Reklama

Reklama

VOD (1)

Nick Wild pracuje jako bodyguard v Las Vegas. Zároveň ví jak být profesionální zabiják a má tak trochu problém s gamblerstvím. Když mu kamaráda zmlátí sadistický gauner, Nick zasáhne a zjistí, že onen násilník je synem mocného mafiánského bosse. Nick se tak ocitne v podsvětí a na stopě mu je jak policie, tak i mafie samotná. Na Nicka tedy čeká sázka nejvyšší, hra o život začíná. (Filmbox)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (220)

chelseaman22 

všechny recenze uživatele

Stereotypní nuda okořeněná pathosem jak sviň! Krásný a jedinečný to předobraz dokonalých to vztahů mezi uchlastaným rváčem a pány podsvětí, jež umožní našemu rváči vykonat vendetu na nebohých ruských přistěhovalcích, jímž dal oligarcha Putin vale. Jediná pasáž, jež stála za to, bylo stříhání penisu zahradními nůžkami - pro mužskou část publika k zblití! 45% ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Wild card ponúka slušný príbeh s tvrdým chlapíkom Jasonom Stathamom, ako babrákom v hlavnej úlohe záporáka. Film hlavne hrá na vynikajúce monológy hlavného predstaviteľa už spomínaného Stathama, pretože tie hlášky sú naozaj perfektné. Čo však zadrháva sú miestami hluché miesta v scenári, ktorý chcelo ešte trošku doladiť. Na to, že sa tu jedná o Stathama, tak má film veľmi málo akčných scén, skoro, akoby ho tvorcovia šetrili. Bitiek je tu fakt veľmi málo, ale keď už nejaká je, tak krvou sa nešetrí a lietajú rany sem a tam. Čo mi ďalej vadilo je miestami neprehľadná kamera pri bojových scénach a ešte ku všetkému to hrozné spomaľovanie záberov mi to všetko len znepríjemňovalo. Inak ľahký nadpriemer. ()

Reklama

kulyk 

všechny recenze uživatele

Statham zase, znovu, opět a tudíž opakovaně jako hrdina, kráčející od nikud nikam. Veskrze lidumilný vrahounek s mlhavou, ovšem dle náznaků nesporně interesantní minulostí, a budoucností, do níž odjíždí v sedle svého hoře vzpřímen, nepokořen a bezhlavě adorován kdejakou štětkou či pohlavně nevyhraněným miliardářem. Film ničím nevybočuje z řady jakvejcovejcných stethemovek, což je snad i dobře. Nejvíce jej sráží hráčská vložka, která, byť je nacucaná extrémně, je trapně nekrvavá a potěší jen autistické milce černých Jacků. ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Začnem už asi obligátne, dobrá "stathamovka" je už pojem. Ani toto nevyšlo a to som dával Westovi veľké nádeje. Vegas je síce asi nevyčerpateľná studnica, ale keď máte vo filme Stahama, chcete vidieť zlomeniny, rozbité hlavy, lietajúce popolníky a naháňačky. Fightov bolo málo ( aj keď posledný bol veľmi cool), ale ten dej som nedokázal prekusnúť. A druhú polovicu ako keby točil pomocný štáb. Veľmi rozpačité a miestami neisté. Tri by to po čase asi neobhájilo. 2 z 5 ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Manekýn Statham si zase zahrál drsňáka, ale tentokrát to dopadlo ještě mnohem hůř než obvykle. Řeknu to na rovinu - tenhle film je ještě slabomyslnější a trapnější průser, než jsou pozdní Seagalovy filmy z bulharské produkce, protože ty jsou aspoň vtipné (i když nechtěně). Ale to, co předvedl scénárista tohohle filmového potratu, by mělo být trestné. Nikdy bych nevěřil, že se dá s profesionálním a kvalitním filmařským zázemím a s celkem dobrými herci natočit tak obludná zhovadilost. Největší pozitivum, které na Wild Card vidím je, že bez titulí netrvá ani hoďku a půl. Jedna hvězda za pár hezkých ženských a za pár slušných bitek, při kterých Statham příborem zlikviduje jednu celou rodinu Las Vegaské mafie. Druhou bych dal, kdyby jistá charakterní, citlivá, oduševnělá a pomstychtivá kurtizána bývala udělala "šmik". ()

Galerie (37)

Zajímavosti (8)

  • Natáčalo sa v New Orleans, Nevade a na francúzskej Korzike. (Hudakfilms)

Související novinky

Statham předává kurýrskou štafetu

Statham předává kurýrskou štafetu

11.02.2014

Kurýr dodnes patří mezi nejznámější filmy Jasona Stathama. Neohrožený řidič Frank Martin to dotáhl na tři celovečeráky, předloni se pak přesunul i na malou obrazovku, kde si ho zahrál Chris Vance.… (více)

Reklama

Reklama