foto

John Prosky

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 The Way You Look Tonight
2016 Aimee
Bambina
2014 The Park Bench
2012 K-11
Ďábel v těle
2010 Radio Free Albemuth
The Plan
2009 Právě Peck
2007 Love's Unfolding Dream (TV film)
Na mušce (TV film)
The Dukes
2006 Derek & Simon: A Bee and a Cigarette
Stávka (TV film)
Úkladná vražda
2005 Heart of the Beholder
Jane Doeová: Dokud nás smrt nerozdělí (TV film)
Vzpomínáme (TV film)
2004 Ohnivý oceán
Poslední výstřel
2003 Bitva o Shaker Heights
Bohové a generálové
Dům naruby
Hulk
Southside
2002 Návštěvník
2001 A.I. Umělá inteligence
2000 American Daughter, An (TV film)
Grandfather's Birthday
Ďábel přichází
1999 My Little Assassin (TV film)
Trhák pana Bowfingera
1998 Brownovo Requiem
Kolonie (TV film)
Půlnoc nikdy nekončí
Sbohem lásko
1997 Tajný agent Jack T.
1996 Fantom
Mrazivé rovnice (TV film)
Zamilovaný profesor
Zapomenuté hříchy (TV film)
1995 Aurora: Operace přerušena
Skica smrti 2 (TV film)
1994 Finální mise
1992 Interceptor
1991 Let černého anděla (TV film)
Pozdě k večeři
1990 Polda na zabití (TV film)
1986 Případ neoprávněného zabití (TV film)

TV seriály

2017 Conrad (TV seriál)
The Fosters (TV seriál)
Too Fast, Too Furious (S05E04)
Cruel and Unusual (S04E13)
2016 American Horror Story (TV seriál)
Kapitola šestá (S06E06)
2015 Murder in the First (TV seriál)
My Sugar Walls (S02E04)
Closer: Nové případy (TV seriál)
Výpadek (S04E12)
Skandál (TV seriál)
Baby, It's Cold Outside (S05E09)
Get Out of Jail, Free (S05E06)
You Got Served (S05E05)
další epizody (4)
2014 Tyran (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Pomsta (TV seriál)
Allegiance (S03E19)
Myšlenky zločince (TV seriál)
The Itch (S10E04)
2013 Doteky osudu (TV seriál)
Leviatan (S02E13)
Bojuj nebo uteč (S02E12)
Horizont událostí (S02E01)
Tělo jako důkaz (TV seriál)
Kůže a kosti (S03E07)
True Blood: Pravá krev (TV seriál)
Večer (S06E07)
2012 Closer: Nové případy (TV seriál)
Nový začátek (S01E01)
Poslední základna (TV seriál)
Blue on Blue (E02)
Hranice nemožného (TV seriál)
Vzdoruj (S05E05)
True Blood: Pravá krev (TV seriál)
Vše je pryč (S05E10)
Private Practice (TV seriál)
Good Grief (S06E03)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Vyděrač (S09E18)
2011 Luck (TV seriál)
Ace Meets with a Talented Whiz Kid (E03)
Prime Suspect (TV seriál)
The Great Wall of Silence (E11)
Událost (TV seriál)
The Beginning of the End (E21)
Face Off (E15)
2010 Za branou (TV seriál)
Zákon a pořádek: Los Angeles (TV seriál)
FlashForward - Vzpomínka na budoucnost (TV seriál)
Odhalení nula: část první (E11)
True Blood: Pravá krev (TV seriál)
Mám právo zpívat blues (S03E06)
2009 FlashForward - Vzpomínka na budoucnost (TV seriál)
Oznámení (E10)
Vražedná čísla (TV seriál)
Podvod (S06E09)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Kladivo na kriminalisty (S09E21)
2008 Eleventh Hour (TV seriál)
Eli Stone (TV seriál)
Unwritten (S02E03)
Pilot (S01E01)
Mentalista (TV seriál)
My Own Worst Enemy (TV seriál)
True Blood: Pravá krev (TV seriál)
Milovat znamená pohřbít (S01E11)
Nechci to slyšet (S01E10)
Je moje (S01E03)
Bratři a sestry (TV seriál)
Vzpomínka z války (S03E03)
Jmenuju se Earl (TV seriál)
Earl a Joy slaví výročí (S04E10)
Médium (TV seriál)
Drowned World (S04E16)
A Cure for What Ails You (S04E13)
Partners in Crime (S04E12)
další epizody (8)
Kauzy z Bostonu (TV seriál)
Zachraň mě (S04E14)
Odložené případy (TV seriál)
Duch mého dítěte (S05E18)
2007 Médium (TV seriál)
Everything Comes to a Head (S03E22)
Heads Will Roll (S03E21)
2006 Hrdinové (TV seriál)
Genesis (S01E01)
Chirurgové (TV seriál)
Nový začátek (S02E13)
Kriminálka New York (TV seriál)
Hrobařík americký (S02E17)
Veronica Mars (TV seriál)
Odváženému štěstí přeje (S02E21)
Neslušný návrh (S02E19)
2005 Closer (TV seriál)
Related (TV seriál)
2004 D.A., The (TV seriál)
Dr. House (TV seriál)
Sokratovská metoda (S01E06)
Second Time Around (TV seriál)
JAG (TV seriál)
Slovní přestřelka (S09E20)
Pohotovost (TV seriál)
Před cestou (S11E01)
Vyjížďka (S10E22)
Normální Abby (S10E20)
další epizody (4)
2003 Detektív (TV seriál)
Lost at Home (TV seriál)
Oliver Beene (TV seriál)
Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
2002 American Dreams (TV seriál)
Nemocnice Presidio (TV seriál)
24 hodin (TV seriál)
11:00 a.m.-12:00 p.m. (S01E12)
Akta X (TV seriál)
Preskoč žraloka (S09E15)
2001 Drzá Jordan (TV seriál)
The Bernie Mac Show (TV seriál)
Čarodějky (TV seriál)
Polibek múzy (S04E09)
Hvězdná brána (TV seriál)
Rudé nebe (S05E05)
Star Trek: Voyager (TV seriál)
Friendship jedna (S07E20)
2000 Strip Mall (TV seriál)
Titus (TV seriál)
Západní křídlo (TV seriál)
Shibboleth (S02E08)
Advokáti (TV seriál)
Officers of the Court (S05E03)
Germ Warfare (S05E02)
Summary Judgments (S05E01)
JAG (TV seriál)
Odkaz, část 2. (S06E02)
Nezvěstné plavidlo (S05E22)
1999 Soudkyně Amy (TV seriál)
Presumpce neviny (S01E11)
Případ pro Sam (TV seriál)
Kdo s čím zachází… (S03E09)
1998 Becker (TV seriál)
Felicity (TV seriál)
Možná už zítra (TV seriál)
The Closer (TV seriál)
Beverly Hills 90210 (TV seriál)
Ilegální nabídka (S08E16)
Připravená nebo ne (S08E15)
1997 Brooklyn South (TV seriál)
Pensacola - Zlatá křídla (TV seriál)
Třeba mě sežer (TV seriál)
Válka špionů (TV seriál)
Věřte nevěřte (TV seriál)
JAG (TV seriál)
Za statečnost (S03E08)
Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
The Incredible Adventures of Baron von Munchausen... by Proxy (S04E02)
Verdicts (S03E13)
Split Decisions (S03E12)
1996 Moesha (TV seriál)
Show Jamieho Foxxe (TV seriál)
The Burning Zone (TV seriál)
Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
V-Fibbing (S03E10)
Frasier (TV seriál)
Vypečený Den díkůvzdání (S04E07)
Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Z přesvědčení (S04E21)
1995 Murder One (TV seriál)
Tak tohle je můj život (TV seriál)
Resolutions (E16)
1994 Doba přílivu (TV seriál)
Dotek anděla (TV seriál)
Policie New York (TV seriál)
Up on the Roof (S01E12)
1991 Policie z Palm Beach (TV seriál)
1990 Snílek (TV seriál)
1989 Life Goes On (TV seriál)
1986 Právo v Los Angeles (TV seriál)
1973 Mladí a neklidní (TV seriál)
1963 General Hospital (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky