Reklama

Reklama

Série(3) / Epizody(40)

Obsahy(1)

Mildred do Akademie pro čarodějnice doslova vletěla, a to rovnou mezi popelnice. Zachrání ji Maud, která se stane její věrnou přítelkyní, což se nedá říct o ostatních dívkách, ani o některých učitelkách. Přesto se Mildred dostane až k závěrečným zkouškám - a jak dopadnou? Stane se z Mildred skutečná čarodějnice? (oficiální text distributora)

Recenze (163)

Marina111 

všechny recenze uživatele

Naivné, možno až príliš predvídateľné, no zároveň roztomilé, hrejivé, veselé ... Navyše, čo kritické už len môžem napísať, keď som jednou zo žiačok, konkrétne Rudy ? :) Apropo, stále si myslím, že je lepšie dieťa odchovať na nešikovnej, no dobroprajnej Mildret, ako na súčasných "rozprávkach", ktoré majú s týmto žánrom spojenie asi len náhodou ... ()

CheGuevara 

všechny recenze uživatele

Zas tak hrozné, jak to tady ostatní popisují, to není. Ano, až přespříliš to připomíná Harryho Pottera v dívčích šatech, ale určité kvality ten seriál má. Teda dokud se seriál nepřehoupne do pubertálních let, kde naše hrdinky bydlejí na jakési koleji. To už vážně začíná tento seriál vykrádat i Beverly Hills, což se k čarodějnické tématice ala Harry Potter vážně nehodí. První díly jsou takovou dobrou vystýlkou při čekání na další díly Harryho anebo při nejmenším při čtení novin. ()

Reklama

Eriol 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem pár dílů a vyloženě špatné mi to nepřišlo. Pro starší diváky možná jako zdroj odreagování (vypnout mozek podmínkou) a recese, pro děti zřejmě příjemné spestření dne po seriálech o veselých zvířátkách v lese, nebo problémech americké mládeže z bohatých čtvrtí... 60% (Za každý rok věku nad 10 let 10% dolů) ()

sidcom odpad!

všechny recenze uživatele

Dívat se na tenhle seriál je jako dobrovolně podstoupit lobotomii, po pěti minutách máte chuť křičet "vraťte mi mozek!". Seriál posouvá hranice trapnosti do nevídanýh dálav, k tomu stále se opakující scénář, nesympatická hlavní hrdinka a nezbytné "morální poučení" na konci epizody. Po tomhle seriálu si začnete vážit Harryho Pottera! PS: oceňuji trefné zařazení i do žanru horor :) ()

Tsuki003 

všechny recenze uživatele

U mě je to hlavně nostalgie z dětství. Dívat se na to poprvé jako dospělý divák, asi bych byla kritičtější. Absolutně nevhodné pro náročného diváka, ostatně ani nechápu, proč by takový koukal na seriál tohoto typu. Jsou to jednotlivé jednohubky pro děti (asi spíš slečny) a okem takové diváka je to naprosto ok. ()

Galerie (44)

Zajímavosti (6)

  • Akademie slečny Krákavé je hrad Castell Coch (Cardiffu, Wales). (ČSFD)
  • Na Halloween (říjen 2000) CITV kvůli populární poptávce vytvořil časopis „Čarodějnice školou povinné“. (ČSFD)
  • Fenella (Julia Malewski) a Griselda (Poppy Gaye) ze čtvrtého ročníku   v epizodě Nezvaná říkají, že jsou v posledním ročníku. Ročníků je ovšem pět. (Tichošlápek)

Reklama

Reklama