Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Šedesátník Harry Sanborn je bohatý hudební vydavatel, který si nepřipouští přibývající léta a přes pokročilý věk udržuje milostné vztahy pouze s mladými ženami. Jeho posledním "úlovkem" je energická Marin, se kterou si vyrazí na víkend do luxusního venkovského domu, patřícího její matce Erice Barryové, úspěšné autorce divadelních her. Než se však dvojice stačí zabydlet, objeví se Erica se svou sestrou Zoe a přistihne polonahého Harryho u otevřené lednice. Přestože se trapná situace brzy vysvětlí, Erica se nedokáže smířit s tím, že její dcera má milostné pletky s protivným, sebestředným třiašedesátiletým seladonem. Téhož večera se však situace zvrtne, když Harry během milostných hrátek zkolabuje. Podle lékaře však není schopen dlouhé cesty a musí zůstat v Eričině domě. Naštěstí se v domě častěji, než je nutné, objevuje doktor Julian Mercer, který je obdivovatelem Ericy a její tvorby. Přes vzájemné antipatie a řadu trapasů se Harry s Ericou začnou pomalu sbližovat. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (472)

kleopatra 

všechny recenze uživatele

Jak já se na Jacka a Diane těšila..... so much..... a oni nebyli vůbec špatní, ale možná proto, že zmlsaná jejich kreditem a životními hereckými kousky, jsem čekala trochu víc. Ne snad, že by starej kocour nemohl chodit s mladou kočkou. Ne snad, že by se nemohl vyspat se starou nicméně zachovalou.... ehm, její matkou. Ne snad, že by se do starý větve nemohl zamilovat mladej, perspektivní, atraktivní doktůrek...... všechno beru. Ale: v návalu rauše jít měřit tlak? Protlemit (a pláč to teda nebyl) půl filmu, když to s Jackem nedopadne? Kdyby tak scénář trochu ubral ( to počáteční pošťuchování bylo milé, ale jak šel čas .......) , kdyby ho aspoň trochu ovanul "allenovský" duch, byla by to, ať nežeru, pětihvězdičková lahůdka ........ ach jo, přes ten tlakoměr se nepřenesu, ale slušné tři protentokrát dám. ()

monolog 

všechny recenze uživatele

Ten název je nepravdivý, lepší později, než jen pozdě tento snímek vidět. Celou dobu se to táhne v tom duchu, kdy člověk pořád užuž čeká, že konečně propukne něco jako zábava, jenže ono nic. Sice je zajímavý koukat, jak starej kasanova změní svůj přístup k ženám a na starý kolena se usadí na jeden hřad, jenže je to moc dlouhý. Na dvě hodiny se tam skoro nic neděje, vtip sem tam nějakej slabší a to dokonce ani životně pravdivej. Holt, Lepší už to nebude asi znovu nikdo nenatočí. Diane to sice opravdu sekne, ale jinak mě na tomhle filmu nic nezaujalo. Po půlce filmu (a věřte, že reklamy to natáhly o hodinu) mi přišlo, jako by uběl celý den a pořád se nic neděje. A tak to taky skončilo, pořád se nic nedělo. Nicholson odváděl svůj podprůměr a občasné "vtípky" typu když ji uviděl poprvý nahou byly naprosto uměle vymyšlený. Škoda, potenciál to mělo, jen ne dost dobrýho scénáristu. ()

Reklama

Brouk 

všechny recenze uživatele

To je ale konverzační lahůdka plná vtipu, napětí a kruté pravdy. To je přesně film, na který musí mít člověk tu správnou náladu. Nedávnou jsem si ho pustil znovu a je to pravda. Ne asi, ale určitě! Ten film je buď "zívačka" nebo prostě "TO! TAK! ASI! NĚJAK! JE!" a obroušený člověk životem, tj. s nějakým křížkem to ocení..... :-) ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Pěkná romantická slaďárna, akorát moc zdlouhavá a to bych viděl jako největší problém. Po hodině jsem toho měl dost a už koukal jen na hodiny kdy bude konec. Děj byl zvládnut v celku slušně, i když né na 100%. Příběh zajímavý a herecké obsazení dobré jak v hlavních tak i vedlejších rolích... 6/10 = 65% ()

ajuska 

všechny recenze uživatele

Ačkoli je tahle romantika trochu netradiční tím, že se zabývá jinou věkovou skupinou než většina ostatních, hraje tu můj oblíbenec Jack a začátek vypadá velmi slibně, musím ji nakonec hodnotit obligátními třemi hvězdičkami jako další z nekonečné řady průměrných romantických komedií. Jak už jsem zmiňovala rozjezd filmu byl velmi podařený, především díky konfrontaci hlavních postav, bohužel druhá hodina už značně drhne, je nudnější a o poznání méně zajímavější. Jak to dopadne, všichni víme, ale cesta k tomu se zvláště v posledních minutách jeví poněkud kostrbatá. ()

Galerie (67)

Zajímavosti (18)

  • Tržby ze severoamerických kin byly 124,7 milionu amerických dolarů, součet těch celosvětových 265,3 mil. (NIRO)
  • První (i když krátká) čelní nahota Diane Keaton (Erica Barry) před kamerou. (Kulmon)
  • Ve scéně, kdy se Harry Sanborn (Jack Nicholson) ptá na cestu k letnímu sídlu, je mu řečeno, že cesta vede doprava, ale Harry s autem odbočí vlevo. (Will_X)

Reklama

Reklama