Reklama

Reklama

Vedlejší produkt

(seriál)
  • Slovensko Vedľajší produkt
Trailer

Epizody(3)

Obsahy(1)

Může být s pomocí nelegálních metod odhalený vrah stíhán? A jsme si před spravedlností skutečně všichni rovni? Hlavní postavou je detektiv Josef (Tomáš Maštalír) z ostravského oddělení vražd, který je za použití nelegálních metod při dopadení brutálního vraha potrestán každoroční rutinní prověrkou nevyřešených vražd. Díky tomu objeví případ osmnáctileté Evy. Tu před dvaceti lety někdo uškrtil v jejím bytě. Do promlčení vraždy zbývá šestnáct dnů a Josef se je rozhodne využít. Jeho touha najít vraha mu nebrání použít metody, které jsou opět na hraně zákona. (Česká televize)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (72)

DAPDO 

všechny recenze uživatele

Já vůl jsem se po druhé epizodě podíval na obsazení celé mini série a protože jsem tam uviděl velice známýho herce, kterej ještě nebyl v záběru, tak mi bylo jasný, kdo bude vrahem. Nestalo se mi to poprvý, budu si na to muset dávat pozor. Jinak na naše poměry zdařílá věc, je znát, že Bebjak má už s natáčením kriminálek bohatý zkušenosti a dokázal to prodat i tady. Když pominu tu tiskovku skoro na konci, tak to bylo všechno strašně uvěřitelný. Obsazení parádní, zápletka taky. Na to, co dokáží naše TV vyprodukovat, je tohle nadprůměr. ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Co se týče rukopisu Bebjaka, je poznat na sto honů. Kvalitní režie, kamera, styl vyprávění. I příklon k realnýmu stylu kriminální práce má Bebjak už v malíčku. Já s tím prvním dílem byl jednoznačně mezi 4 až 5 hvězdicema. Bohužel ten druhej díl byl plnej vaty a pomalýho vyprávění. Takže mě napadlo, že to bude v poslední části jízda. Nakonec ale Bebjak. Dál nic, vzhledem k tomu, že je to moderní, tak..................?????????????!!!!!!!!!!!!! 50%. Mrzkejch. ()

Reklama

fabecc1222 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

ČT na nás každoročně sype jednu kriminálku za druhou, a už se to v tom člověk začíná trochu ztrácet. Tohle je Místí zločinu s Beretovou, nebo jsme u kolegů v Odznaku Vysočina s Hofmannem? Možná by bylo fajn začít spíše myslet na kvalitu, než na kvantitu. Tady to stejně nakonec táhne hlavně Maštalír, ačkoliv plakát se tváří trochu jinak. Líp by to jako celek vyniklo asi ve filmu, tady jsou ty tři části jak stylem, tak i kvalitou dost odlišné, a víc jak průměr z toho prostě neni. Plus závěr bohužel nedává moc smysl. ()

Gwaihir 

všechny recenze uživatele

Absurdnost systému, jehož cílem by mělo být zajištění spravedlnosti, odhalená v plné nahotě, samozřejmě ne poprvé a jistě ne naposledy, ve výborném příběhu o těch, kteří pro zmíněný ideál neváhají riskovat doslova všechno, přestože jejich konání může někdy vypadat spíše jako hra na hrdiny než zvlášť promyšlený tah. Podání je takřka strhující a krásně vtahuje do děje, v němž roste postupně jak napětí, tak i pocit marnosti, až do, za mě perfektního, závěru. ()

bearmeedek 

všechny recenze uživatele

Docela překvapení. Vyšetřování detektivem u nás ne moc obvyklé. Hlavně z časových důvodů obchází předpisy, ale naráží nejen na pochopení nadřízených, ale nečekaně i na krytí zločinu na vyšších místech. A tady spousta lidí nechápe "otevřený konec". Konec je jasně naznačený hned ve dvou směrech. Novináři a ozbrojený a nasraný důchodce. Co se týče nějakého požadavku na dořešení chování policistů ve vedoucí funkci, tak nic. A tak to přece funguje. Takže normální konec - ne otevřený. A za minisérii velká spokojenost. ()

Galerie (92)

Zajímavosti (10)

  • Během filmování se před kamerou objevili také 3 skuteční policisté, 3 dozorci, 2 řidiči tramvaje, 2 reální záchranáři a 10 kaskadérů. (Česká televize)
  • Natáčelo se v Praze a Ostravě. (SONY_)

Reklama

Reklama