Reklama

Reklama

Muži v černém 2

  • USA Men in Black II (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Od událostí prvního dílu uplynulo už několik let, kdy K a J, agenti tajné neoficiální organizace MiB, dohlížející na utajené mimozemské imigranty na Zemi, odvrátili velkou intergalaktickou katastrofu. Tehdy se čerstvě zaškolený agent J v organizaci dobře zavedl, zatímco jeho starší, zkušený kolega K se vrátil k pohodlnému civilnímu životu a pracuje na poště. Během rutinního vyšetřování však J odhalí spiknutí řízené zlou kytothianskou stvůrou Serleenou, vystupující v podobě sexy modelky luxusního spodního prádla. Obsadí budovu organizace MiB a jako rukojmí si vezme její zaměstnance. J nezbývá než požádat jediného muže, který mu s řešením situace může pomoci - zpohodlnělého K. Vyzbrojí se v tajné zbrojnici a proniknou do centrály. Čeká je rozhodující boj o záchranu lidstva i Zarthanů… (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (565)

Galadriel 

všechny recenze uživatele

O hodně slabší než jednička, ale občas se i tady některé věci povedly (hlavně úplný konec, přílet Serleeniny lodě, ...). Hlavní problém je v tom, že už tohle už těžko mohlo být originální (což první díl bezesporu byl) a tudíž se vytrácí velká část kouzla. Ano, je to slepenec, je to málo nabušené, ale pro mě pořád solidní oddechová zábava, i když s odstupem času už vlastně pořádně ani nevím, o čem to bylo. ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Po solidní jedničce opravdu velké zklamání. Vytratilo se kouzlo, vytratil se vtip, zůstala jen nepříliš nápaditá a občas zcela bezradná imitace, naplněná trapností, kterou ani pošťák Tommy Lee nezachrání. Nejsmutnější je, že z celého filmu je nejvtipnější úvodní televizní epizoda stařičkého laciného seriálu. ()

Reklama

hippyman 

všechny recenze uživatele

po jedničce neoriginální, místy zoufale nevtipné, většinu času o ničem... na druhou stranu párkrát se člověk opravdu zasměje (někdy to ovšem nejspíš nebyl záměr tvůrců) a 88 minut je tak akorát... jen by na konci neškodilo na konci bliknout i nám, divákům, abysme to dostali ze svých vzpomínek... :) oddechovka, ale jo... 50% ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Dvojka je trošku slabšia, ale stále je to film kde sa dá zabaviť. Nápady rovnako ako v predošlom diely nezostali len na papieri a s vyšším rozpočtom prišlo aj viac akcii. Rovnako zaujímavý je aj príbeh. Tommy Lee Jones už tu nie je taký frajer ako v prvom diely za to postava Willa Smitha je zaujímavejšia a ešte o niečo lepšia. Dvojka sa riadi heslom všetkého viac aj keď minút ma menej, za to tempo filmu skoro nikde nedrhne. 65% - 3* ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Opět pravidlo pokračování (místo pravidlo by se to mělo jmenovat prokletí) a bohužel i MIB 2 jsou slabší než jednička. Film nepůsobí vůbec celistvě a je to spíše velký shluk nápadů a skečů, které dohromady tvoří chatrně vystavěnou sci-fi zábavu. Celé to na papíře muselo vypadat šíleně, ale zfilmované ještě šíleněji a se Smithovou nechutí k pokračování trochu nechápu, proč do toho šel (tučný šek nechme stranou:)). Když se však člověk odmyslí tu neuvěřitelnou přepálenost nejen nápadů, ale i jejich provedení, jsou zde velmi vtipná místa jako je konverzace J a K na poště (J:"Pracovali jsme spolu", K:"Já nikdy nepracoval v pohřebním ústavu"). Bohužel i většina scén i příběh působí poměrně sestříhaně a urychleně hlavně v závěru, kde "K" představí další směr pro stále větší a větší pokračování... Naneštěstí větší neznamená lepší. ()

Galerie (107)

Zajímavosti (28)

  • Ve scéně, kdy J (Will Smith) a K (Tommy Lee Jones) sledují ve videopůjčovně dokument, který si K zanechal jako důkaz, agent J prohlásí: “To vypadá jako od Spielberga.“ Steven Spielberg, producent filmu, tuto scénu poprvé viděl až na premiéře a velmi ho pobavila. (Jacccob)

Související novinky

Manuál na záchranu světa

Manuál na záchranu světa

21.12.2008

Nabízí nám ho studio Metro-Goldwyn-Mayer, kterému BenDavid Grabinski prodal scénář nazvaný The How-To Guide for Saving the World. Pro námět akční sci-fi komedie se nadchl Barry Sonnenfeld, kterého… (více)

Reklama

Reklama