Reklama

Reklama

VOD (1)

Brooklin se proměnil ve válčiště gangů. Policista Gino Felino však přijímá způsob boje brutálních zabijáků. Zůstává sám, ale nikdo proti němu nemá šanci, protože policista skvěle ovládá nejenom zbraně, ale také východní bojové umění. Žádná Ital nemůže uniknout vlivu mafie, platí to i o Ginovi, ale neznamená to, že by neprosadil bez milosti zákon. Steven Seagal přichází počtvrté a způsob, jakým zakročí proti lidem mimo zákon, vyráží dech, protože Gino Felino je nemilosrdná spravedlnost. (Warner Home Video CZ)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (281)

JohnMiller 

všechny recenze uživatele

Steven Seagal za svoju hereckú kariéru nenahral mnoho dobrých filmov . Je to bieda. On je viac športovcom a hudobníkom ako hercom s jeho mnohých brakov som zopár videl a keby som si mal vybrať jeho jediný a najlepší bola by to Nemilosrdná spravodlivosť . Nezaslúži si vysoké hodnotenie ale ako najlepšiemu filmu Seagala tri hviezdy darujem. Film je extrémne surový nehrá sa nanič . Extrémne násilie ,drogy, kruté bojové umenie, pomsta. Ako vždy je to osobné. A asi jediný film tohoto herca ktorý má parádne hustú a uveriteľnú atmosféru. Ale po pravde ako menšiemu sa mi to páčilo viac. Teraz mu to už tak nežeriem. ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Kdepak Přepadení v Pacifiku! Tohle je Seagal v nejlepší formě a ve svym vůbec nejlepším filmu. Jako nekompromisní Gino si razí cestu skrz špinavý ulice Brooklynu, aby dopadnul zfetovanýho hajzla v podání Williama Forsytha. Akce, střílečky, hlášky a samozřejmě Stevenův trademark - spousta zlámaných končetin. Závěrečné zúčtování s brokovnicí je fajn a správně oldschool, ale co se týče efektu, tak vítězí zcela jistě scéna v baru, kde Seagal, s pomocí kulečníkové koule omotané v hadru, zlikviduje početnou grupu zmrdů, a jednoho z nich ještě stačí dvakrát vrátit do telefonní budky. Bomba. ()

Reklama

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Starej dobrej (vlastně mladej dobrej) Steven se svou huhňavou a topornou italštinou je k sežrání. Coby nekompromisní policajt Gino se probíjí nočním i denním Brooklynem v honbě za vyšinutým vrahounem Richiem. Za ním zůstávají řezné, sečné, bodné i střelné rány, vyražené zuby, zlámané ruce, ustřelené nohy, rozbité hlavy a přeražené nosy. Richie (skvělý William Forsythe) je Talián, gangster, vysavač na koks a psychopatické vraždící hovado (nejvíc mě pobavilo, když odbouchl babu, která si na něj dovolila zatroubit). Gino je samozřejmě taky Talián, ale Rodinu má těžce na háku. Má na háku i všechny grázly, protože se nikoho nebojí. Všechny totiž dokáže zbouchat. Bez problémů třeba vymlátí kulečníkovou hernu plnou pokérovaných rváčů. Gino je sice tak trochu trapák, jeho výrazy, pózy i hlášky jsou často k smíchu, ale jedna hláška se mu zatraceně povedla: "VYŘIĎ BRÁCHOVI, ŽE MU UŘÍZNU HLAVU A NACHČIJU MU DO KRKU!" Není to úžasný? O tomhle filmu přesně platí rčení: "Je tak blbý, až je roztomilý". ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Už toho mám dost. Celou noc potkávám lidi s permanentní ztrátou paměti." Brooklyn je skvělý místo k životu. Každej tu zná svýho dealera, poldu i mafiána. Je to taková velká rodina a to mám rád. A taky mám rád nasranýho poldu Gina, kterej na cestě za pomstou každýho sprostýho podezřelýho zaikiduje, poláme mu končetiny nebo ho vyhodí z okna. Tady totiž platí jiný zákony. Černoši a padouši si o právech můžou nechat jenom zdát, protože Gino řeší vše ručně a s úředním papírováním to rozhodně nepřehání. Ginovi jsem prostě fandil, ale zfetovanej Richie mi přes veškerou snahu nepřipomínal rovnocennýho soupeře. A kdyby to nějak šlo, tak jeho sestru Patricii bych si raději zatknul sám. ()

Figu 

všechny recenze uživatele

Tento film ve mě zachovává spousty nostalgických dětských vzpomínek. Nejen, že jsem byl strachy vyděšenej skrz vyžranýho úlisnýho záporáka, kterej si zabíjel jak se mu prostě chtělo, ale hlavně a to především jsem byl nadšenej skrz vysokýho copatatýho hrdinu, kterej se těmto zfetlejm a zákeřnejm záporákům postavil a dal jim to celkem sežrat. Drsný akce, zlomený ruce, ustřelená noha, sekáček, no tak to bylo to, co jsme jako malí rváči chtěli vidět! Převeliká škoda, že si Seagal neudržel svůj standart "béčkového" akčního borce dýl a nenatočil víc takových filmů... Nicméně Stevenovi rychlý ruce a drsnej život Brooklynu mě díky skvělé NS zůstanou už navždy vrytý do paměti... 95% ()

Galerie (23)

Zajímavosti (14)

  • Kvůli požadavkům Stevena Seagala (Gino) byla role Williama Forsytheho (Richie) zkrácena. (VSVB)
  • Film sa mal pôvodne volať The Price of Our Blood ale tvorcovia ho neskôr zmenili na Out for Justice. (Seag)
  • Rolu Gina Felina mal pôvodne hrať herec Sylvester Stallone, ktorý chcel ešte raz spolupracovať s režisérom Johnom Flynnom (spolupráca na filme Lock Up). John Flynn však nakoniec obsadil Stevena Seagala. (Seag)

Reklama

Reklama