Reklama

Reklama

Od soumraku do úsvitu 3: Katova dcera

  • USA From Dusk Till Dawn 3: The Hangman's Daughter (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Láká Vás omamná chuť krve? A chcete vidět, jak to bylo doopravdy? Odhalte tajemství legendy baru Twister v závěrečném dílu kultovní upírské trilogie z pera Quentina Tarantina a Roberta Rodrigueze!  Tajemně hrozivý bar Titti Twister se opět stane místem setkání lidí a tvorů noci, kteří touží jen po jednom - po krvi! Na místo osudného setkání se vydala skupina nic netušících cestujících. Jsou mezi nimi spisovatel Abrose, který záhadně zmizel v Mexiku, bezohledný vrah a bandita Johnny, oběšencova dcera Esmeralda. V baru jsou již očekáváni nenapodobitelným barmanem Charliem a také Esmeraldinou matkou. Nikdo však neví, že ona je královnou upírů a chystá strašný osud pro dceru, kterou nikdy neviděla... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (85)

fcreading 

všechny recenze uživatele

Po ukážkovej dvojke, ktorá je taktiež video film, pokračovanie nedopadlo zle, práve naopak, je to ešte stále na priemernej úrovni aj keď kvality prvého dielu nedosahuje. Réžii sa chopil Pesce, ktorý nemá až tak vela skúsenosti, ale milo ma prekvapil. Danny Trejo v roli barmana je znova vynikajúci, triky taktiež nevyzerajú zle a dočkáme sa tu aj poriadneho masakru v druhej polovici. Kopíruje to niečo aj z jednotky, čo je len dobré a o zábavu máme postarané, no a ten divoký západ je fantastický 80 percent. ()

Stanford 

všechny recenze uživatele

Mě se líbili i předchozí dva díly a třetí taky nezklamal. Parádní podívaná. Podobný styl jako jednička. Hodně se mi líbila hudba Nathana Barra (Cabin fever, Hostel)...ta tomu dával hororovou atmosféru. Jinak vážne super. Jo a taky si myslím, že je to vše pozpátku. Měli by jste se dívat od třetího dílu k prvnímu..potom to má souvislost. ()

Reklama

Likan7 

všechny recenze uživatele

Pokud to budeme srovnávat s dvojkou, tak je tu vyloženě stoupající tendence. Dvojka byla totální průser, a i když Katova dcera "vypráví" 50 minut "příběh", který nemá s příběhem nic společného, tak v poslední půl hodince co film trochu zachraňuje, přesto samozřejmě se nemůžeme bavit, pokud někdo bude srovnávat s jedničkou. ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Pane, môžem vedieť aspoň vaše meno? Keby vás niekto hľadal...“ – „Mňa nikto hľadať nebude.“ Mám tejto série plné zuby. Už prvý diel dua Rodriguez/Tarantino nebol žiadnou srdcovou záležitosťou, ale dialógy, postavy, herci, akčné scény, efekty a nápady (vysvätený kondóm) BOLI na 80%. S oškretými ušami, ale boli. No už druhý diel s Robertom Patrickom bol jedným slovom strašný (20%) a tak si Tarantino/Rodriguez už len ako producenti pomysleli „už nemáme čo pokaziť“ a (viď. CHVENIE 4) namiesto klasickej trojky prišli s prequelom. Ale koho zaujíma, ako to všetko začalo, kde sa upíri vzali, kedy na scénu prvý raz nastúpil barman Dannyho Treja a kde je počiatok putiky Titty Twister? Myslel som, že horšie, ako dvojka, to už nebude. No... v podstate nebolo. Nebolo to horšie. Bolo to rovnako zlé. Prvých 30 minút si to vďaka westernovej atmosfére udržovalo aspoň symbolický náznak môjho záujmu. Následne ale začalo ísť všetko do čerta, od hercov cez masky po triky. ()

YURAyura odpad!

všechny recenze uživatele

Temer do pulky regulerne nudny mextern (nebo jak se rika cistokrevnemu westernu z Mexika ;]), a pak 4x vyvarene ponozky z prvniho dilu. Kazda postava ve filmu si zasloulozi zemrit, je to samy hnusak - stejne jako exkluzivni producenti tohoto "dilka" Tarantino s Rodriguezem. Film je vyjimecny tim, ze se nesnazi absolutne nic vysvetlovat, takze na jakekoli otazky, co film od zacatku nabizi se odpovedi nedockame... snad ve 4.dilu... HOSTIA PUTANA - to snad ne! Kazdopadne proti druhemu dilu je to super... ;]] ()

Galerie (6)

Zajímavosti (7)

  • I toto pokračování soutěžilo o cenu Saturn v kategorii nejlepší domácí video. Zůstalo však pouze u nominace. (Terva)
  • Natáčení probíhalo od 23. října do 16. prosince 1997 v Jižní Africe. Snímek byl natočen dříve, než druhé pokračování série. Uveden byl však později. (gogos)

Reklama

Reklama