Reklama

Reklama

Epizody(39)

Obsahy(1)

Chibiuse se zdá krásný sen o Pegasovi, kterého záhy poté začnou v lidských snech hledat noví nepřátelé z Dead Moon cirkusu. Příběh této v pořadí čtvrté sezóny Sailor Moon série se zaměřuje na malou Chibiusu, prostřednictvím které se seznamujeme s Pegasem a poznáváme nádheru snění. Ovšem proč nepřátelé hledají krásný sen a kdo je záhadná žena za zrcadlem? Sailor Moon musí spojit síly se Sailor Chibi Moon a spolu bojovat za svět, aby ho neovládla noční můra. (Kicune)

(více)

Recenze (3)

Tionois 

všechny recenze uživatele

Jak mám Sailor Moon ráda, Super S sérii nemohu hodnotit kladně. Celý příběh se zaměřuje na Chibi-Usu, které je podle mého odhadu tak maximálně 10 let, a podle toho bych tipovala i věk ideálního diváka. Jednotlivé útoky i přeměňování se prodloužily až k neúnosnosti a místo, aby se na závěr děj rozvinul, nic se vlastně nestane. Ztráta času. ()

Kicune 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sailor Moon SuperS je nejvíce nudná a nejméně zajímavá (v pořadí čtvrtá) řada. Slice-of-life vtip naprosto vymizel a víceméně nedošlo ani k žádnému vývoji postav (památné jsou pouze hádky mezi Usagi a Chibiusou a narůstající Usagina žárlivost vůči komukoliv, kdo se na Mamora jen podívá). Nemastnost a neslanost zloduchů je až k vzteku, senshi jsou zase odsunuty do pozadí. Samotný děj se točí kolem Chibiusy, čímž anime svou cílovku posouvá k mnohem mladšímu publiku. V průběhu řadových dílů (tedy ne začátek a konec série) se příběh natahuje a posouvá až želvím tempem, že by se prostředních cca 30 dílů z celkových 39 mohlo s čistým svědomím vynechat a nikomu nic neunikne. Tento obrat a propad v kvalitě série po vynikající Sailor Moon S je o to zvláštnější, že tvůrci zůstali stejní. Problém je nejspíše v tom, že celá tato řada se začala natáčet ještě předtím, než Naoko Takeuchi dopsala mangu, jejíž vyznění je nakonec mnohem temnější než toto pestrobarevné a infantilní anime. Škoda. ()

Reklama

Zajímavosti (1)

  • Seriál je volnou adaptací 4. části mangy Naoko Takeuchi "Sailor Moon" s názvem "Dream". Samotný seriál se začal natáčet ještě před dokončením mangy, proto je jeho celkové vyznění odlišné. (Kicune)

Reklama

Reklama