Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Agent Úřadu pro životní prostředí Jack Taggart přilétá do malého městečka v Apalačských horách, aby vyšetřil podezření na zamoření toxickými odpady, které tu ilegálně v šachtách opuštěných dolů skladuje bezohledný boháč Orin Hanner. Maskován jako tesař, který za peníze kostela provádí menší opravy u chudých lidí, začne Jack nenápadný průzkum. Opatrně se vyptává a tajně odebírá vzorky vody. Seznámí se nejen s Hannerovými muži, kteří se ho pod vedením Orina mladšího marně pokoušejí zlikvidovat, ale také s místní vyvrhelkou, sympatickou včelařkou Sarah Kelloggovou. Jejich sbližování překazí její nepříjemný, psychopatický bratr Earl, jenž je příčinou všech životních těžkostí, kterými Sarah musela projít. Když vyjde najevo jeho skutečná totožnost, pustí se Jack do pátrání s pomocí několika starousedlíků, ochotných pomoci mu v boji proti všemocnému Hannerovi. (TV Nova)

(více)

Recenze (231)

jhr 

všechny recenze uživatele

Upřímně řečeno tento film jistě není žádné veledílo ale své kouzlo docela má, akčních scén není mnoho ale ty které tam jsou se musím říct víceméně povedli. První polovina filmu je ale až neskutečně ukecaná, což my docela vadilo, místy jsem měl dokonce pocit že se nejedná o akční film ale o nějaké romantické drama, ovšem závěr to celé zachránil a pár hlášek taky stáli zato! ()

igi B. 

všechny recenze uživatele

...Agenti dementi... Tak si jen tak dumám, komu jsou určeny tyhle Seagalovštiny. Jestli těm svalnatým blbečkům, co se rádi perou, nebo zamindrákovaným zoufalcům, co dostávají dnes a denně na >přesdršku< ... V tomto případku ještě tak za jednu vymlácenou prdzdičku hvězdičku... A proč že v téhle srajdě vzal roli Kris Kristofferson? Tak to je téma na pátrání pro nějakého tajného kulturního agenta... ()

Reklama

Bauer 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je moc podceňovaný film! Steven Seagal zde předvádí ještě celkem solidní výkon.Scénář je celkem dobrý a zabývá se zajímavým tématem.Překvapilo mně, že se mi líbila hudba a to i přes to, že nesnáším country.Padouch Kris Krisstoferson byl průměrný a nepředvedl nic moc výkon. Má to rychlý spád a nenudilo to.Jeden z těch lepších filmů se Seagalem a rozhodně si nezaslouží být mezi 200 nejhoršími filmy.Pro mně je to spíše 3,5*. ()

SeanLSD 

všechny recenze uživatele

Stevenove ruky-nohy lietajú po ksichtoch-chrbtoch celých bánd ako obvykle, ale ono je to okrem toho vlastne veľmi príjemná záležitosť, ktorú som docenil až neskôr, takmer ekologická dráma, na čo ja vždy zaberám, so skutočnými ľuďmi a strašne správnym, prirodzeným hrdinom, v podobe vtedy ešte mimoriadne fešného a ohromne charizmatického SS - a hlavne v porovnaní s neskoršou jeho tvorbou - bezduchým, idiotským a lacným pseudoakčným bordelom. ()

Fox85 

všechny recenze uživatele

Film z období Štefanovy kariéry, kdy se pomalu přesouvá z kategorie průměrných (ale solidních) akčních filmů do kategorie filmů "What the f*ck". Silný ekologický podtext jako v Aljašce v plamenech, ale bez nějaké mystiky domorodých obyvatel. Všichni herci i neherci by za svoje výkony zasloužili nakopat do zadnice (obzvlášť Stephen Lang - ten mě opravdu vytáčel). A závěrečný twist s mladým Hannerem? Vtipné. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (13)

  • Hra postavy Stevena Seagala na kytaru není pouze hereckým výstupem. Seagal hudební nástroj skutečně velmi dobře ovládá a sám se v minulosti pokusil uspět na hudebním poli coby autor. Jeho debutové album "Songs from the Crystal Cave" vyšlo v roce 2004 jako mix country, etnické hudby, popu a soft rocku s hiphopovými prvky. V roce 2006 pak vydal další album "Mojo Priest". (DArtanan)
  • V čase 19:46 je záběr na bílý pickup okamžik předtím, než nabourá do stojícího auta před ním. Jenže je vidět, že pickup je nabouraný ještě před tím, než do druhého auta vjede. O střih dříve ale auto porušené není. (Likan7)

Reklama

Reklama