Reklama

Reklama

Mach a Šebestová


Kropáček má angínu (E04)

(epizoda)

Obsahy(1)

Třída Macha a Šebestové má jít na prohlídku Zoologické zahrady, jenže bez svého spolužáka Kropáčka, který má angínu. Mach a Šebestová se tedy rozhodli, že Kropáčka vyléčí. Vzali své sluchátko a zavolali, že chtějí být tak malí, aby se vešli do krku Horáčka. Přání se jim splnilo a vyrazili s pomocí nástrojů (kladivo, koštěte aj.) na hubení bacilů... (duklak2)

(více)

Recenze (44)

gédé 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Macourek uměl dělat filmy pro děti. Nešišlal na ně jako stupidní tetička, ale ukázal jim pořádnej boj s bandou bacilů a mrtvolky plující mezi kousky rohlíku uvnitř žaludku. To se hodnotí. ()

Ajinka126 

všechny recenze uživatele

Žáci z 3B si umí i s angínou poradit. Opravdu hezké ztvárnění a představení dětem angínu. Je super sledovat, jak tvůrci vizualizovali bacila do podoby "brouka", co cení zuby a Mach je hlava nehlava kolí k zemi kladivem a Šebestová, jako správná akční hrdinka, je napichuje na vidličku. Jo abych nezapomněla, měli s sebou ještě psa Jonatána :-D a ten jich taky pár zlikvidoval. Hustý večerníček.. Pro mě nejzajímavější díl z cyklu Macha a Šebestové. ()

Kwaichi 

všechny recenze uživatele

Ach tie hnusné bacily, rýchlo s nimi preč. Keď počujem Mach a Šebestová, toto je príbeh, ktorý mi napadne ako prvý. ()

Reklama

Reklama