Reklama

Reklama

Nick Wild pracuje jako bodyguard v Las Vegas. Zároveň ví jak být profesionální zabiják a má tak trochu problém s gamblerstvím. Když mu kamaráda zmlátí sadistický gauner, Nick zasáhne a zjistí, že onen násilník je synem mocného mafiánského bosse. Nick se tak ocitne v podsvětí a na stopě mu je jak policie, tak i mafie samotná. Na Nicka tedy čeká sázka nejvyšší, hra o život začíná. (Filmbox)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (222)

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Wild card ponúka slušný príbeh s tvrdým chlapíkom Jasonom Stathamom, ako babrákom v hlavnej úlohe záporáka. Film hlavne hrá na vynikajúce monológy hlavného predstaviteľa už spomínaného Stathama, pretože tie hlášky sú naozaj perfektné. Čo však zadrháva sú miestami hluché miesta v scenári, ktorý chcelo ešte trošku doladiť. Na to, že sa tu jedná o Stathama, tak má film veľmi málo akčných scén, skoro, akoby ho tvorcovia šetrili. Bitiek je tu fakt veľmi málo, ale keď už nejaká je, tak krvou sa nešetrí a lietajú rany sem a tam. Čo mi ďalej vadilo je miestami neprehľadná kamera pri bojových scénach a ešte ku všetkému to hrozné spomaľovanie záberov mi to všetko len znepríjemňovalo. Inak ľahký nadpriemer. ()

TomX2 

všechny recenze uživatele

Celkový dojem: Tento film si do rúk asi zobrali profesionáli, pretože za tú vizuálnu stránku by sa nemusel hanbiť ani strihač, či kameraman z Running Scared. Aj keď sú už spomalovacie a zrýchlovacie efekty celkom dosť zastaralé veci, túto si to s tým tvorcovia perfektne pohrali. No, tých tu teda málo nie je tak to časom niekomu začne liezť na nervy, no film má ešte stále čo ponúknuť - perfektná akcia, dobrí herci a na pohodu napísané postavy a scenár. Príbeh je už ale v svojom žánri klasický a tak si len môžeme v hlave hovoriť: ,,Nevidel som to už niekedy?" alebo ,,Niečo také som už určite videl" Moje hodnotenie: 60% ()

Reklama

Thomassi 

všechny recenze uživatele

V tomto filmu moc pěstí od Jasona Stathama nečekejte. Příběh je poklidný, odehrávající se v Las Vegas. Nevím co pana režiséra vedlo k tomu, že natočí film na jeho a Jasonovi poměry až tak "neakční". Výsledek je pak celkem rozpoluplný. Na jednu stranu člověk čeká akční jízdu, kterou ale v tomto případě nedostane. Ale na druhou stranu je Wild Card něco úplně jiného. A musím přiznat, že mě to i bavilo. Film má příjemný spád a celkem rychle uteče, což je důležité. Nicméně pro příště, Jason je dobrý v rozdávání pěstí a lámání kostí, takže bych prosil něco takového ;-) ()

Kaka 

všechny recenze uživatele

Zvláštně zvrácená věc. Čekáte, že zkušený akční harcovník West udělá ze Stathama vzor společnosti, vždy správňáckého ex mariňáka a on se z něj vyklube milovník hazardu a vychcánek, který leje jednu sklenku vodky za druhou. Je to možná příjemné ozvláštnění, ale celkově není moc o co stát. Akce je málo a moc se mluví. Bohužel velmi často o ničem, jelikož má scénář x zbytečných odboček a dává důraz na postavy, které by tam ani nemusely být. A zpomalovačky ala Guy Ritchie tam už vůbec nemají co dělat. Tahle záležitost může úplně v klidu uniknout milovníkům klasických akčních filmů. ()

panMartin 

všechny recenze uživatele

Velice slabé, hlavně po dějové linii. Akce nebyla vůbec špatná, ale problém je v tom, že v celém filmu jsou pouze tři scény (a to ještě dohromady na tři minuty), kdy Jason Statham přepne do úplného bojového módu. Klasická stathamovka, ale příběh stál uplně za hovno... Kdo rád Stathama, určitě se bude bavit. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (8)

  • Původní název filmu byl Heat, později byl ale snímek přejmenován na Wild Card. (Domin1359)
  • Natáčalo sa v New Orleans, Nevade a na francúzskej Korzike. (Hudakfilms)

Související novinky

Statham předává kurýrskou štafetu

Statham předává kurýrskou štafetu

11.02.2014

Kurýr dodnes patří mezi nejznámější filmy Jasona Stathama. Neohrožený řidič Frank Martin to dotáhl na tři celovečeráky, předloni se pak přesunul i na malou obrazovku, kde si ho zahrál Chris Vance.… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno