Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Šestidílná koprodukční minisérie z prostředí jadranské riviéry a pobřežní policie je volným pokračováním minisérie Pod hladinou. Tým, ve kterém v době sezony v rámci pomoci českým turistům slouží i dva Češi, řeší případy, které souvisí s mořem, přípobřežní plavbou a marinou, kde dochází k podivným krádežím, ale také problémy českých a slovenských občanů na souši. Zároveň se tu rozmotává tajemství hlavního hrdiny – českého policisty, bývalého potápěče Honzy Zacha, který přijíždí na Jadran, aby uzavřel svou minulost (prima+)

(více)

Recenze uživatele meda2016 k tomuto seriálu (5)

Na vlnách Jadranu (2023) 

Nosný čas pro spoustu reklam. Jediná smysluplná recenze tohoto veledíla. ()

Epizoda 1 (2023) (E01) 

Půjčím si tuto větu: "Pilot je tak trochu o ničem." Seznámíme se s postavami, to se dá omluvit. Prostředí, proti špíně domácích vod, nadchne. Říkáte si - to se rozjede v dalším dílu. Zatím se rozhlednu po prosluněném přímoří, nasaji historii a nové jachty. 50% ()

Epizoda 2 (2023) (E02) 

Potvrzuje se podezření, že filmaři, vedle příjemné dovolené, využili neotřelé myšlenky sem tam natočit pár záběrů a narychlo spíchnout dialogy. Jako krimi je tohle řešeto, jako záběry z dovolené promítané přátelům dobrý. 30% ()

Epizoda 3 (2023) (E03) 

Potvrzení, že někteří tvůrci pomáhají snižovat úroveň domácí tvorby. Určeno jen pro milovníky domova, kteří už navštíví teplé kraje pouze prostřednictvím TV. A aby při tom zhlédli reklamy. Náplň: Trapně o ničem. 25% ()

Epizoda 4 (2023) (E04) 

Dobré světelné podmínky, technika na úrovni, další modelka. Ale... Stále pocit nudy místo gradace. Už ani smrt nezabírá. Čeští herci hlavně polohlasem... Až ten delikvent trochu pokřikoval. Pak ještě rekapitulace, co už je jasné. Ale jo, záblesk krimi. ()

Reklama

Reklama