Reklama

Reklama

Outsiderovi Dizzy Harrisonovi se pořád všichni posmívají a dobírají si ho. Poslední rok na škole není pro něj nic jiného než jen palčivé utrpení. Proto se Dizzy rozhodne změnit svůj osud. Záměrně se nechá vyhodit ze školy a nastoupí na jinou s novou vizáží, novou minulostí a absolutně novým postavením. Dřívější moula se promění v hlavního oblíbence mezi spolužáky a najednou si užívá všeho - nebývalého zájmu dívek i popularity! Pak je ale jeho minulost odhalena a Dizzy musí ukázat celému světu, jaký doopravdy je a co v něm vězí! (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

ficek10

ficek10 (hodnocení, recenze)

Nedokážu si představit na hlavní roli nikoho jiného než DJ Quallse , v porovnání filmů pro teenagery je u mě mezi prvními.Správně ujetý film u kterého se vždycky dobře zasměju....

Melinho

Melinho (hodnocení, recenze)

Fakt paradní komedie, DJ Qualls na tu roli parádně sedí, hodně sem se zasmál :)

dalkos

dalkos (hodnocení, recenze)

Ja som to videl 1. krat ked som bol v USA, no potom som to videl niekde v telke aj s otrasnym ceskym dabingom:( Vyvarujte sa ceskemu dabingu pri tomto filme!!!

phil

phil (hodnocení, recenze)

s nadsazkou mozem povedat,ze snad kazda minuta filmu,ktoru som zhliadol mi prisla trapna. asi v polovici som tento film vypol.

Soweek

Soweek (hodnocení, recenze)

podle mě velice povedená komedie hlavně díky jokeům s týpky jako Tony Hawk či Vanilla Ice:)))

Reklama

Reklama