Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

John (Jason Lee) vede spokojený život. Má krásnou snoubenku a místo asistenta ve společnosti svého budoucího tchána. Všechno se zdá perfektní, dokud ho oblíbená neteř nepřekvapí s přijetím na univerzitu v Harvardu a on si nevzpomene na dávno zapomenutý slib o proplacení směnky! Zoufalý John se obrátí pro radu na svého nejlepšlho přítele, potrhlého a přihlouplého Dutfa (Tom Green). Ten ho přesvědčí o tom, že musí dočasně vést život zločince, aby potřebnou hotovost získal! (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (44)

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 5/10 Děj 4/10 Hudba 6/10 Efekty 4/10/// +ten pes to zase zachraňoval, hudba -tohle je jen slabý odvar dobrých filmů/// Je spousta komedií a mnoho z nich je zábavnějších. Je spousta dvojic a téměř všechny jsou lepší než tahle tvojka. Co potom může vzejiít z této rovnice. Úplně zbytečný film, který je méně zábavný než by si tvůrci přáli. Spousta vtipů vyzní naprázdno a několik scén jde až do trapnosti. Konec film byl asi nejlepší, ale že bych z toho byl nějak na větvi se říct nedá. Tentokrát to nevyšo.///Celkem 46%/// ()

mis-ko 

všechny recenze uživatele

Klasická zápletka keď sa hlavný hrdina musí rozhodnúť medzi sľubom čo kedysi dávno dal neteri a túžbou svojej nastávajúcej po novom dome vlastne ani neponúka viac ako dostaneme. Opletačky s lúpežou, vykrádaním banky, bitkárom aj snaživým policajtom sú vtipné len tak tak a zachraňovať situáciu musí ako vždy pes. Druhýkrát si to rozhodne nepozriete. ()

Reklama

lennyd 

všechny recenze uživatele

John Plummer (Jason Lee) a jeho přítelkyně Elaine (Leslie Mann) si konečně našetřili 30 tisíc dolarů, a konečně mohou začít plánovat společnou budoucnost - svatba, koupě domu, apod. Ale zčistajasna se přihlásí Johnova sestra s dávným slibem, že John zaplatí své neteři Noreen studia na Harvardu - a jako na sviňu je to přesně 30 tisíc dolarů. Protože se ale John nechce vzdát ani jedné z možností, za pomoci svého šíleného přítele Duffyho (Tom Green) se rozhodne obstarat dalších třicet tisíc - a nemusí to být dvakrát legálně... Pokud nečekáte oskarové drama, ale necelou hodinku a půl dlouhou odpočinkovku, tak jsou Zloději z Harvardu úplně ideální. Film je nabitý ftípky, které až na vyjímky nespadávají do fekálního humoru jako v konkurenčních filmech. Hlavní hrdina je správně přitroublý a ve společnosti (jako vždy) ulítlého Toma Greena vytvářejí docela idylickou dvojici. Skvělou roli homosexuálního soudce tu má Richard Jenkins :) ()

silent cut 

všechny recenze uživatele

Dělej že si opička!!! Ták!!! Chcete ořezat strom? Vemte osmiletýho kluka ze sousedství, dejte mu motorovou pilu a na onen strom ho zavěste pomocí kladky!! Vy, kdož jste viděli, sáhněte si do svědomí a řekněte, že vám alespoň necukal koutek ve chvíli kdy... nebudu spoilovat (soudce, plačící děvče, lékárna, policista a zubní kartáček ) ... no nic... ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Paradni krimi komedie se skvelou zapletkou, nekolika skvelejma forama a spoustou vtipnejch a nesklouzavajicich k trapnosti. Navic Jason Lee je tradicne perfektni, na chvily se tu mihne vostrej plesatej McGinley a i kdyz je Green herec prisernej, vymasteny hovada zahraje verohodne a dodava celymu filmu energii. No a k tomu vsemu tu mame jeste sviznej dej, slusnou hudbu a kratkou stopaz, takze prijemna zabava. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama