Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Komedie o bombě v kufříku, lásce a mladíkovi, který se připlete do cesty nájemným zabijákům. Středoškolák Matt se v žertu chystá stříkací pistolí ?zastřelit? spolužačku Jenny. Souhrou okolností se ve stejnou chvíli skuteční zabijáci chystají zabít jejího otce Arthura, který zpronevěřil peníze svého zaměstnavatele. Je z toho zmatek, do něhož se zapletou nejen policisté a tajní agenti FBI, ale také Mattův otec Eliot, který se okamžitě zamiluje do Arthurovy manželky. Aby toho nebylo málo, objeví se v domě kufřík s jadernou bombou, který Arthur omylem obdržel od ruských obchodníků se zbraněmi. Statečný Eliot pronásleduje padouchy s bombou až do letadla a nad mořem se mu podaří nebezpečnou výbušninu zlikvidovat. (Nova Cinema)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (113)

Jizni Tlapa 

všechny recenze uživatele

Zajímavý začátek, perfektní obsazení a místy originální (zmražené záběry) střih a kamera. T. Allen bohužel nikdy nepřekoná legendárního kutila a stejně tak T. Sizemore jistě tuší, že role stupidních zlodějíčků není šálek jeho kávy. Celé to působí jako špatně a přespříliš chaoticky umíchaný filmový koktejl. Kromě stručného výčtu v úvodu tohoto komentáře neshledávám bohužel nic víc, čím bych přidal, byť jen třetí hvězdu tomuto V(v)elkému průšvihu. ()

pepa3rd 

všechny recenze uživatele

Vtipně napsaná, klasická, trochu bláznivá komedie, která si vystačí s tradičním modelem sázejícím na náhody a honičky, bez berliček v podobě obhroublého a fekálního humoru. Herci mají co hrát, množství postav je i přes krátkou stopáž dostatečně dobře prokresleno a v neposlední řadě film svižne ubíhá a nenudí. Skoro by si zasloužil i tu čtvrtou hvězdu. Uvidím příště. 70 % ()

Reklama

Pickardino 

všechny recenze uživatele

Clovek by mohl spekulovat nad tim, jak to vlastne ani nedrzi pri sobe, jak tomu obcas pada remen, a jak je konec naivni.. jenomze o tom to neni. Vsechno to podstatne je spis kolem dejove linky, vymazlene dialogy, absurdni situace, kouzlo detailu, proste to, co je hezke na fejetonech autora predlohy Dave Barryho se podarilo dostat i do filmu. Urcite to neni na nekontrolovatelne vybuchy smichu, lamani se v pase a placani do kolen, ale mracit se u toho nejde. A hitman v podani pana Fariny je proste dokonale zhnuseny.. Spokojeny usmev na tvari. ()

ArdathBay 

všechny recenze uživatele

Označení "Velkého průšvihu" za krimi a navíc thriller je trošku zavádějící. Ne, že by to byl nesmysl, ale HUMOR to je ta nejdůležitější ingredience našeho příběhu. Styl jednoho anglického directora se nezapře. Herce to evidentně neskutečně baví a jejich entuziazmus se přenesl i na mě. A jde to i bez prdění, krkání, semenných tekutin a exkrementů. Děj skvěle odsýpá, nic nedře a častý problém přepálené stopáže komedií zde nehrozí. Na nezapomenutelnou podívanou to sice není, ale ve škatulce výtečných komedií mám o jednou víc. ()

Matty 

všechny recenze uživatele

„Vypadá to jako drtič odpadků“ Spousta nekalých živlů, nějaký ten obchodník se zbraněmi, kubánský milovník sýrových chipsů, teenager, který chce v rámci školní akce postříkat svou spolužačku a Pulitzerem oceněný „tvořitel“ reklamních sloganů. Barry Sonnenfeld natočil svižnou crazy komedii, která sice nesahá ani po paty žánrovým klenotům (z těch ne úplně zatuchlých např. Co dál, doktore?), ale během své přesně střižené délky nestačí nudit. Z přehršle bizarních figurek (nadmíru zajímavě obsazených) nikdo nevyčnívá a všichni splývají v pestrobarevnou masu, která důsledně činí jedinou věc, jež činit dokáže – baví. Těžko říct, zda-li šlo z velmi zvolna pojatého náměru vytřískat více, přinejmenším některé situace však vyloženě žadoní o „vypointování“. Nuž, nestalo se, buďme rádi i za takovouto blbinku. Zajímavé komentáře: 70% tron, Aiax ()

Galerie (39)

Zajímavosti (10)

  • Natáčanie prebiehalo výlučne v Miami na Floride od 31. júla do októbra 2000. (Arsenal83)

Reklama

Reklama