Reklama

Reklama

Život úspěšného mladého muže Nicka Beama se zhroutil ve chvíli, kdy se nečekaně vrátil z kanceláře dřív domů a našel manželku v ložnici se svým šéfem. Nick neztropil žárlivou scénu, ale potichu nasedl do svého auta a beze slova odjel. náhodou se pak při bezduchém bloudění po Los Angeles dostal až do velice nebezpečné čtvrti. Když zastavil na křižovatce, naskočil do jeho auta T. Paul s pistolí v ruce a hromadou výhrůžek na rtech. Smolařský lupič si ale vybral špatného muže ve špatnou chvíli. Nick nebyl v situaci, kdy by mu revolver mohl nahnat strach a tak zamkl dveře, šlápnul na plyn a přes protesty šokovaného lupiče vyrazil na "cestu smrti". Při následujících dobrodružstvích v arizonské poušti se dva naprosto rozdílní muži poznenáhlu sblížili až nakonec dostali geniální nápad. Vy&loupením vlastního podniku by se Nick pomstil záletnému šéfovi a smolařský zlodějíček T. Paul by se konečně dostal k pořádnému balíku peněz... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (283)

predators 

všechny recenze uživatele

Škoda, že nastolené tempo nevydrželo až do konce:-( Vynikající první půlka filmu, kdy se oba "ztroskotanci" teprve poznávají, je na 5*, no a tu druhou bych ohodnotil na 3*. Takže, když to sečteme a vydělíme dvěma...moment...5+3...to máme 8 a napůl...jo, takže za 4*:-) Samozřejmě lví podíl má na tom všem M. Lawrence, na kterého jsou tyhle role lupičů(potažmo policajtů v jiném filmu:-)) jako stvořené. Prostě dobrý, jo, dobrý to bylo...70% ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Silný vítr, tma. To vše spěje k ne příliš příznivé náladě. Jenže v televizi dávají komedii, kterou točí samotný blázen do asijských filmů a objeví se v ní dvě jména, které já osobně mám velice rád. Martin Lawrence a Tim Robbinson. Takže není co ztratit a s radostí doufám v podařenou zábavu. On Martin Lawrence osobně to má vcelku nahnuté. Jednou natočí vydařenou komedii a po druhé zase ne. Na druhou stranu je vidět, že herec špatný rozhodně není, ale krom toho taky neskutečně zbrklý, což tento film rozhodně podporuje. Není co ztratit je velice dobrá komedie, u které jsem se s radostí několikrát zasmál. Sice základní kostra nemůže pomalu chybět v žádné komedii, ale i tak na zabavení rozhodně stačí. --- No skvělý, tak jsi usekl nějaký malý sošce ptáka. Už můžem jít? ()

Reklama

nascendi 

všechny recenze uživatele

Ďalší stratený čas, počas ktorého som dúfal, že zažijem nejakú napínavú, akčnú alebo smiešnu situáciu. Nedočkal som sa. Bola to zmeska nudy a trápnosti, ktorú nemal šancu zachrániť ani Tim Robbins v štandardnej úlohe a už vôbec nie tá opička na gumičke, ktorú je ľahšie vystreliť si v lunaparku, než kvôli nej nakrútiť film. Takže v rozpore s názvom bolo možné niečo stratiť - a to čas, o ktorom som písal na začiatku. ()

AngiS 

všechny recenze uživatele

Tim Robbins + Martin Lawrence.. tyhle dva když jsem viděla vedle sebe řikala jsem si - Proboha, jen to ne.. Ale realita byla jiná :D A u tej hlášky se sochou a jejím ptákem sem byla mrtvá smíchy :D A scénu s pavoukem ani nekomentuju.. to byla málem moje smrt :D Jo, s radostí se na to zase jednou podívám :) Teda, to je ale velkej, sviňskej pavouk, vole.. " ()

VooDoom 

všechny recenze uživatele

Neobyčejný příběh, docela normálních lidí, ale to by nesměl být ,,den blbec,, .A takový den nastal našim hlavním hrodinům.Na straně první, úspěšný mladý muž, který nachytal manželku s jiným a na straně druhé špatný lupič ve špatnou dobu na ještě horším místě :-) Bláznivá komedie s ještě bláznivějším rozuzlením. ()

Galerie (44)

Zajímavosti (6)

  • Po záverečných titulkoch nasleduje ešte jedna krátka scéna. (MikaelSVK)
  • Režisér Steve Oedekerk ztvárnil postavu hlídače Baxtera, a to téměř beze slov, zato však s úžasnou taneční kreací. (Roman.Ticka)
  • Rig (John C. McGinley) a Charlie (Giancarlo Esposito) ukradnou vozidlo, přesto mají o několik scén později opět původní starší. (Borrtex)

Reklama

Reklama