Reklama

Reklama

VOD (1)

Nick Wild pracuje jako bodyguard v Las Vegas. Zároveň ví jak být profesionální zabiják a má tak trochu problém s gamblerstvím. Když mu kamaráda zmlátí sadistický gauner, Nick zasáhne a zjistí, že onen násilník je synem mocného mafiánského bosse. Nick se tak ocitne v podsvětí a na stopě mu je jak policie, tak i mafie samotná. Na Nicka tedy čeká sázka nejvyšší, hra o život začíná. (Filmbox)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (220)

UhLee 

všechny recenze uživatele

(4/10). Hrozně málo výrazný film. Jediné pozitivum vidím právě v jeho největším lákadlu - Jasonu Stathamovi. Ten se snaží co mu síly stačí, ale stejně to na mě působilo hrozně roztěkaně. Celý film působí polepený a je to celé hrozně divné. Působí hrozně nevyspěle a bez sebevědomí. Prostě takový, na který za pár dní zapomenete. ()

bourec 

všechny recenze uživatele

West,kdysi rozjel hodně slibně svojí kariéru,a první tři snímky byly naprostá bomba.To už je ale pryč,a teď v meteo hantýrce spíš střídavě oblačno.Stathama mám hodně rád,ale ani on se nevyhne zakopnutí maximálně za dvě,tři hvězdy.A tak se West kouknul na Equalizéra,trochu přizpůsobil tomuhle filmu tři akční scény,a celý to obalil děsnou vatou z kasína,kde to drhne,a neni to ani trochu zábavný.Škoda.50%. ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $30miliónovTržby USA $3,200Tržby Celosvetovo $4,774,000Tržby za predaj Blu-ray v USA $827,726 //počet predaných kusov 32,237Tržby za predaj DVD v USA $2,187,629 //počet predaných kusov 104,759║ bez väčších odbočiek znesiteľná jednohubka ušitá Stathamovi na mieru, fajn akcia a dialógy /60%/ ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Wild card ponúka slušný príbeh s tvrdým chlapíkom Jasonom Stathamom, ako babrákom v hlavnej úlohe záporáka. Film hlavne hrá na vynikajúce monológy hlavného predstaviteľa už spomínaného Stathama, pretože tie hlášky sú naozaj perfektné. Čo však zadrháva sú miestami hluché miesta v scenári, ktorý chcelo ešte trošku doladiť. Na to, že sa tu jedná o Stathama, tak má film veľmi málo akčných scén, skoro, akoby ho tvorcovia šetrili. Bitiek je tu fakt veľmi málo, ale keď už nejaká je, tak krvou sa nešetrí a lietajú rany sem a tam. Čo mi ďalej vadilo je miestami neprehľadná kamera pri bojových scénach a ešte ku všetkému to hrozné spomaľovanie záberov mi to všetko len znepríjemňovalo. Inak ľahký nadpriemer. ()

Thomassi 

všechny recenze uživatele

V tomto filmu moc pěstí od Jasona Stathama nečekejte. Příběh je poklidný, odehrávající se v Las Vegas. Nevím co pana režiséra vedlo k tomu, že natočí film na jeho a Jasonovi poměry až tak "neakční". Výsledek je pak celkem rozpoluplný. Na jednu stranu člověk čeká akční jízdu, kterou ale v tomto případě nedostane. Ale na druhou stranu je Wild Card něco úplně jiného. A musím přiznat, že mě to i bavilo. Film má příjemný spád a celkem rychle uteče, což je důležité. Nicméně pro příště, Jason je dobrý v rozdávání pěstí a lámání kostí, takže bych prosil něco takového ;-) ()

Galerie (37)

Zajímavosti (8)

  • Původní název filmu byl Heat, později byl ale snímek přejmenován na Wild Card. (Domin1359)

Související novinky

Statham předává kurýrskou štafetu

Statham předává kurýrskou štafetu

11.02.2014

Kurýr dodnes patří mezi nejznámější filmy Jasona Stathama. Neohrožený řidič Frank Martin to dotáhl na tři celovečeráky, předloni se pak přesunul i na malou obrazovku, kde si ho zahrál Chris Vance.… (více)

Reklama

Reklama