Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Šedesátník Harry Sanborn je bohatý hudební vydavatel, který si nepřipouští přibývající léta a přes pokročilý věk udržuje milostné vztahy pouze s mladými ženami. Jeho posledním "úlovkem" je energická Marin, se kterou si vyrazí na víkend do luxusního venkovského domu, patřícího její matce Erice Barryové, úspěšné autorce divadelních her. Než se však dvojice stačí zabydlet, objeví se Erica se svou sestrou Zoe a přistihne polonahého Harryho u otevřené lednice. Přestože se trapná situace brzy vysvětlí, Erica se nedokáže smířit s tím, že její dcera má milostné pletky s protivným, sebestředným třiašedesátiletým seladonem. Téhož večera se však situace zvrtne, když Harry během milostných hrátek zkolabuje. Podle lékaře však není schopen dlouhé cesty a musí zůstat v Eričině domě. Naštěstí se v domě častěji, než je nutné, objevuje doktor Julian Mercer, který je obdivovatelem Ericy a její tvorby. Přes vzájemné antipatie a řadu trapasů se Harry s Ericou začnou pomalu sbližovat. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (471)

Boss321 

všechny recenze uživatele

Už jenom sledovat na jednom plátně Jacka Nicholsona a Dianu Keaton je nevšední zážitek, když si k tomu přidáte Keanu Reevese, Armandu Peet, Frances McDormand, velmi inteligentní scénář a přebornici na romantické komedie Nancy Meyers, tak z toho prostě nemůže vzniknout blbost. Neříkám, že jsem neviděl lepší, ale myslím, že tenhle film plně docením až tak za dvacet let. Keaton a Nicholson opět výborní (navíc on tu Nicholson hrál sám sebe :)). Tahle komedie ve mě zkrátka zanechala opravdu vynikající pocit a s chutí si jí pustím kdykoliv znovu. Můžu jen doporučit...... ()

BadoXXII 

všechny recenze uživatele

Teda ta ženská je vážně cvok. Doktore, pořád nosí roláky, i když je léto......Romantická komédia, v ktorej sú veľmi dôležití herci a hlavná dvojka je tak šarmantná a charizmatická, že si na ich mieste nedokážem nikoho iného predstaviť. Film je priamo šitý na mieru Jackovi Nicholsonovi a Diane Keatonovej, ktorá sa v hlavnej úlohe objavila po niekoľkých dlhých rokoch. Za svoj živočíšny výkon byla nominována na Oscara. Dobre napísané a zahraté. ()

Reklama

Jordan 

všechny recenze uživatele

dokonalí nicholson s keatonovou, krásna amanda peet a keanu v asi najsympatickejšej a najdobráckejšej postave filmového plátna vôbec - to dáva, v réžii majsterky žánru pani meyersovej (ktorá, ak by bola mužom, asi by mala veľmi blízko woodymu allenovi) nám servíruje inteligentne urozprávanú a sympaticky nenásilnú romantickú komédiu; ()

Dan9K 

všechny recenze uživatele

Když už romantická komedie, tak jedině s tim starym páprdou Jackem Nicholsonem! Je pravda, že druhá půlka není tak svižná a sklouzává spíše až do průměru. Není to ale zas tak hrozné a oba dva hlavní představitelé předvádí skvělý výkon (včetně vynikajícího Jackova dabéra) a jedná se o velice pohodovou a příjemnou záležitost, kterou mi sice Neo trochu znepříjemňuje, stejně jako nevyvážené ozvučení (pravděpodobně vina dabingu), ale dá se to přežít, pokud se vedle vás nesnaží někdo usnout... ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Celkem solidní romatická komedie s výbornými herci. Příběh odehrávající se především mezi 2 ženami (matkou a dcerou) a 2 muži nám nabídne zamoutanou podívanou plnou romantiky a humoru. Romantická komedie spíš pro ty náročnější a řekl bych i starší. Mě to zase tak neoslovilo, ale paní režisérku mám rád, protože natočila oblíbenou rodinnou komedii "Past na rodiče" a také romantickou fantasy "Po čem ženy touží". 55% ()

Galerie (67)

Zajímavosti (18)

  • Keď Harry Sanborn (Jack Nicholson) v závere prichádza do Paríža, povie vetu "It's showtime", ktorá je odkazom na Burtonovho Batmana (1989), kde presne rovnakú vetu Nicholson povedal v úlohe Jokera. (ČSFD)
  • První (i když krátká) čelní nahota Diane Keaton (Erica Barry) před kamerou. (Kulmon)
  • Studio 20th Century Fox film odmítlo s tím, že hlavní dvojice je příliš stará. (jezurka42)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno