Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Uprchlý vězeň Sam Gillen narazí při svém útěku na malý domek, ve kterém žije mladá sympatická Clydie se dvěma dětmi. O jejich pozemek má ale zájem důlní společnost a je ochotna použít jakýchkoliv prostředků k vynucení souhlasu s těžbou. Sam se s Clydií a dětmi postupně sblíží, zatímco představitelé důlní společnosti začínají chápat, že proti nim stojí velmi silný a nebezpečný protivník. Po několika pokusech podplatit Clydii a zbavit se Sama dojde ke konečnému účtování, krvavému, bolestivému, ale spravedlivému. Sam se nakonec nechá dobrovolně odvést policií, ale slibuje Clydii a dětem, že se vrátí... (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (157)

walkingdead 

všechny recenze uživatele

Film z doby, kdy byl ještě Van Damme ve formě a točil dobré akční filmy. Tohle má i docela dobrý příběh o týpkovi, který v mládí udělal chybu a teď má nečekaně možnost jí napravit. Líbí se mi i prostředí, kde se film odehrává, problém je akorát v tom (a u JCVD dost zásadní), že tu není zase tolik akce (když už tam ale je, tak není špatná) a hlavně rvaček. I kvůli tomu, že tam Van Damme nemá rovnocenného soupeře pro pořádný fight a vzájemné okopávání ksichtu na 100 způsobů. Takže tak lehce nad 50 % a 3*. ()

upson 

všechny recenze uživatele

Důkaz toho, že v Jeanovo filmech se nemusí kopat s otočkou, vlastně se nemusí kopat vůbec :-) Scénář není úplně tupý, sem tam něco uletí v dialogu ale jsou tam i sem tam nadprůměrné momenty. Dvojice záporáků Levine a Ackland by mohla hrát klidně párek hajzlíků v sérii DIE HARD a na samotný konec, jeden hustokvalitní skok na motorku ....... 85% ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele

Možná kdyby neviděl emancipovanou Rosannu Arquette v koupelně, sbalil by druhý den stan a vyrazil zase o kus dál. Možná kdyby mu ten kluk nepřirostl k srdci, udělal by to samé. JCVD se odklonil od kousků, kdy dusný vzduch arény prořízne ostrý zvuk nějakého efektního úderu a vydal se cestou, kdy si půjčuje solničku a v mlčenlivém podání rozdává rány těm, kteří nutí vdovu s malými dětmi podepsat smlouvu k nevýhodnému odprodeji pozemků, na kterých leží její farma. Jean-Claude se pokusil o charakterový posun, podle kritiků neuspěl, já myslím, že docela jo. Křečovitě působí téměř pokaždé, tady prostě jen ubral na svém zářivém úsměvu a velkých ramenech, a pustil se do role trestance na útěku, který chce udělat zase pro jednou něco správného. Robert Harmon je poměrně zkušený řemeslník, akci zvládal velmi slušně, spoluautory scénáře jsou pak překvapivě autor Základního instinktu Joe Eszterhas a Randy Feldman, který zase stojí za kultovním hitem Tango a Cash, takže ani tady se nevaří úplně z vody. Když jsem na tom byl kdysi v kině, držel jsem palce a říkal si, že kdybych měl někde začít znovu, na téhle odlehlé farmě a v téhle společnosti by to nebylo úplně od věci. Fajn devadesátková jednohubka. ()

Figu 

všechny recenze uživatele

Jako kluci jsme filmek neměli moc v lásce. Důvod byl jasnej. My jsme prostě chtěli vidět Van Damma od krve, jak sází někomu otočky na solar a dává mu pěstma do držky! Chtěli jsme další Krvavý sporty, Kickboxery a Dvojitý zásahy. Není úniku toho zas tolik v tomhle směru nenabídne... Dnes to vidím a hodnotím úplně jinak. Jde o naprosto špičkový akční drama, kdy nám JC chvílema i ukazuje, že si právem říkal herec a nejen karatista. Při začátku filmu a záběru na silnici, kde se k nám pomalinku přibližuje autobus plnej trestanců, jsem dostal takovou šílenou nostalgickou facku z devadesátek, že jsem si uvědomil, co že to sleduju za trhák. Nádech toho nádhernýho filmovýho období je cejtit po bytě, jako právě a čerstvě vyvařená rychlovarka po octu! Krása! I za tenhle flák si Van Damma cením, i když je fakt, že tenkrát nesahal Krvavýmu sportu ani po koule! 90% ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Jiny Van Damme nez na jakeho jsme zvykli. Tim jinym, ale nemyslim dobry. Ve vetsine filmu jen strili nebo kolem sebe kope a je to zabava, ale tady nejaka poradna honicka nebo rvacka naprosto chybi a sklouzava to k romantice na kterou se Damme vubec nehodi. Opet jednoduchy pribeh - jako vezen utece a schova se u jedny zensky, ktery pak pomuze s bandou chlapku co chtej jeji pudu. Nez akcni spis by se to dalo nazvat komedii s tim, ze vecem, ktere jsou mysleny vazne se smejete a u veci, ktery maj pobavit se obcas pousmejete. Necekal jsem nic extra, jen klasickej akcnak ala Van-Damme, ale ani toho se mi bohuzel nedostalo a proto 2*. ()

Galerie (57)

Zajímavosti (4)

  • Když Sam (Jean-Claude Van Damme) řídí terénní motorku 650cc Triumph T120 Bonneville z roku 1969, můžeme si všimnout, že se mění pneumatiky v závislosti na terénu, po kterém zrovna jede – terénní pneumatiky v terénu a silniční na silnici. (Untentrauer)
  • Když šerif Lonnie (Edward Blatchford) zmlátí Sama (Jean-Claude Van Damme), tak Sam zůstane ležet ve stodole na dřevěných prknech, ale když o chvíli později dorazí Clydie (Rosanna Arquette), Sam je stále v bezvědomí před stodolou na prašné zemi. (Untentrauer)

Reklama

Reklama