Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Od chvíle, kdy John Connor s matkou a terminátorem zabránili zkáze lidstva, uplynulo deset let. John se snaží žít tak, aby ho stroje nedokázaly najít. Vymazal o sobě všechny údaje a zničil vše, co by ho mohlo spojovat s minulostí. Jedné noci se ale objeví nejdokonalejší typ terminátora s označením T-X, který se vydá hledat cíle určené k likvidaci. John je zraněn při autonehodě, a tak se vloupe na veterinární kliniku pro léky. Přistihne ho tam Kate, která se vrátila kvůli jedné ze svých zákaznic. Ukáže se, že se oba znají ze školy, ale dřív než si cokoli stačí vysvětlit, vtrhne na stanici T-X a zabije zákaznici v domnění, že jde o Kate. Zjistí, že v budově je i její hlavní cíl John Connor, ale dřív než je stačí oba zabít, zachrání je starší typ terminátora T-101. Ten pak Johnovi řekne, že byl vyslán, aby ho chránil, a že soudný den byl jejich zásahem před deseti lety pouze oddálen a nyní zbývají do vypuknutí jaderné války pouhé tři hodiny. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (1 090)

woody 

všechny recenze uživatele

Nejočekávanější pokračování tohoto roku po Matrixu a nejočekávanější tohoto desetiletí je tady a není vůbec ale vůbec špatné.Naopak je skvělé,výborné a myslím že nejlepší s pořadovým číslem 3.Nejvíc jsem se na tom bál Jonathana Mostowa který by do toho nemusel vnést Cameronův rychlý filmový rozjezd kdy se akce rozjede a nedá se zastavit.Naštěstí je to párádní rozjezd takže Jonathan prošel a poté jsem se bál velkého rakušana S. který si od terminátora vyzkoušel těhotného muže a spasitele světa takže obavy byly na místě.S jistotou musím uznat že Arnie je zpět a trousí hlášky z rukávu.Kristanna Loken je skvělá záporačka ale na Roberta Patricka nemá i kdyby si sebevíc zvětšovala prsa.Zatímco v Matrixu byla tolik úžasná honička jen ILM a jen něco bylo skutečné,v T3 je honička s jeřábem po dlouhé době čistá filmařina a jen občas se tu vmísí ILM.A jak už bylo řečeno občas si to vystřelí i ze svých předchůdců.Největší salva smíchu na mě přišla když Arnie vyjde z hospody a chystá si dát ty svoje staré známe černé brýle a vytáhne striptérské hvězdičkované brýle.Naopak v Dnes neumírej působily takové narážky samoúčelně.A ten konec,ten konec....abych moc nespoireloval zakončím recenzi tím že tak výborné pokračování a akční tu už dlouho nebylo a dlouhou dobu asi nebude.Hastala vista a pospícejte rychle do kina,kopií je dost! ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Natolik netypický Terminátor, že to hromada fanoušků nedokáže zkousnout (i mě to trvalo), ale popravdě řečeno, výsledek nemohl být lepší bez Jamese Camerona. Jízda to je velmi zábavná a s bezmezným nadhledem a kapkou humoru podávaném na krásné Kristanně Loken a nesmrtelném Arnoldovy. Stará dobrá akční škola po mnoha letech opět na plátně a všechny ostatní řeči o tom jak to není už tolik "terminátorské" nebo perfektní jako předešlé filmy si nechte. Tohle je prostě jiný Terminátor, každým svým elektronickým obvodem... smiřte se s tím. ()

Reklama

ClintEastwood 

všechny recenze uživatele

Pojaté trochu jinak, než to udělal božský James Cameron, ale jako svižný akční film s pěkným vizuálem Vzpoura strojů svůj účel splní a celkem slušně funguje, i když temnota prvních dvou dílů, jde okolo Hradce... Potěší hlavně Arnold Schwarzenegger, scéna v hrobce, Beltramiho hudba a apokalyptický závěr. Ovšem atmosféru, temnotu či emoce, jako u původních dvou filmů, zde, až na ten působivý konec, příliš nehledejte. P.S. Jen tak pro zajímavost - první Terminátor (1984) stál 6 milionů dolarů. Kreativitu režiséra si holt za peníze nekoupíte. ()

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Nejdřív jsem chtěl tento film rozcupovat na kousky, protože jsem se nedokázal přenést přes to, že to není od Jamese Camerona. Pořád jsem říkal, že ten by to natočil jinak. Pak mě ale přestalo bavit opakovat očividné skutečnosti a zkusil jsem se na to podívat jako na samostatný film. Sice zbylo hodně látky ke kritizování, ale s odstupem času musím uznat, že poslední film z naší doby o Terminátorech z budoucnosti a boji Johna Connora s nimi je naprosto skvělý film. Už jen proto, že tu naposledy vidíme Arnolda ve své prakticky nejlepší roli a také proto, že je to asi i poslední filmový pokus na toto téma. Vznikl sice seriál, ale o tom není třeba se nějak zmiňovat a film Terminator Salvation je jiné story. A je to škoda. Tato látka by si přinejmenším ještě jeden film zasloužila. Boj Johna Connora stojí za vyprávění a možnosti tvůrců přetvářet dějiny a vyrábět roboty jsou neomezené. ()

Mahalik 

všechny recenze uživatele

Já vždycky říkám, že ten kdo obsadí do záporné role ženskou, má napůl vyhráno. No a když se navíc jedná o robota, kterej má uhrančivý pohled Kristanny Loken, není co dodat. Film je neskutečná jízda plná adrenalinu a šmrnc tomu dodává ( sice už starej, ale lepší než nic) Arnold Schwarzenegger. Scénář je taky napsán na výbornou John D. Brancato a Michael Ferris (díky RENTONe) si s tím dali velkou práci a vysledek stojí za to. Musím pochválit i režiséra Mostowa, kterému vděčím za to, že z Terminátora neudělal další debilní pokračování, které nikdy nemělo vzniknout. ()

Galerie (147)

Zajímavosti (73)

  • T-X (Kristanna Loken) použije ve filmu zbraně Smith & Wesson 4506-1 ráže .45 ACP a Beretta 92FS ráže 9x19 mm. (dc125)
  • Na otázku ohledně scénáře před premiérou filmu Arnold Schwarzenegger (Terminátor) odpověděl: "Víte, nic vám neprozradím, ale děj filmu je zamotanější než rakouský preclík." (X Type)
  • Film se natáčel pod krycím názvem „York Square“. (HellFire)

Související novinky

Scenáristé v akci

Scenáristé v akci

22.11.2008

Vrána k vráně sedá a američtí scenáristé s oblibou pracují ve dvojicích. Rossio a Elliot (Piráti z Karibiku) či Orci a Kurtzman (nepřehlédli jste našlapaný trailer na nový Star Trek, že ne?) jsou už… (více)

Další „parodie“ na 300

Další „parodie“ na 300

27.08.2008

He? Na DVD právě dorazil výplach Tohle je Sparta! (pokud se na něj chystáte, možná byste se nejdřív měli mrknout na hodnocení zdejších uživatelů), ale „sranda“ nekončí. Řítí se na nás další film,… (více)

Bruce Willis má hezčího zástupce

Bruce Willis má hezčího zástupce

21.11.2007

Minimálně v sci-fi thrilleru The Surrogates, který začne v únoru natáčet Jonathan Mostow. Tomu scénář podle stejnojmenné komiksové předlohy napsali staří kámoši Michael Ferris a John Brancato, s… (více)

Stallone básní a střílí teenagery

Stallone básní a střílí teenagery

20.11.2007

Ovšem ne v jednom filmu, i když by to bylo zajímavé (něco ve stylu dávných vikingských bardů, kteří museli umět setnout nepříteli hlavu a pak, ještě než tělo vychladlo, o tom zazpívat ve verších ;-))… (více)

Reklama

Reklama