Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Šestidílná koprodukční minisérie z prostředí jadranské riviéry a pobřežní policie je volným pokračováním minisérie Pod hladinou. Tým, ve kterém v době sezony v rámci pomoci českým turistům slouží i dva Češi, řeší případy, které souvisí s mořem, přípobřežní plavbou a marinou, kde dochází k podivným krádežím, ale také problémy českých a slovenských občanů na souši. Zároveň se tu rozmotává tajemství hlavního hrdiny – českého policisty, bývalého potápěče Honzy Zacha, který přijíždí na Jadran, aby uzavřel svou minulost (prima+)

(více)

Zajímavosti (6)

Na vlnách Jadranu - Epizoda 1 (2023) (epizoda) (E01)

  • Policisté najdou prázdný člun a vytáhnou jej na miniaturní „záchranářský“, tedy policejní člun. Ve všech následujících záběrech není po oranžovém člunu ani památky. (pjotri)

Na vlnách Jadranu - Epizoda 1 (2023) (epizoda) (E01)

  • V závěru seriálu Pod hladinou (od r. 2023) odjíždí poručík Zach (Matěj Hádek) z ČR do Chorvatska, protože jeho přítelkyně Alice (Sandra Nováková), vyšetřovatelka krajského policejního ředitelství, si našla jiného přítele a Zach jim nechce dělat křena. Opouští tedy Česko a oba milence a odchází „na misi“ do Chorvatska. Jenže hned v prvním díle se dozvídáme, že v Chorvatsku všichni Alici znali a všem je strašně líto, že tam loni zahynula. (pjotri)

Na vlnách Jadranu - Epizoda 1 (2023) (epizoda) (E01)

  • Český policajt se představuje jako nadporučík, přitom když vyfasoval pokoj, měl na sobě uniformu poručíka (dvě hvězdy). (pjotri)

Reklama

Reklama