Reklama

Reklama

Obsahy(1)

David proti Goliášovi. Asi tak by se dal popsat boj, který vede kapitán Miky Miko (Alexander Bárta), samotářský policejní operativec, který se začátkem 90. let v divoké atmosféře východoslovenského podsvětí šikovně pohybuje na hraně zákona. V křehké symbióze zde vedle sebe žijí lokální mafiánské gangy kryté tajnými dohodami se Slovenskou zpravodajskou službou (SIS), podnikatelé a místní policie štědře odměňovaná za přivírání očí před zločiny. Mika nikomu nevěří, aby ho nemohl nikdo zradit, ale když mu je přidělen „neposlušný“ partner Igor Molnár (Juraj Loj), zjistí, že si jsou v mnohém podobní. Oba jsou součástí mechanismu, který chtějí změnit, protože je už nebaví chytat zločince, kteří budou i s usvědčujícími důkazy druhý den propuštění. Reakce ohroženého systému však na sebe nenechá dlouho čekat a spustí se sled tragických událostí. Říká se, že pomsta je nejlepší motivací, i když prohra někdy může znamenat jistou smrt. (CinemArt)

(více)

Diskuze

Ondrej115

Ondrej115 (hodnocení, recenze)

Akčný Thriller 😀 toto dajte preč od Akčného Thrilleru to ma na kilometre ďaleko.Komédialná Dráma by sa to viac hodilo

_marduk_

_marduk_ (hodnocení, recenze)

Juraj Loj hrá dve postavy. Predpokladám, že sú to dve rôzne. A nielen hra tvorcov s divákom, keď sa vlastne hlavný hrdina chodí radiť k človeku čo vyzerá skoro rovnako ako jeho parťák. Od polovici filmu ešte aj mŕtvy. 

Ospravedlňujem sa za spoiler, ale tag spoiler už nie je dostupný.

pds

pds (hodnocení, recenze)

Za mňa super. Ubral by som z vulgarít, ale to už je hold Slovensko. Napínavé, sem tam vydarený humor. Spokojnosť.

joker30

joker30 (hodnocení, recenze)

Filthro21

Na to, preco niektori odpad vidis odpoved hned pod tvojim komentom. Je evidentne, ze siritelia zdraveho rozumu a vlastneho nazoru, ktory im je vraj upierany, ale pocut ho z kazdeho kuta obsadili aj CSFD. Oni supuju odpady uz len z principu vsetkemu a vsetkym co nabura ich hranice "normalu". Co sa filmu tyka, vcera som bol v kine a spokojnost. Naozaj mile prekvapenie na slovensky film. Par vycitiek by som nasiel, napr. Rytmus, ale chapem marketingovy zmysel, no inak vydareny snimok, ktory relativne dobre drzi divaka na ihlach a v napati az do konca. 

cicolably

cicolably (hodnocení, recenze)

ked to napísala Arpáda Šoltéšová , určite to bude praUdaaa

som zvedavý na gadžovanie Riťmausa , to bude košický prízvuk jak sfiňa :D :D :D 

Uživatel Sepp37 smazal svůj příspěvek.

Uživatel hawkins smazal svůj příspěvek.

m.a.t.o.

m.a.t.o. (hodnocení, recenze)

Wacoslav1

Zavidim ti. Ked sa pozriem na meno scenaristu a dvoch najprkennejsich slovenskych hercov sucasnosti v hlavnych ulohach, velke nadeje to vo mne veru nevzbudzuje. Povinne obsadenie Rytmausa uz ani nekomentujem.

Reklama

Reklama