Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Reuben Feffera (Ben Stiller), je učiněný smolař: jeho čerstvá novomanželka ho přímo na líbánkách podvede se svalnatým potápěčem, a vyhodí tak všechny jeho milostné i životní plány do povětří. Náhoda ho svede dohromady s dobrodružně založenou Polly (Jennifer Aniston), jeho dávnou kamarádkou z dětství, čímž se jeho život dostane do divoké změti extrémních sportů, kořeněného jídla, fretek a rytmů salsy... s neuvěřitelnými následky. Může se putičkář Reuben, jež chce mít vše neustále pod kontrolou, změnit a začít žít přítomností? (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (246)

peetriss 

všechny recenze uživatele

Já to s Polly risknul, a nevyplatilo se! Jen další zástupce velmi primitivní americké romantické komedie, která navíc v sobě neobsahuje nic inovativního a zcela zbytečně a účelově mnohdy upadá do hrubozrnnosti. Hlavní herecká dvojice celkem v pořádku. Přestože jsem Jennifer Aniston nikdy nijak nemusel, zde mi nevadila, navíc umí nejednou diváka "rozpálit". ()

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Když je člověk druhej den zničenej po pořádným mejdanu, nepotřebuje zrovna léčit kocovinu u přechytřelýho filmu. Tenhle tak akorát odpovídá. Neklade přílišné nároky, místy je i blbej, Jennifer Aniston je ovšem zjev na kterej se v tomhle filmu dobře dívá, a tak se dá té nedokonalosti lecos odpustit. Nicméně dialogy, to je něco, co tomuhle filmu opravdu chybí. Mohlo by to bejt daleko lepší, ale na tu nědělní kocovinku to naštěstí stačí...60% ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Neskutečně předvídatelná komedie, kde v podstatě od začátku víte, jak se budou jednotlivé vztahy vyvíjet. To by nebyl takový problém, protože schéma se skoro očekává, ale že to bude mít tak dva tři vtipné momenty, to je na komedii se Stillerem celkem malá. Na druhou stranu Jennifer Aniston je zde celkem zajímavá. ()

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Riskla jsem to s Polly v pubertě a vlastně si ani nejsem jistá jak to dopadlo. Riskla jsem to znovu teď o 8 let později a dopadlo to tedy dost katastrofálně...Fekální humor jsem si každopádně nepamatovala, což je zvláštní, páč je to to hlavní, co si lidé z tohoto filmu pamatují, Stiller, který by se měl mírně krotit a typická Aniston, ke které ta role prostě sedla. Nic víc, nic míň. ()

kleopatra 

všechny recenze uživatele

Varovnou statistikou vybavený sucharský pojišťovák Bena Stillera a kosmopolitní ze dne na den žijící holčina Jennifer Aniston se k sobě jako x-tá totálně se nehodící dvojice nakonec hodili. Čekala jsem něco v duchu trapného Božského Bruce, ale ti dva, na které je příjemný pohled i v civilu, mě mile překvapili. .......A taky postava Bryana Browna a Hoffmanův "Ježíš". ()

Galerie (46)

Zajímavosti (16)

  • Během zkoušet fretka Bena Stillera několikrát pokousala. (don corleone)
  • Jennifer Aniston uviedla, že hlavným dôvodom prečo vzala rolu Polly v tomto filme bolo jej priateľstvo s Benom Stillerom (Reuben Feffer) a možnosť si s ním zatancovať salsu. (vander19)
  • Bok po boku se hlavní představitelé Jeniffer Aniston a Ben Stiller objevili také ve 22. díle 3. série seriálu Přátelé (od r. 1994). (Mish.k.a)

Reklama

Reklama