Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když je v kufru auta odhaleno tělo, vyšetřovací tým otvírá případ z roku 1981, kdy se ztratila svobodná matka Donna, která se živila coby asistentka v prodejně aut. Vyšetřovatelé pátrají především v okruhu tehdejších prodejců a případných zákazníků. Jediným nejbližším příbuzným zavražděné je její dcera Marisa, která však o matce mluvit nechce, neboť jí má za zlé, že ji opustila. Teprve postupně se ukáže, že Donna dělala vše pro to, aby zajistila dceři lepší život. (TV Nova)

(více)

Recenze (2)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Každý prodejce se snaží vydělat a oškubat vás o co nejvíc peněz. Taky je dost lidí, co si pořádně nepřečte smlouvy a pak pláče…Tady máme mrtvolu v kufru, která bývala vcelku atraktivní ženou a pomocnicí v autosalonu, která se opravdu snažila a předčila i své kolegy. Závist, pomsta, chvilkový zkrat? Pěkná auta, ale jinak i tento díl byl hodně průměrnou záležitostí, která ničím extra nezaujme. ()

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Our job was no different than yours. Get 'em in the box,get as much as you can,get 'em to sign before they walk out the door. You do what you have to do. Befriend,persuade,control,lie. But once they sign, they're going to pay for it for years." ()

Reklama

Reklama