Reklama

Reklama

VOD (1)

Nick Wild pracuje jako bodyguard v Las Vegas. Zároveň ví jak být profesionální zabiják a má tak trochu problém s gamblerstvím. Když mu kamaráda zmlátí sadistický gauner, Nick zasáhne a zjistí, že onen násilník je synem mocného mafiánského bosse. Nick se tak ocitne v podsvětí a na stopě mu je jak policie, tak i mafie samotná. Na Nicka tedy čeká sázka nejvyšší, hra o život začíná. (Filmbox)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (220)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Nebylo to špatný. Statham opět správně tvrdý, klidný v soubojích je jako doma, nepřátelé padají jako švestky za doprovodu Country Music a potěší i velmi nevídaná forma natočení ( Pěkný slow motion, krev, přehlednost, Cool zoom a efektivnost, sice občas až moc vyumělkované a né vždy plně uvěřitelné, ale dojem to však nekazí). Potěšila mě také scéna v casíně, ale celkově filmu chybělo větší přišlápnutí na plyn,což mi nedovoluje jít výše než přes průměr. Fanoušky Stathama a jednoduché zábavy by však film urazit neměl. 65% ()

VojinRyan 

všechny recenze uživatele

Prečo vždy, keď Statham chce ťahať sólo, to posledné čo mu vyšlo, bol The Transporter Buď má smolu na zlého režiséra alebo (vo viacerých prípadoch) na zlý scenár. Tu je to tak pol na pol. Tam kde kríva scenár, v druhej polovici sa na to vykašlal režisér. Ale oni si neuvedomujú, že takto potápajú Stathama. Vďaka bohu za Stalloneho, ktorý ho ako jeho kamarát ťahá po svojích filmoch a vďaka Universalu, ktorý ho zobral pod F&F. On to svoje vie, len mu musí konečne niekto dať poriadnu vec na stôl. Toto ma nudilo a čakal som niečo viac, ale West mi to nedal. 49% - 2* ()

Reklama

SaNcHeZ_cz 

všechny recenze uživatele

Jason Statham a jeho další případ coby akční béčkař. Nic objevného pod sluncem, nicméně také vcelku příjemný akční flák, u kterého se dá vypnout. Simon West sice tentokrát trochu experimentuje s kamerou (někdy úspěšně, někdy méně), i tak se ovšem z Wild Card vyklubala další pohodová stathamovka. Nic víc, nic míň. [55%] ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Wild card ponúka slušný príbeh s tvrdým chlapíkom Jasonom Stathamom, ako babrákom v hlavnej úlohe záporáka. Film hlavne hrá na vynikajúce monológy hlavného predstaviteľa už spomínaného Stathama, pretože tie hlášky sú naozaj perfektné. Čo však zadrháva sú miestami hluché miesta v scenári, ktorý chcelo ešte trošku doladiť. Na to, že sa tu jedná o Stathama, tak má film veľmi málo akčných scén, skoro, akoby ho tvorcovia šetrili. Bitiek je tu fakt veľmi málo, ale keď už nejaká je, tak krvou sa nešetrí a lietajú rany sem a tam. Čo mi ďalej vadilo je miestami neprehľadná kamera pri bojových scénach a ešte ku všetkému to hrozné spomaľovanie záberov mi to všetko len znepríjemňovalo. Inak ľahký nadpriemer. ()

Roman.Ticka 

všechny recenze uživatele

Sranda prdel, jak sem tady sama mezi opravdovými chlapy, s tunami spešl výrazů na téma bojovné umění. Já, křehká žena, nerada plýtvám slovy na úkor činů, nebudu se opičit ve výrazivu, jemuž beztak nerozumím. Otevřu dokořán okénko do sebe - jsem zbabělec, co se kouká na pěknou řádku likvidačních kroků celé jedné generace krutých mafiánů, v pohodlném pelechu s krajícem chleba a lahváčem z Tesca, nemůžu jít pro toto fandovství nikdy níže než pod 4*. Ale vážně, Stathama mám ráda od jeho kurýrní premiéry a věřím, že tato slabost pro pořádného chlapáka mi zůstane, dokud v onom křesle vydržím sedět rovně v poloze přímo hleď. Stylovky miluju a sestříhané hodně originální chmaty, co na tom, že se trošku kopírovalo z doby Nicka a vůbec začátků žánru, byly hodně povedené na pohled i pocit z dobře odvedené práce. Až tak, že i když se dá křivák uklidit celkem jednoduše, proč to trošku neokořenit a neužít si kousek krutosti ve jménu spravedlnosti učiněno zadost. Už dlouho jsem si nepřála, aby byl konec přesně takový, jaký byl. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (8)

  • Aby sa Jason Statham (Nick Escalante) pred natáčaním dostal do formy, držal diétu, počas ktorej jedol iba špenát a hnedú ryžu. (m.a.t.o.)

Související novinky

Statham předává kurýrskou štafetu

Statham předává kurýrskou štafetu

11.02.2014

Kurýr dodnes patří mezi nejznámější filmy Jasona Stathama. Neohrožený řidič Frank Martin to dotáhl na tři celovečeráky, předloni se pak přesunul i na malou obrazovku, kde si ho zahrál Chris Vance.… (více)

Reklama

Reklama