Reklama

Reklama

Mstitel

Trailer

Obsahy(1)

Hlavní postavou je bývalý policista Frank Castle, jehož manželka a děti se před pěti lety staly obětí atentátu, bomby, kterou pod jejich auto nastražil úlisný mafián Gianni Franco. Protože také on byl úředně prohlášen za mrtvého, zmizel v podzemí města, kde si v systému kanalizačních stok a chodeb vybudoval tajnou základnu. Od té doby se zjevuje s heslem vinní budou potrestáni jako nelítostný soudce, porota i kat zabíjí zločince, kteří unikají spravedlnosti. Za těch pět let jich má na kontě hodně přes stovku a brzy přibudou další. Jedním z těch, kdo tuší pravou totožnost tajemného mstitele je bývalý Castlův parťák Jake Berkowitz. Do tuhého jde v okamžiku, kdy se do města vrátí Franco, aby znovu doplnil prořídlé řady zločinu, zdecimované nelítostným Punisherem. Chce spojit všechny mafiánské rodiny pustit se s nimi do boje proti japonské Yakuze, vedené nelítostnou kráskou Lady Tanakou, která se chce zmocnit nadvlády nad městem. Její tah je krutý a postaví Punishera do nečekané situace. Tanaka totiž unese mafiánům jejich děti, včetně Francova syna Tommyho. A protože Punisher netrestá nevinné, pronikne do sídla Yakuzy a zachrání je. Jediný, kdo shodou okolností zůstane v zajetí japonské mafie je právě Tommy. Punisher se pro něj vrátí, ale je přitom dopaden. Zoufalý ze ztráty svého syna, pomůže Franco Punisherovi uniknout z vězení a přesvědčí ho, aby se společně s ním vydal zachránit jeho syna. Společně pobijí poskoky Lady Tanaky a nakonec i ji samotnou. Zachrání Tommyho, ale nakonec stanou proti sobě. Dva nesmiřitelní rivalové. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (189)

sud 

všechny recenze uživatele

Od dětství znám a viděl jsem nesčetněkrát „Zúčtování v Malém Tokiu“, „Rudého škorpióna“ nebo „Univerzálního vojáka“, ale tuhle Lundgrenovku jsem poznal až nyní. A musím, říct že je to povedený kousek. V žádném případě nejde očekávat Oskarové herecké výkony, nebo malebné záběry kamerou. Ale jako zábavné, nenudící a velmi zajímavé béčko ho jde určitě brát. Dolph Lundgren má charisma jako řemen, v kožené bundě mu to s na černo obarvenými vlasy opravdu sekne, to samé lze říci i o Jeroenu Krabbém. Hodně slušná akční podívaná s bezva temnými uličkami, drsnou jakuzou a jedním maxidrsným mstitelem. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Dolph pobledlý kvůli nedostatku vitamínu D chodí kanály, ale není to proto, že by se styděl. Se mstí.. Pro milovníky střelných zbrání se tam sice vystřídá hodně kousků do Internet Movie Firearms Database, ale jinak je tam Krabbé za nevýrazného záporáckého korýše, detektiv Gossett Jr. vůbec nereaguje na nahrávky na smeč vtipných hlášek a Lundgren odmítá obléct Punisherovo značkové tričko (možná proto, aby se divák v závěru lépe soustředil na bradavku vyčuhující z díry). Střihač legend jako Lethal Weapon či T2 se jako akční režisér příliš neosvědčil a když není schopen nabídnout ani nadhled, musím nadále preferovat Mydláře s Thomasem Janem.. ()

Reklama

Wormboy 

všechny recenze uživatele

Toto bol myslim prvy Lungrenov film, ktory som videl, takze ostava na istom sentimentalnom mieste,avsak ziadny zazrak sa nekonal. Ale viete, ked mate 10 rokov pozerate so skutocnym nadsenim vsetkych tych svalnatych hrdinov a drzite im palce :) No a scena mucenia a tam lietajuce hlasky boli neskutocne:) ()

Caszidy 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je těžké béčko. Faktem ale je, že Dolph je tu snad nejdrsnější, ze všech svých drsných rolí. Na postavu Punishera se hodí výborně. Škoda, že film nedostal lepšího režiséra, scénáristy, herce, vyšší rozpočet a tak dále. Na druhou stranu stopáž je na akční béčko přívětivě krátká, takže se člověk ani moc nestihne výrazně nudit. Film lze doporučit asi jen skalním fanouškům komiksu. Ostatní nechť si od hodnocení odečtou jednu hvězdu. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Nesmrtelna klasika! a ukazka ze starych casu jak se maji delat filmy podle komiksu asi muj nejoblibenejsi film z Dolphem jiz tradicne krute podhodnoceny na zdejsi skvele databazi ale to je mi fuk Dolph tu je ve sve nejultimatnejsi roli film nema prakticky hlucha mista atmosfera i hudba je skvela a hlavne akce tu je opravdu od zacatku az do konce sice mi chybi nejaka poradna bitka ale to je detail protoze to zase svedci o tom ze hlavni hrdina je naprosto ultimatni a neda nikomu ani cuchnout klasika meho detstvi a u mne jasne plnej pocet neni co resit ()

Galerie (20)

Zajímavosti (15)

  • Všetky bojové scény boli improvizáciou samotných hercov, a to kvôli tomu, aby vyzerali čo najreálnejšie. (m.a.t.o.)
  • Punisher nikdy nepoužil rovnakú zbraň dvakrát. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama