Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Policejní šéf v Kameníkově Pepa Novák má plno starostí. Ráno se marně snaží uspokojit roztouženou manželku Vilmu, na stanici ho čeká otřesený sportovec, kterého znásilnila babka Kropáčková, a v terénu místní podnikatelé, zuřivě pátrající po zázračném modrém pramenu, který povzbuzuje sexuální chutě a potenci. Nedávno vytryskl ze skály na zámku a nyní zase nečekaně zmizel. Pramen totiž v tuto chvíli vyvěrá ze zdi domku babky Kropáčkové, která ho stáčí do lahví. Ředitel školy představí podřízeným nového tělocvikáře Marka, který se okamžitě stane středem zájmu kolegyň. K jejich zklamání však chodí s lékařkou na místní psychiatrii, která má plné ruce práce, protože se musí postarat o znásilněné muže. Nejhorší je, že obětí přibývá a mezi nimi jsou i Pepovi podřízení, kteří měli za úkol přivést Kropáčkovou k výslechu. Když podnikatelé zjistí, kam zmizel zázračný pramen, pokusí se přimět babku, aby jim domek prodala. Jenže věci nejsou tak prosté, jak se zdají. (TV Nova)

(více)

Recenze (639)

Tosim 

všechny recenze uživatele

Mě se ten druhý díl zdál úplně stejný... Při prvním jsem byl opravdu hodně nasrán a divil se, co nekteří lidé vydávají za "film". Teď jsem už věděl, do čeho jdu. Souhlasím s Tetsuem ohledně té kamery i vizuálních gagů, obsazení Maxy a Vondráčkové, přesto myslím, že tento díl byl o chloupek lepší v tom, že měl něco, co vzdáleně připomínalo děj. Ostatní jako vždy - ze začátku se to docela rozjede, pak se ale snímek utápí ve stále stejných nudných zaběhnutých kolejích. 90% vtipů je opět o sexu a dobrého herce abys pohledal. Narážky na kritiky trapné a nefunkční a...tak. Jen doufám, že se někdo nerozhodne natočit Anglického krále podle scénáře Evžena Gogely. To by mohl bejt opravdovej průser... ()

Boogeyman 

všechny recenze uživatele

Jsem-li k prvnímu dílu poměrně shovívavý, druhý díl je hodno zcela zatratit. U jedničky jsem se několikrát zasmál, tohle už je ale více než slabé. Navíc v prvním Kameňáku jsem nemusel koukat na odporně voskovou figurínu Vondráčkovou a nejhorší herecký výkon všech dob Martina Maxy. Troškova vášeň v obsazování známých neherců vytváří nezapomenutelné okamžiky. ()

Reklama

filmharmony odpad!

všechny recenze uživatele

...zase koukám jako jojo a to jsem si tu hrůzu ani dobrovolně nevybrala, jen jsem šla "okolo"... ...znáte ten pocit, že něco musíte dokoukat i se zpoceným čelem s tím, že pořád nevěříte, že je něco takového možné? ...doufám, že ne... ...má sebemrskačské já to už párkrát prožila a naštětí přežilo, i když v notném šoku... ()

Tommassi3 odpad!

všechny recenze uživatele

"Panebože, chlape, vy jste tak blbej, že mi na vás nestačej ani ty tabulky tady.." ;) Byl kdysi jeden velmi talentovaný režisér.. Jmenoval se Zdeněk Troška.. Jednoho dne však podlehl zcestné myšlence o vlastní velikosti, důležitosti a nezbytnosti, když se pasoval na tuzemského boha zábavy chudých.. Ztratil navíc schopnost sebereflexe, což je cesta do pekel v každé profesi, a tak se těm, co ho kritizují, jen směje.. I dnes však Zdeněk umí, byť už jen legraci a film mimo tabulky i mé vlastní hranice chápání.. ()

Nivenx 

všechny recenze uživatele

První díl byl pro mě povedený, i když ten debilní "modrej pramen" si mohli odpustit. Druhý díl už nezachrání nic, ani Pepíček. Navíc když místo herců hrajou zpěváci a zpěvačky, tak to pak dopadá katastrofálně. I přes tento problém jsem se občas zasmál a některé hlášky se povedly. 35% ()

Galerie (13)

Zajímavosti (21)

  • V závěru filmu zazní v rádiu skladba z prvního dílu série. (fiLLthe3DD)
  • Tchýně pana Kohna (Josef Laufer) Ester (Eva Tauchenová) má svátek 19.12. Ve filmu však můžeme v den jejího svátku vidět záběry z letního dne. (Mr.Hudson)
  • Ve scéně, kdy Pepa (Václav Vydra) říká Vilmě (Jana Paulová), že má "zadek jako kombajn", běží v televizi další režisérův film Andělská tvář (2001). (fiLLthe3DD)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno