Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Nastávají poslední Vánoce tisíciletí a balíčky plné překvapení si tentokrát nechystá pouze Ježíšek, ale také jeho ďábelská konkurence. A ta hodlá začít nadělovat jen co se jeho poskokovi podaří získat klíč od cely, kde je ďábel uvězněn už nějakou tu tisícovku let. Všechno to začíná ve chvíli, kdy pracovníci vodáren objeví v podzemí kosti templáře a rozhodně to není jejich nejšťastnější den. Na místě se v zápětí objeví nejen policie, ale také indiánská archeoložka Karen Goodleafová a záhadný cizinec, který zřejmě ví o pozůstatcích templáře víc než by měl. Je to Lukas. Bývalý komandos a novodobý templář, který zasvětil život stráži bezpečného světa před nebezpečím pána pekel. Nyní musí získat zpět ztracený a znovu nalezený klíč, který by ďáblu otevřel cestu k ovládnutí světa. Pustí se do pronásledování satanova přisluhovače, který se vyznačuje schopností stěhovat se z těla do těla pomocí velmi nebezpečného pohledu. A Karen, která se zcela náhodou připletla k jeho prvnímu souboji, se stává jeho nepříliš dobrovolnou pomocnicí. Strastiplná cesta plná smrtelného nebezpečí je lemována vraždami z nichž je policií podezříván právě Lukas a tak mu nezbývá než bojovat na dvou frontách. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (58)

PKD 

všechny recenze uživatele

2 za božského šwéda no.2. ;-) A ne, fakt se nejedná o spin-off ke žlutým pomocníčkům/přisluhovačům/poskokům/nohsledům. Páč mimoň je akorát ten, co to tak blbě, nepřesně a debilně, přeložil a většina obyvatelstva se toho pochopitelně...chytla. Krom mé maličkosti. Pokr. se bude jmenovati...Lucas...George.:))) ()

Figu 

všechny recenze uživatele

Postup na polévku Lucas: Do hrnce si vložíme Satana, Anděla, Denzela a Arnolda, zalijeme vodou a vaříme. V průběhu vaření má polévka nádech Anděla smrti a Konce světa. To samozřejmě nechceme, proto přisypeme pana Soukupa, bránu pekelnou, méně zkušeného režiséra a vlastně nemusíme šetřit. Zasypeme to celým nezkušeným filmovým týmem včetně kamer, mikrofonů a klapky. Polévku přivedeme k varu a vaříme asi 95 minut. Ke konci vaření polévku zahustíme blond vlasem a skandinávským svalem. Dle potřeby dochutíme křížem a kolárkem a polévka Lucas with Lundgren je hotová. Přejeme vám dobrou chuť! 50% ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tento film je označován jako akční horor, ale z hororu tu naleznete jen velmi málo prvků a ty jsou zde prezentovány opravdu chabými efekty. Zato milovníci akční scény si přijdou na své. Tedy pokud máte rádi střílečky, kdy jeden člověk vystřílí mnohonásobnou přesilu, aniž by ho někdo trefil. Nerad bych popisoval moc děj, ale co můžete čekat, když hlavní hrdina je bývalý ruský mariňák a nyní se dal k templářům.Samotné převtělování ďáblova služebníka bylo k vidění jen jednou a můžu říct, že to byl jen slabý odvar toho, co jsme mohli vidět např. v Terminátorovi. Promiňte mi to přirovnání, ale nic jiného mě momentálně nenapadlo. Když už se převtělil asi do třetí oběti, začalo mě to nudit a čekal jsem, kdo že to bude další. Po šestém převtělení jsem čekal rychlý konec filmu, jinak jsem byl rozhodnutý to vypnout, protože to vypadalo na nekonečný několikrát opakovaný děj. Do toho všeho hrála dost otřesná hudba, která jen podtrhla kvalitu celého filmu. ()

Belbo 

všechny recenze uživatele

Dolph Lungren silnější než kdykoli předtím. Železný Švéd s ještě slámovějšími vlasy než kdykoli předtím. Tento film změnil navždy můj život. Strčil jsem Dolphovi prst do prdele a myslím, že ho to vážně nasralo, protože byl vážně nasranej. Kdo nepoznal nepoznal nepochopí- z vibrací svěrače poznáte nasranost člověka. Pulzovalo mu v něm hezky.Sakra ten je ale pěkně nasranej... Dolph by vytvořil nepřekonatelnou dvojku s Pavlem Zedníčkem a moc mne mrzí, že odmítl roli Legolase. Všivák Orlando na něj neměl. Dolph je to prostě hrdina který si na nic nehraje a v hlasování o nejvíce sexy muže planety se umístil na skvělem 3000 000 000 místě a tak předstihl Sagvana Tofiho a Pavla Trávníčka. Jen škoda, že prezidentem USA nemůže být nikdo mimo Ameriku. On by dokázal zavést světový mír a nasytit celé lidstvo. Vypadá trochu jak porno herec zlaté éry 70. let ze západoněmecké produkce . Škoda, že neobjevil Ameriku. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Tohle se Dolphovi moc nepovedlo na nej jako takovyho se da koukat vzdycky ale ten film je fakt dost velka kravina vystrileni policejni stanice pripomina Terminatora ten stale se menici pomocnik satana je taky dost bidnej napad no a ty templarsky rytiri se samopaly na konci mne fakt dorazili no budou to nakonec 2* ze soucitu... ()

Galerie (8)

Zajímavosti (3)

  • Film sa v kinách premietal iba v Južnej Kórei a Sýrii. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno