Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Alexander Hesse je zapálený vědec, který v univerzitním centru pro porodnost pracuje na vývoji preparátu příznivě ovlivňujícího těhotenství. Úřad ale testování léku nepovolí a výzkum ukončí. Místo toho se bude financovat projekt dr. Diany Reddinové se zmrazenými vajíčky, která dostane i jejich laboratoř. Přesto se Alex rozhodne, že s kolegou gynekologem Arbogastem budou pokračovat na vlastní pěst, a začne testovat lék sám na sobě. Larry ukradne z Dianina projektu zmrazené vajíčko s označením Junior a oplodní ho Alexovým spermatem. Situace se jim však brzy vymkne z rukou a po čase se u Alexe začnou objevovat příznaky těhotenství. To všechno ještě zkomplikuje všetečná šéfka univerzitního výzkumného programu, Arbogastova těhotná ex-manželka Angela... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (351)

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Dovolte, abych potřásl rukou muži, který bude matkou.." ;) Těhotný Terminátor ?? Ale jistě !! Ačkoliv to tu vypadá jako v ovčíně, touhle komedií mě rozhodně československý rodák Ivan Reitman moc potěšil.. Nebudu vůbec řešit, kde vzal Arnie dělohu, protože Junior platí za nesmírně zábavný film, v němž je však Arnold Schwarzenegger, svému hereckému rozsahu navzdory, natolik přesný, že by to jiný těžko zvládl, paradoxně stejně přesvědčivý a zábavný zde jako v Conanovi či již zmiňovaném Terminátorovi.. ()

ClintEastwood 

všechny recenze uživatele

Asi ten nejbláznivější film komediálního tvůrce Ivana Reitmana, jehož tvorbu mám velmi rád. Dnes mi tohle šílené dílko nepřijde tak špatné, jako kdysi, přesto přiznávám, že mírně nadhodnocuji. Arnold tady docela přesvědčivě hraje, čím dál víc citlivějšího muže, jenž čeká potomka (jen tu paruku a růžové tepláky si mohl odpustit) a jeho trpasličí kolega Danny DeVito, je tradiční zárukou skvělého herectví. Junior je zábava pro celou rodinu, jen my - Arnieho obdivovatelé - budeme občas trošku kroutit hlavou. ()

Reklama

igi B. 

všechny recenze uživatele

Úchylné, chvílemi vtipné. Řemeslně zvládnuté. Americky zábavné. Ach jo. Jak tohle hodnotit. Dvě a půl mimihvězdy a co víc? Docela nechápu, že roli v téhle ptákovině mohla vzít Emma Thompson. No, je to taková hejlywoodská legrace. Nakonec to tedy se sebezapřením zaokrouhlím nahoru, za tu scénku s mimiarním... Až mráz mi přeběh po zádech... ()

Aleee89 

všechny recenze uživatele

Tohle je film, kterému musím strhnout body za více věcí. A to za prvé: hraje tu Arnold Schwarzenegger a jeho role je docela pitomá. Za druhé: celý námět filmu nemá moc inteligentního ducha a i když se sem tam pousmějete nebo máte při útoku hollywoodských filmařů na vaše citové buňky slzy na krajíčku, pořád to prostě nezachrání přitroublý film. ()

Dudek 

všechny recenze uživatele

Kdo by to byl řekl, že o čtrnáct let později se tento příběh stane skutečností... Jasně, ve své podstatě je to něco úplně jiného, ale i tak, muž porodil ;) Americký transsexuál Thomas Beatie, historicky první těhotný muž, porodil zdravé dítě. Americká televizní stanice ABC News s odvoláním na anonymní zdroj informovala, že 34letý muž přivedl v neděli v porodnici ve státě Oregon na svět holčičku, a to přirozenou cestou. Původně měl v plánu porodit císařským řezem. Beatie se narodil jako žena a později se podrobil částečné změně pohlaví. Před několika lety nechal odstranit prsa a podstoupil terapii s mužským pohlavním hormonem testosteronem. Podle zákona je tedy muž, ale vzhledem k tomu, že si nenechal odstranit dělohu a vaječníky, mohl otěhotnět. Protože jeho manželka nemohla otěhotnět, podstoupil Beatie umělé oplodnění a dítě namísto manželky odnosil sám. Během těhotenství přestal užívat testosteron. novinky.cz ()

Galerie (69)

Zajímavosti (13)

  • Tržby ze severoamerických kin čininily 36,8 milionu amerických dolarů, součet těch celosvětových dosáhl 108,4 mil. (NIRO)
  • Náklady na výrobu byly zhruba 60 milionů amerických dolarů. (NIRO)

Související novinky

Zemřel režisér Ivan Reitman

Zemřel režisér Ivan Reitman

14.02.2022

Nálož filmových novinek a trailerů ze Super Bowlu narušila v noci z neděle na pondělí smutná zpráva. Zemřel totiž legendární režisér Ivan Reitman. Autorovi filmů jako Krotitelé duchů, Policajt ze… (více)

Reklama

Reklama