Hvězdná brána: Atlantida - Série 3 (2006) (série)

Msta (S03E19)

(epizoda)

Sheppardův tým je poslán na planetu, ze které se jeden z průzkumných týmů dlouho neozval. Když dorazí do místní osady, nikde nikdo - celé místo je kompletně opuštěné. McKay zjistí, že v podzemí města se nachází jedna známka života. Když se Sheppardův tým dostane do podzemí, nalezne tam hromadu lidských těl. Následně je napadne stvoření, které připomíná Eratuského brouka. Když se vzpamatují z útoku, zjistí, že Teyla byla unesena. Teyla se probudí připoutaná v podzemní laboratoři a zjistí, že to vše má na svědomí Wraith, se kterým se již setkali. (Varan)

(více)

PEPR

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sheppard, Ronon, McKay a Teyla cestují na jednu planetu, ze které se jim již dlouho nikdo neozval. Zdá se jim to proto divné. Když dorazí do osady, nikde ani živáčka... až na jednoho - McKay totiž objeví jednu známku života v podzemí. Sestupují tedy do podzemních chodeb, kde naleznou spoustu zavražděných a zmasakrovaných těl obyvatelů vesnice. Také zahlédnou nějaké stvoření, které až nápadně připomíná obrovské Eratruské brouky. Zjistí, že Wraith, kterého se snažili "polidštit" - Michael - zde na planetě prováděl experimenty. ()

kwoky

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nápad zajímavý, provedení velmi slušné. Bohužel v poslední pětiminutovce jsou hmyzáci nějací slabí a díky tomu se zase všem podaří uniknout. Tentokrát to mohlo být mnohem dramatičtější. ()

GejmronCZ

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zcela upřímě.... připadá mi to jako jiná verze Vetřelce 3 v Hvězdné bráně. Jako špatný to neni, to jako ne ale přece jenom z těch pár záběrů, co lze zahlédnout ty nechutný parchanty, tak jsou vetřelci dost podobný. ()