Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nový ředitel Vance přidělil Gibbsovi tým - agenty Langera, Keatinga a Leeovou. Dostanou případ zavražděného námořního poddůstojníka Varga. Ten Vanceovi před smrtí sdělil, že ho vydírá někdo zevnitř NCIS, aby mu předával tajné materiály o plánovaných operacích v případě konfliktu na Blízkém východě.  A byl to právě někdo ze tří nových Gibbsových lidí. Vše ukazuje na to, že špion byl Langer. Agentka Leeová ho při odhalení zastřelí. Pravda je ovšem jiná... (TV Nova)

(více)

Recenze (3)

SNCIS 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery: Po smrti Shepardové se novým ředitelem NCIS stává Leon Vance. Ziva spolupracuje s Mossadem, Tony slouží na letecké námořní lodi, McGee je převeden na jiné oddělení a Gibbs velí novému, poněkud nesourodému týmu. Ten se zabývá nálezem mrtvoly muže, jenž pracoval ve strategickém plánování a měl jednu z nejvyšších bezpečnostních prověrek. - 99,9%. ()

Horryx 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jeden z nejlepších dílů této epizody......jde to i bez hlavních postav a stačí když je náhradníci kopírují.Scéna Tony policajt na válečné lodi kde není nikdy sám je top. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (3)

  • V místnosti je nalezen polštář, který byl použit pro ztlumení zbraně, avšak na samotném polštáři je pouze díra, nikoliv ožehnuté kraje, které by zde při použití zbraně měly být. (Karlosik_4)
  • Ziva (Cote de Pablo) na začátku epizody zpívá píseň „Temptation“, kterou pro tuto scénu sama složila. (Karlosik_4)

Reklama

Reklama