Reklama

Reklama

Seminář

  • Švédsko Konferensen (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Nesourodá parta úředníků vyrazí na zdánlivě nevinný teambuilding, který jim ale trochu pokazí vzájemné neshody. A taky krvežíznivý zabiják. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (131)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Vztahové drama šmrncnuté komedií v slasherovém kabátě ctí žánrová pravidla, na mě bylo ale zbytečně dlouhé. Nejzábavnější a nejlepší je poslední třetina, kdy už bojují o život všichni. Vrah je dle pravidel téměř nesmrtelný a přeživší postavu není těžké tipnout. Zda ale zařvou ostatní, to už odhadnout nelze. Vražd je dost, gore ovšem umírněné, a tak řadu chuťovek si musí divák jen domyslet. Že je teambuilding pěkná hovadina, ukázal už kdysi jeden z dílů Vraždy v Midsomeru. Zdejší špičkový tým je klasicky - nahoře huj a vespod fuj. Velmi dobrá kamera a skvělý střih, který napomáhá řadě vtipných momentů. Vraha jsem téměř odhalil - kousek vedle, jen mi chyběla jedna zásadní informace, což mne nakonec potěšilo. Když se v závěru začala rozjíždět pomalá kytara, úplně jsem nejdříve slyšel V stínu kapradiny od J. Kratochvílové - a ne že by sem v ten moment nesedla. Potěšily Dvořákovy Slovanské tance. Na jedno podívání dobré. 3,5* ()

Vyhy 

všechny recenze uživatele

Fajn švédský slasher s nádechem komedie, který poměrně kvalitně zaháčkuje. Výtečná atmosféra, místy až k severským detektivkám. Přitom se člověk ale zasměje. Vrah sice lehce uhodnutelný, přesto jeho kreativita bavila a co cením, občas dostal na frak. Finále trochu jiné, než mají ostatní podobně laděné filmy, což vlastně je super. Za mě spokojenost. ()

Reklama

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Kedysi som si na podobných hororoch ulietal a plieskal som im vysoké hodnotenia, ale tentokrát sa mi tvorcovia netrafili do vkusu. Je pravda, že snaha o kombináciu humoru a krvi im celkom vychádza, ale vôbec mi tu nesadli postavy a vlastne mi už v polovici bolo úplne jedno kto zomrie a kto je vlastne vrah, takže to ako slasher stratilo svoju podstatu. Mrzutá Final Girl tomu príliš nepomohla a nebyť záverečného oskalpovania, za ktoré by sa nemuseli hanbiť ani hoši z Bone Tomahawk, bolo by hodnotenie nižšie. ()

blackkocour 

všechny recenze uživatele

A víte co, skandinávská dršťková, která není dělaná od nejlepšího gayo-kuchaře s myšilunskou hvězdou, ale robená od sedláckého řezníka, co do toho dá kus své vlastní šťávy, neumyje si při tom ruce, maso utírá sto let nepraným hadrovým ubrouskem, a nepoužívá úplně hygienické podmínky, ale tak kvalita se pozná po jazyku. Taková milá Jasonovka po švédsku, hned po té trojce, samozřejmě. ()

raimi 

všechny recenze uživatele

Naprosto rozkošnicky vypiplanej a velice zábavnej slasher, kterej umí nádherně pracovat s nadsázkou, humorem, a hlavně s postavama a chemií mezi nima. A aby ne, když na scénáři dělal Nor Thomas Moldestad, kterej se už v tom nejlepším světle ukázal svou prací na prvních dvou dílech kultovky Fritt vilt. ()

Galerie (35)

Reklama

Reklama