Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Reuben Feffera (Ben Stiller), je učiněný smolař: jeho čerstvá novomanželka ho přímo na líbánkách podvede se svalnatým potápěčem, a vyhodí tak všechny jeho milostné i životní plány do povětří. Náhoda ho svede dohromady s dobrodružně založenou Polly (Jennifer Aniston), jeho dávnou kamarádkou z dětství, čímž se jeho život dostane do divoké změti extrémních sportů, kořeněného jídla, fretek a rytmů salsy... s neuvěřitelnými následky. Může se putičkář Reuben, jež chce mít vše neustále pod kontrolou, změnit a začít žít přítomností? (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (247)

angel74 

všechny recenze uživatele

Jedna z mála komedií s Benem Stillerem, u které se fakt bavím, pokud si ji jednou za čas pustím. Čert vem předvídatelný děj a pár fekálních vtípků, když pak dostanu záchvat smíchu při nezapomenutelných hereckých kreacích Philipa Seymoura Hoffmana. Potěší i Jennifer Aniston se svou roztomile dezorientovanou fretkou a několik epizodních roliček v podání herců zvučných jmen. (70%) ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Romantický příběh, avšak poněkud osudově jiný. Je naprosto popřena klasická romantická šablona, tudíž se svatbou nekončí, ale naopak začíná. A tak by se vlastně mohl napsat dovětek, a jak to bylo dál. Pro muže nemůže být větší noční můra, než když se jeho novomanželka na líbánkách vyspí s někým jiným. Reubenovi se to stalo, ale i tak se snaží žít dál. Osud je však mrška zákeřná, a tak mu náhoda postaví do životní cesty Polly. Ben Stiller a Jennifer Aniston jako pár v naprosto odlišných charakterových vlastností. Mohla by to být komedie, ale John Hamburg, coby režisér a scenárista v jedné osobě, se striktně držel svěží romantické atmosféry, která svým jemným humorem a danými vlastnostmi překvapivě potěší. Ben Stiller je ve své roli prostě takový jaký je, zatímco Jennifer Aniston se naopak snaží ve své, v uvozovkách, rebelské postavě se smyslem proto sounáležitosti vlastní zábavy a svobodné životní vůle až moc zbytečně netlačit na pilu. Její skromnost a zároveň přísnost dodržování svých zásad je až úctyhodná. Jejich vzájemná osudová linka samozřejmě není bez zádrhelů, avšak poklidný nadhled a řešení komplikací snad může být i pro mnohé inspiraci. Je to krásný příběh, který hlavně divačky příjemně pohladí. ()

Reklama

WANDRWALL 

všechny recenze uživatele

Risk se nevyplatil. Následky by měl nést ten, kdo tomu sympatickému muži vehnal do manžeství takovou couru, co si to rozdá ihned se svalovcem, a nectí svátost manželskou. Proč si ji předtím neprověřil, Proč se hnal do manželství s takovou ženou? Kéž by jeho příběh poučil některé podobně sympatické muže, co jim nějaká ropucha sedá na lep.***(5.10.2010) ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Prostá průměrná komedie s hercem, od kterého bych to asi málo kdy čekal. Ale i to se stává. Ben Stiller je herec, kterého mám vcelku rád. Jeho filmy většinou jsou po vztahové stránce dost destruktivní. A obstojně je to i ve filmu Riskni to s Polly. Docela příjemně se na to kouká, tedy pokud se chcete párkrát pousmát a jinak sledovat vztahy, vztahy, vztahy. Jennifer Aniston na tom není jinak. Když už nějaký film, tak hlavně s komediálními, citově zaručenými chvilkami, které ne že by byly špatné, ale jsou prostě velice průměrné. A přitom se k sobě docela hodí. Jediný, co mě dokázalo vytočit, tak to, že si tvůrci vzali námět z jedné epizody seriálu Přátel a to ten, když si Ben Stiller dělá seznam pozitiv a negativ a nedokáže si vybrat mezi dvěma paničkama. No co, na komedii je to příliš průměrné a vtípky také nehířící i když je vidět, že se snaží. Bohužel zdá se mi, že marně. --- Co ta modřina? - Dobrý, akorát trochu bolí - Kdo by čekal, že se po tobě budou procházet komodští draci. ()

peetriss 

všechny recenze uživatele

Já to s Polly risknul, a nevyplatilo se! Jen další zástupce velmi primitivní americké romantické komedie, která navíc v sobě neobsahuje nic inovativního a zcela zbytečně a účelově mnohdy upadá do hrubozrnnosti. Hlavní herecká dvojice celkem v pořádku. Přestože jsem Jennifer Aniston nikdy nijak nemusel, zde mi nevadila, navíc umí nejednou diváka "rozpálit". ()

Galerie (46)

Zajímavosti (16)

  • Jennifer Aniston uviedla, že hlavným dôvodom prečo vzala rolu Polly v tomto filme bolo jej priateľstvo s Benom Stillerom (Reuben Feffer) a možnosť si s ním zatancovať salsu. (vander19)
  • Zelená vlajka na jachte Lelanda Van Lewa (Bryan Brown), na ktorej je boxujúci klokan, viala počas Amerického pohára v jachtingu v roku 1983, v ktorom Austrália zvíťazila. (vander19)
  • Reuben napíše dopis, ve kterém srovnává Polly s Lisou. Dopis najde Polly a je z toho hádka. Stejnou pointu má i jeden díl Přátel, kde je Rachel srovnávána se současnou přítelkyní Rosse. (don corleone)

Reklama

Reklama