Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Alexander Hesse je zapálený vědec, který v univerzitním centru pro porodnost pracuje na vývoji preparátu příznivě ovlivňujícího těhotenství. Úřad ale testování léku nepovolí a výzkum ukončí. Místo toho se bude financovat projekt dr. Diany Reddinové se zmrazenými vajíčky, která dostane i jejich laboratoř. Přesto se Alex rozhodne, že s kolegou gynekologem Arbogastem budou pokračovat na vlastní pěst, a začne testovat lék sám na sobě. Larry ukradne z Dianina projektu zmrazené vajíčko s označením Junior a oplodní ho Alexovým spermatem. Situace se jim však brzy vymkne z rukou a po čase se u Alexe začnou objevovat příznaky těhotenství. To všechno ještě zkomplikuje všetečná šéfka univerzitního výzkumného programu, Arbogastova těhotná ex-manželka Angela... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (351)

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Tak já půjdu proti davu. Třetí spolupráce Reitmana a Schwarzeneggera, a já řeknu, že se mi od nich skutečně líbila nejvíce. Z Dvojčat se navíc setkáváme opět s Danny DeVitem. Ano film se rovná těhotný Arnold. No a proč ne, v komediích se objevili i větší hlouposti. Na rozdíl od nich mě ale Junior dokázal skvěle pobavit. Právě bych to nečekal, ale byl jsem skutečně překvapen. Ve filmu se rozvijí i hezká romantická zápletka mezi Arnoldem a Emmou Thompson. A Emma mi do role skvěle zapadne. Možná mám jen odlišní vkus nebo vnímám humor jinak, ale Arnie to zahrál vážně dobře. "Já nemám co na sebe." a "Já nenávidím své tělo." mě prostě rozbilo. Takže dle mého soudu je Junior vážně milý a hezký film. Zároveň díky situačnímu humoru i zdařilá komedie. (75 %) ()

Radyo odpad!

všechny recenze uživatele

Malá hádanka: Co je daleko horší než Arnold Schwazenegger coby Mr. Freeze v Batmanovi a Robinovi? Nevíte? Poddáváte se? Tak já to teda řeknu. Horší je těhotný Arnold Schwarzenegger v růžové teplákovce namaškařený za ženskou a předstírající porodní bolesti!! Protože tohle je teda fakt moc i pro otrlé! Já osobně jsem při sledování téhle blitky trpěl bolestma bezesporu srovnatelnýma s těmi porodními. Co to ten Reitman vyváděl, jak mohl natočit takový maglajz?? Nepochopím do nejdelší smrti, jak se k tomu mohla propůjčit i Emma Thompson, jinak vynikající herečka, tady si ale koledující o ránu z milosti. Danny De Vito již dříve několikrát dokázal, že je schopen vzít roli v čemkoliv, ale tímhle filmem překonal vše. A Arnold? Conana na něj!!! Ten by mu svým obouručním mečem udělal císařský řez a pitvu zároveň a nás diváky by alespoň zbavil dalších utrpení. Snad už teď dá Arnold od filmování pokoj, když je tím guvernérem... ()

Reklama

AdamesWWE 

všechny recenze uživatele

[6.5/10] Príjemná a dobrá komédia s Arnoldom v hlavne úlohe. Popri akčných úlohách vyskúšal aj niečo iné a aj ked´ to niekomu nesedí, mne sa to páčilo. Dobre mu tu sekunduje Danny DeVito. Film sa nesie v takej dobrej rodinnej atmosfére, čo sa humoru týka tak niesú tu úplne výrazne smiešne scény ale po celý čas sa nato príjemne pozerá a pobaví to, pričom ani netreba výrazný humor. Dávam dobré tri hviezdičky. ()

noriaki 

všechny recenze uživatele

Třetí kooperace Arnieho s Ivanenem Reitmanem. Ta první dopadla docela dobře, ta druhá už rozpačitě, ta třetí byla bez debat průser. Je to o to větší tragédie, že zatímco po Dvojčatech a Policajtovi ve školce čekal Arnolda Terminátor 2, po Juniorovi se mohl těšit jen na stěží průměrného Likvidátora. Švarcíkovu kariéru zabila restrukturalizace akčního žánru, jenže zachraňovat ji něčím takovým přece neměl zapotřebí. ()

gombarix 

všechny recenze uživatele

O 20 % horší hodnocení než policajt ze školky? He? Já jsem se bavil stokrát víc! Emma Thompson je kouzelná, Arnie taky (hlavně jako mimino a jako východoněmecká exsportovkyně), zápletka se ještě udržuje v mezích reálnosti, dokonce se objevuje i jakýsi myšlenkový přesah... prostě tahle komedie, jakkoli nablblá, mi sedla. Výstižný komentář: monolog ()

Galerie (69)

Zajímavosti (13)

  • Tržby ze severoamerických kin čininily 36,8 milionu amerických dolarů, součet těch celosvětových dosáhl 108,4 mil. (NIRO)
  • Kampus ve filmu je nazvaný "Leland University". Natáčelo se ale na univerzitě v Berkeley, jejímž sportovním rivalem je univerzita Stanford v Pablo Alto (obojí v Kalifornii), pojmenovaná po Lelandu Standfordovi. (HappySmile)

Související novinky

Zemřel režisér Ivan Reitman

Zemřel režisér Ivan Reitman

14.02.2022

Nálož filmových novinek a trailerů ze Super Bowlu narušila v noci z neděle na pondělí smutná zpráva. Zemřel totiž legendární režisér Ivan Reitman. Autorovi filmů jako Krotitelé duchů, Policajt ze… (více)

Reklama

Reklama