Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Špičková newyorská manažerka Jessie je vzdělaná, krásná, úspěšná a - provdaná za svou práci. Zpráva o dědictví po vzdáleném bratranci v Evropě ji poněkud zaskočí, to však ještě netuší, že si jede vyzvednout - malou holčičku. Jessiin rozplánovaný život se rázem sesype, ale mladá žena je odhodlaná dostát závazku a stěhuje se s děvčátkem na venkov. Zoufale se tu nudí a navíc jí začínají docházet úspory. A tak začne vyrábět jablečnou výživu a po počátečních potížích se dočká úspěchu svého výrobku na všech trzích.  Teď se může konečně znovu vrátit do velkoměsta ke svému původnímu způsobu života. Nebude jí ale něco chybět? (TV Prima)

(více)

Recenze (81)

freddy 

všechny recenze uživatele

Uff, tak tohle mne tedy dostalo tolik, jako už žádný romantický film dlouho ne. Od začátku až do konce jsem na ten film koukal s velikou chutí a s velkým zaujetím a nestačil jsem se divit, na jak svižný a neuvěřitelně zajímavý film se dívám. Opravdu jsem nevěřil, že by mne nějaký takový film o nevýhodách a nástrahách neplánovaného rodičovství a o problémech s opravou domu, mohl ještě vůbec zaujmout. Tenhle film je však velice zajímavý a rozhodně jsem se při něm ani chvilinku nenudil a naopak jsem si každý záběr velmi užíval. Nečekal jsem zkrátka od tohoto snímku vůbec nic a byl jsem připraven na vše, ale ne na to, že uvidím film, kterému budu mít chuť po jeho zhlédnutí udělit maximální hodnocení, protože jsem na něm neshledal žádnou chybu ani nic jiného, co mi zavdalo záminku pro nízké hodnocení. A vidíte, právě takový film jsem viděl a nemám slov. Tohle je pro mne skrytý poklad, který vznikl v roce mého narození, a který se přede mnou velice dlouho schovával, aniž bych tušil, jaký skvostný filmový zážitek mi vlastně uniká. Takže pro tento film nemám nic jiného, nežli slova chvály a uznání, protože takový zajímavý film, ještě navíc podpořený velice kvalitním hereckým výkonem Diane Keaton, se jen tak nevidí. Bez většího zaváhání proto s radostí a dobrým pocitem uděluji pět hvězdiček a nebylo to určitě naposledy, co jsem tento film viděl. ()

Abiosis 

všechny recenze uživatele

*ČERVENÉ LÍČKA A JABĹČKA* Prvýkrát som tento film videl ešte ako stredoškolák a pamätal som si ho ako veľmi originálny a vtipný film. Po mnohých rokoch ho vnímam rovnako a teší ma, že moje dávne pocity súvisiace s týmto filmom neboli pokrivené tínedžerskou optikou a teda som rád, že film môže osloviť aj súčasného diváka navyknutého na iný typ komédií. Diane Keaton nevnímam ako najlepšiu voľbu pre hlavnú úlohu, ako komediálny typ veľmi nepôsobí, ale "pretrpieť" sa dá. Vtipných situácií je dostatok, film plynie voľne a príjemne a milé dieťatko, ktoré zdedí, je naozaj na zjedenie (ak nie ste vegetariáni). Verdikt v 1 vete: O mame a jej prvých krokoch. 19.04.11 ()

Reklama

jezurka42 

všechny recenze uživatele

Just don't expect too much, okay?! Se závěrečnými titulky loudaly se mi po tvářích slzy, a já jim nedokázala poručit, aby už přestaly. Osmdesátky, neuvěřitelné oblečení, příchod emancipace, zrození královny romantiky Nancy Meyers a comeback Diane Keaton. Právě poslední zmiňovaná tomuto snímku dala tu správnou lidskost, kdy nám skrze tvrdě pracující J.C. Wiatt ukazuje, jak je strašně těžké a zároveň strašně jednoduché změnit své priority, změnit prostředí, změnit sám sebe. Two women show od Diane i její krásné filmové dcerky. Kdo by jim jen dokázal odolat? ()

althinka 

všechny recenze uživatele

film takmer taký starý ako moja maličkosť si napriek určitým nedostatkom našlo cestu medzi moje obľúbené kinematografické počiny:) miestami síce trošku unavené, ale stále neuveriteľne milé, uveriteľné a s veľkým posolstvom, že ak človek / žena stavia na láske a rodine .. ostatné úspechy sa môžu ruka v ruke dostaviť, ale nezatieniť to ozaj podstatné. Asi som strašná tradicionalistka, ale veru mi mnoho raz vyhŕkli slzy .. a vždy som túžila mať takú dcérku :) akú zdedila Diane Keaton :) príjemné strávené bezmála dve hodiny .. občas si film pustím na zlepšenie nálady .. ale stále a znovu si ma získava svojim nenásilným humorom, romantikou a atmosférou :) ()

Zeek 

všechny recenze uživatele

Klasický film 80.let, který patří mezi mé oblíbené stejně jako Diane Keaton, která působí v Baby boomu a v jiných filmech velmi mile a příjemně. K dokonalosti filmu hodně chybí, ale především díky Diane Keaton je tenhle film něčím víc, něčím nadprůměrným oproti ostatním podobným filmům z 80.let, proto to hodnocení. ()

Galerie (50)

Zajímavosti (11)

  • Čas 17:00 - J.C. (Diane Keaton) hodí balík plenek na zem, který dopadne vedle zídky. Na hromadě jsou tam kufr a další věci. Posadí holčičku a pak, když odchází, aby si dala frťana, je vidět, že kufr, černá taška, bílá taška a balík plenek jsou srovnány úplně jinak. A když přijde její partner domů, vše je opět poskládáno jinak. (Proste..Jana)
  • Hlavní roli odmítla Cher, která současně prohlásila, že Diane Keaton je pro roli vhodnější. (Streeper)

Reklama

Reklama