Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Uprchlý vězeň Sam Gillen narazí při svém útěku na malý domek, ve kterém žije mladá sympatická Clydie se dvěma dětmi. O jejich pozemek má ale zájem důlní společnost a je ochotna použít jakýchkoliv prostředků k vynucení souhlasu s těžbou. Sam se s Clydií a dětmi postupně sblíží, zatímco představitelé důlní společnosti začínají chápat, že proti nim stojí velmi silný a nebezpečný protivník. Po několika pokusech podplatit Clydii a zbavit se Sama dojde ke konečnému účtování, krvavému, bolestivému, ale spravedlivému. Sam se nakonec nechá dobrovolně odvést policií, ale slibuje Clydii a dětem, že se vrátí... (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (157)

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

No že by byl film romantický, to vůbec a akční taky není zrovna výstižný, protože akce je zde málo. Spíš je to thriller, kde hraje Van Damme vážnější roli a řekl bych, že mu to celkem i jde a nepřehrává. Děti mi zde vůbec nevadí protože nejsou zas tak vlezlé, jako v jiných filmech. Příběh je pěkný a nenudí. I nějaké ty hlášky se tu občas vyskytují. Za mě 75% :) ()

Dinsberg 

všechny recenze uživatele

Jean-Claude trochu jinak, než jsme ho do té doby znali. První dramatická role, zvládnutá podle mě na výbornou. Výsledek je ale neuspokojivý spíš kvůli scénáři. Mohla se více prohloubit dramatická rovina vnitřního boje Sama, když se rozhoduje mezi útěkem a pomocí jinému. Takhle z toho vzešel je neúměrně dramatizovaný akčňák, těžící z účasti tehdy zvučného jména JCVD. Je to škoda, protože příběh byl rozběhnutý velmi slušně, první polovina se rozbíhá jímavě, když se na scéně objeví první bagry, už se divák neptá co, ale jak. ()

Reklama

Figu 

všechny recenze uživatele

Jako kluci jsme filmek neměli moc v lásce. Důvod byl jasnej. My jsme prostě chtěli vidět Van Damma od krve, jak sází někomu otočky na solar a dává mu pěstma do držky! Chtěli jsme další Krvavý sporty, Kickboxery a Dvojitý zásahy. Není úniku toho zas tolik v tomhle směru nenabídne... Dnes to vidím a hodnotím úplně jinak. Jde o naprosto špičkový akční drama, kdy nám JC chvílema i ukazuje, že si právem říkal herec a nejen karatista. Při začátku filmu a záběru na silnici, kde se k nám pomalinku přibližuje autobus plnej trestanců, jsem dostal takovou šílenou nostalgickou facku z devadesátek, že jsem si uvědomil, co že to sleduju za trhák. Nádech toho nádhernýho filmovýho období je cejtit po bytě, jako právě a čerstvě vyvařená rychlovarka po octu! Krása! I za tenhle flák si Van Damma cením, i když je fakt, že tenkrát nesahal Krvavýmu sportu ani po koule! 90% ()

Hakha 

všechny recenze uživatele

Opět filmek mého mládí, který mohu vidět stále dokola. Pěkná příroda, sympatičtí herci a nesympatičtí záporáci. Příjemná výprava a dost dobrý romantický příběh jež nechápu, proč film má tak špatné hodnocení, možná jsem já zaslepen nostalgií a nebo je film zavrhnut hned už kvůli JCVD... ale i tak tento příjemný, jednoduchý a oddechový film hodnotím silnými 4 hvězdičky... ()

Kaka 

všechny recenze uživatele

Proč se Van Damme pustil do takto vážné role zůstává dodnes nevyřešenou záhadou. Na druhou stranu to nedopadlo zase tak tragicky. Postava Jeana sice zůstává jaksi zahalena tajemstvím a o jeho motivech a minulosti se toho moc nedozvíme, avšak pozornost na sebe strhne Rosanna Arquette v roli emancipované ženy s dvěma dětmi a bezohlední magnáti v čele s ďábelským Tedem Levinem. Akce je slušná, sex lepší a nechybí ani závěrečné klišé. Klasická devadesátková jednohubka. ()

Galerie (59)

Zajímavosti (4)

  • Van Damme si snímkem vysloužil na MTV Movie Awards svou třetí nominaci v kategorii Nejžádanější muž. (Eldrick)
  • Když Sam (Jean-Claude Van Damme) řídí terénní motorku 650cc Triumph T120 Bonneville z roku 1969, můžeme si všimnout, že se mění pneumatiky v závislosti na terénu, po kterém zrovna jede – terénní pneumatiky v terénu a silniční na silnici. (Untentrauer)

Reklama

Reklama