foto

John Prosky

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Aimee
Bambina
2014 The Park Bench
2012 K-11
Ďábel v těle
2010 Radio Free Albemuth
The Plan
2009 Právě Peck
2007 Love's Unfolding Dream (TV film)
Na mušce (TV film)
The Dukes
2006 Derek & Simon: A Bee and a Cigarette
Stávka (TV film)
Úkladná vražda
2005 Heart of the Beholder
Jane Doeová: Dokud nás smrt nerozdělí (TV film)
Vzpomínáme (TV film)
2004 Ohnivý oceán
Poslední výstřel
2003 Bitva o Shaker Heights
Bohové a generálové
Dům naruby
Hulk
Southside
2002 Návštěvník
2001 A.I. Umělá inteligence
2000 American Daughter, An (TV film)
Grandfather's Birthday
Ďábel přichází
1999 My Little Assassin (TV film)
Trhák pana Bowfingera
1998 Brownovo Requiem
Kolonie (TV film)
Půlnoc nikdy nekončí
Sbohem lásko
1997 Tajný agent Jack T.
1996 Fantom
Mrazivé rovnice (TV film)
Zamilovaný profesor
Zapomenuté hříchy (TV film)
1995 Aurora: Operace přerušena
Skica smrti 2 (TV film)
1994 Finální mise
1992 Interceptor
1991 Let černého anděla (TV film)
Pozdě k večeři
1990 Polda na zabití (TV film)
1986 Případ neoprávněného zabití (TV film)

TV seriály

2017 Conrad (TV seriál)
The Fosters (TV seriál)
Too Fast, Too Furious (S05E04)
2016 American Horror Story (TV seriál)
Chapter 6 (S06E06)
2015 Closer: Nové případy (TV seriál)
Výpadek (S04E12)
2014 Tyran (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Myšlenky zločince (TV seriál)
The Itch (S10E04)
2013 Doteky osudu (TV seriál)
Leviatan (S02E13)
Bojuj nebo uteč (S02E12)
Horizont událostí (S02E01)
True Blood: Pravá krev (TV seriál)
Večer (S06E07)
2012 Closer: Nové případy (TV seriál)
Nový začátek (S01E01)
Poslední základna (TV seriál)
Hranice nemožného (TV seriál)
Vzdoruj (S05E05)
True Blood: Pravá krev (TV seriál)
Vše je pryč (S05E10)
Private Practice (TV seriál)
Good Grief (S06E03)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Vyděrač (S09E18)
2011 Luck (TV seriál)
Pomsta (TV seriál)
Prime Suspect (TV seriál)
Tělo jako důkaz (TV seriál)
2010 Událost (TV seriál)
Za branou (TV seriál)
Zákon a pořádek: Los Angeles (TV seriál)
FlashForward - Vzpomínka na budoucnost (TV seriál)
Odhalení nula: část první (E11)
True Blood: Pravá krev (TV seriál)
Mám právo zpívat blues (S03E06)
2009 FlashForward - Vzpomínka na budoucnost (TV seriál)
Oznámení (E10)
Vražedná čísla (TV seriál)
Podvod (S06E09)
2008 Eleventh Hour (TV seriál)
Eli Stone (TV seriál)
Mentalista (TV seriál)
My Own Worst Enemy (TV seriál)
True Blood: Pravá krev (TV seriál)
Milovat znamená pohřbít (S01E11)
Nechci to slyšet (S01E10)
Je moje (S01E03)
Bratři a sestry (TV seriál)
Vzpomínka z války (S03E03)
Jmenuju se Earl (TV seriál)
Earl a Joy slaví výročí (S04E10)
Médium (TV seriál)
Drowned World (S04E16)
A Cure for What Ails You (S04E13)
Partners in Crime (S04E12)
další epizody (8)
Odložené případy (TV seriál)
Duch mého dítěte (S05E18)
2007 Médium (TV seriál)
Everything Comes to a Head (S03E22)
Heads Will Roll (S03E21)
2006 Hrdinové (TV seriál)
Genesis (S01E01)
Chirurgové (TV seriál)
Nový začátek (S02E13)
Kriminálka New York (TV seriál)
Hrobařík americký (S02E17)
Veronica Mars (TV seriál)
Odváženému štěstí přeje (S02E21)
Neslušný návrh (S02E19)
2005 Closer (TV seriál)
Related (TV seriál)
2004 D.A., The (TV seriál)
Dr. House (TV seriál)
Sokratovská metoda (S01E06)
Kauzy z Bostonu (TV seriál)
Second Time Around (TV seriál)
JAG (TV seriál)
Slovní přestřelka (S09E20)
Pohotovost (TV seriál)
Vyjížďka (S10E22)
Normální Abby (S10E20)
Letmý dotek (S10E19)
2003 Detektív (TV seriál)
Lost at Home (TV seriál)
Oliver Beene (TV seriál)
Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
2002 American Dreams (TV seriál)
Nemocnice Presidio (TV seriál)
24 hodin (TV seriál)
11:00 a.m.-12:00 p.m. (S01E12)
Akta X (TV seriál)
Preskoč žraloka (S09E15)
2001 Drzá Jordan (TV seriál)
The Bernie Mac Show (TV seriál)
Čarodějky (TV seriál)
Polibek múzy (S04E09)
Hvězdná brána (TV seriál)
Rudé nebe (S05E05)
Star Trek: Voyager (TV seriál)
Friendship jedna (S07E20)
2000 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Strip Mall (TV seriál)
Titus (TV seriál)
Západní křídlo (TV seriál)
Shibboleth (S02E08)
JAG (TV seriál)
Odkaz 2. část (S06E02)
Nezvěstné plavidlo (S05E22)
1999 Soudkyně Amy (TV seriál)
1998 Becker (TV seriál)
Felicity (TV seriál)
Možná už zítra (TV seriál)
The Closer (TV seriál)
1997 Advokáti (TV seriál)
Brooklyn South (TV seriál)
Pensacola - Zlatá křídla (TV seriál)
Třeba mě sežer (TV seriál)
Válka špionů (TV seriál)
Věřte nevěřte (TV seriál)
JAG (TV seriál)
Za statečnost (S03E08)
Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
The Incredible Adventures of Baron von Munchausen... by Proxy (S04E02)
Verdicts (S03E13)
Split Decisions (S03E12)
1996 Moesha (TV seriál)
Případ pro Sam (TV seriál)
Show Jamieho Foxxe (TV seriál)
The Burning Zone (TV seriál)
Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
V-Fibbing (S03E10)
Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Z přesvědčení (S04E21)
1995 Murder One (TV seriál)
1994 Doba přílivu (TV seriál)
Dotek anděla (TV seriál)
Tak tohle je můj život (TV seriál)
1993 Frasier (TV seriál)
Policie New York (TV seriál)
1991 Policie z Palm Beach (TV seriál)
1990 Beverly Hills 90210 (TV seriál)
Snílek (TV seriál)
1989 Life Goes On (TV seriál)
1986 Právo v Los Angeles (TV seriál)
1973 Mladí a neklidní (TV seriál)
1963 General Hospital (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace