Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Manželé Jeff a Amy Talorovi jedou přes Nevadskou poušť do San Diega. U odlehlé benzínové pumpy si jejich luxusního džípu všimne řidič Earl, se kterým má Jeff drobný konflikt. Když mají o něco později poruchu na voze, nabídne jim pomoc řidič kamionu Red Barr, který slíbí, že Amy odveze k telefonu v blízkém motelu. Když pak zjistí, že závadu někdo způsobil úmyslně, spěchá za manželkou. Ta však zmizela. V motelu, odkud měla volat pomoc, ji nikdo neviděl. Jeff dohoní kamion, Barr však Jeffovi i zastavené policejní hlídce tvrdí, že jeho ani jeho ženu nezná... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (219)

Trainspotter 

všechny recenze uživatele

Já bych to viděl jako docela slušně odvedená práce na filmu třídy "B". Standardní zápletka s únosem boháčovi manželky za účelem nebohého boháče trochu podojit. Boháč se však vzepře osudu a unesenou manželku se pokusí zachránit. Celý film se nese v takovém nepříliš výpravném duchu a kamera spíše zaujímá televizní postoj. Kurt Russell odvedl standardní práci, stejně tak zbytek osazenstva. Za zmínku stojí docela dobrá závěrečná honička v autech s "nečekaným" vyústěním. Prostě tři hvězdičky, nic víc, ale ani nic míň. ()

SallyZen 

všechny recenze uživatele

Souhlasím s většinou, že takových únosů tu bylo, ale tenhle manžílek(Kurt Russell) to zahrál se zralostí tvrdého muže a ta role mu pěkně sedla. Jinak bych chtěl ocenit skvěle zvolený výběr pro roli záporáka, a to M.C.Gainey, kterého už jsem v několika filmech viděl a záporáky hraje skvěle. Film, který určitě stojí za zkouknutí. 75% ()

Reklama

KASUGI 

všechny recenze uživatele

Mám tenhle film rád, mám rád Kurta Russella a taky mám rád, když casting dobře plní svou práci a tady ji splnil na výbornou, zločincům by jste nejradši rozkopali hubu a oběti jsou sympaťáci se kterýma cítíte. Oceňuju především velmi uvěřitelné jednání a reakce hlavních hrdinů - obyčejných lidí z masa a kostí + akční bonbónek na závěr = 85%. ()

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

Začátek typicky mysteriózní, zbytek pak jeden velký útěk, pronásledování a nakonec docela slušná silniční řežba. Nakonec ne takový průšvih, jaký jsem dle modrých čísel očekával. Samozřejmě se dostalo na hromadu nelogiky, kdy už jen ze začátku, že nechá hrdina svou ženu odjet s úplně cizím a pochybným chlápkem budí vlnu nepochopení. Ale nebýt toho, neměl by ani film o čem být. Ale jinak slušná zábava na večer. 60% ()

Novom 

všechny recenze uživatele

Docela pěkný obraz o americkém vnitrozemí, kde jsou lidé strašně předpojatí, sekty a kulty zde vzkvétají. Homofobie a podobné principy jsou zde na denním pořádku. Pokud člověk přijede odkudkoliv jinud, všichni na něj koukají skrz prsty. Bohužel to není jen fikce ve filmech, ale například v Top Gerau bylo toto ukázané krásně na reálných příkladech, jak jsou lidé, kteří zde žijí, omezení. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (9)

  • Natáčalo sa vo viacerých lokalitách v Kalifornii, Utahu a Nevade. Napriek tomu odvážal Kurta Russella (Jeff Taylor) každý deň z miesta natáčania vrtuľník do Los Angeles, aby mohol byť so svojou rodinou. Nasledujúce ráno bol vrtuľníkom opäť dopravený na miesto natáčania. (m.a.t.o.)
  • Videohra, ktorú hrá Redov (J.T. Walsh) syn, ktorého hrá Vincent Berry, je "Ultimate Doom". (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama