Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Špičková newyorská manažerka Jessie je vzdělaná, krásná, úspěšná a - provdaná za svou práci. Zpráva o dědictví po vzdáleném bratranci v Evropě ji poněkud zaskočí, to však ještě netuší, že si jede vyzvednout - malou holčičku. Jessiin rozplánovaný život se rázem sesype, ale mladá žena je odhodlaná dostát závazku a stěhuje se s děvčátkem na venkov. Zoufale se tu nudí a navíc jí začínají docházet úspory. A tak začne vyrábět jablečnou výživu a po počátečních potížích se dočká úspěchu svého výrobku na všech trzích.  Teď se může konečně znovu vrátit do velkoměsta ke svému původnímu způsobu života. Nebude jí ale něco chybět? (TV Prima)

(více)

Recenze (81)

Padme_Anakin 

všechny recenze uživatele

Romantická komedie dle mého gusta, dnes večer jsem si ji užila parádně, Diane Keatonová je fantastická v těch svých proměnách, když je chladná kariéristka a touží po vzestupu, když je zaskočená a v podstatě šokovaná dědictvím v podobě malé Elizabethy (mimochodem ta holčička je nádherná, hned bych si ji vzala domů), nasmála jsem se dosyta.. No a Sam Shepard v roli zvěrolékaře sympatický, líbil se mi.. ()

DearS 

všechny recenze uživatele

Příběh o tom „kterak workoholička zjistila, že existují i jiné životní hodnoty než práce“, není zrovna originální a i problémy a jejich řešení jsou v tomto filmu povětšinou lehce odhadnutelné a nepřekvapí. Ale musí se člověk pořád nechat překvapovat? Občas stačí pohodlně se usadit v křesle a sledovat výbornou Diane Keatonovou (které všechno uvěříte a ještě vás rozesměje) a jedno roztomilé batole. ()

Reklama

spiritus 

všechny recenze uživatele

Dobře fungující klasická komedie konce osmdesátých let, která disponuje mně sympatickou hlavní hrdinkou, která se umí poprat velmi svérázným způsobem s různými peripetiemi, který ji její dosavadní život připravuje. Na snímku nejvíce oceňuji nenucený humor, skvělou Diane Keaton a také všudypřítomnou pozitivní atmosféru Ameriky konce 80 let. ()

zuzzuli 

všechny recenze uživatele

Skvely film, na ktery jsem narazila pouhou nahodou. Jedna se o velice mily snimek, s krasnou holcickou a skvelou hlavni predstavitelkou jakou je zde bezpochyby Diane Keaton. Workoholicka, ktera ve svem veku stale netouzi stat se matkou, zdedi po svem bratranci, ktereho videla snad jednou v zivote, krasnou holcicku. Ze zacatku ji chce dat k adopci, netouzi byt matkou nejakeho prcka. Avsak pote, co si malou Elisabeth maji vzit velice podivni adoptivni rodice, svoje rozhodnuti prehodnoti. ()

Mamazec 

všechny recenze uživatele

Zdědit děťátko je komplikací pro sterilně kariéristicky smýšlející ženu. Kvůli dítěti se tedy rozhodla změnit veškerý svůj život, musí. V práci s ní už nejsou spokojeni, tak co se nepřestěhovat do zapadákova a koupit tam ruinu? Kde tam bude pracovat? Ne, to není nutné řešit předem. Úspory jsou v tahu a tak si madam vymyslí, že bude vytvářet dětské příkrmy. Kdo by to tušil? Vychází to. No velmi předvídatelný film. Plný nepromyšlených situací. Kolikrát ve filmu bylo batole samo doma jsem ani nepočítala. Nebo to bylo v osmdesátkách běžné? No, za pár úsměvných scén dvě hvězdy. ()

Galerie (50)

Zajímavosti (11)

  • Ve filmu nikdy nezjistíme, jak zní celé jméno hlavní hrdinky J.C. Wiatt (Diane Keaton). (jezurka42)
  • Malou Elizabeth Wiatt ve skutečnosti hrály dvojčata Michelle a Kristina Kennedy. (jezurka42)
  • J.C. (Diane Keaton) si po příchodu do restaurace odloží malou Elizabeth u šatnářky. Po nějaké době je slyšet dětský křik a pláč, ale když J.C. běží dítě utišit, je zřetelně vidět, že Elizabeth mlčí. Stejná situace se opakuje, když šatnářka holčičku přinese a dá do náruče J.C. Také je slyšet křik, ale kamera přímo zabírá tvářičku holčičky, která mlčí. (Proste..Jana)

Reklama

Reklama