně hladce vstříc odpadu. A tam tento exkrement po právu náleží. / Poučení: Je Jana Bernášková stejně "talentovanou" spisovatelkou jako herečkou? To se naštěstí nikdy nedozvím. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (4)

  • Scény přípomínající seriál Vyprávěj (od r. 2009) se natáčely v ateliérech seriálu Zoo (od r. 2022), do kterého Jana Bernášková (Lucie) posléze naskočila v roli Julie. (Teres)

Reklama

Reklama