Reklama

Reklama

VOD (1)

Brooklin se proměnil ve válčiště gangů. Policista Gino Felino však přijímá způsob boje brutálních zabijáků. Zůstává sám, ale nikdo proti němu nemá šanci, protože policista skvěle ovládá nejenom zbraně, ale také východní bojové umění. Žádná Ital nemůže uniknout vlivu mafie, platí to i o Ginovi, ale neznamená to, že by neprosadil bez milosti zákon. Steven Seagal přichází počtvrté a způsob, jakým zakročí proti lidem mimo zákon, vyráží dech, protože Gino Felino je nemilosrdná spravedlnost. (Warner Home Video CZ)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (281)

Shit 

všechny recenze uživatele

Steven Seagal ještě v době kdy nemusel nosit kimono a kdy ještě nemá opuchlej ksicht a může pořádně otevřít očí. V těhle filmech na začátku 90. let je dobrej a dá se na to koukat a dokonce se u toho i pobavit. Steven je sice dobrej, ale filmu taky dost pomáhá kvalitní záporák v podobě nafetovanýho Williama Forsythea a drsnější děj, závěrečná bitka mezi Seagalem a Forsythem je prostě skvělá. Nemilosrdná spravedlnost patří do top 5ti filmů u Seagla, to sice moc neznamená, ale na jeho poměry je tohle prostě skvost. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Starej dobrej (vlastně mladej dobrej) Steven se svou huhňavou a topornou italštinou je k sežrání. Coby nekompromisní policajt Gino se probíjí nočním i denním Brooklynem v honbě za vyšinutým vrahounem Richiem. Za ním zůstávají řezné, sečné, bodné i střelné rány, vyražené zuby, zlámané ruce, ustřelené nohy, rozbité hlavy a přeražené nosy. Richie (skvělý William Forsythe) je Talián, gangster, vysavač na koks a psychopatické vraždící hovado (nejvíc mě pobavilo, když odbouchl babu, která si na něj dovolila zatroubit). Gino je samozřejmě taky Talián, ale Rodinu má těžce na háku. Má na háku i všechny grázly, protože se nikoho nebojí. Všechny totiž dokáže zbouchat. Bez problémů třeba vymlátí kulečníkovou hernu plnou pokérovaných rváčů. Gino je sice tak trochu trapák, jeho výrazy, pózy i hlášky jsou často k smíchu, ale jedna hláška se mu zatraceně povedla: "VYŘIĎ BRÁCHOVI, ŽE MU UŘÍZNU HLAVU A NACHČIJU MU DO KRKU!" Není to úžasný? O tomhle filmu přesně platí rčení: "Je tak blbý, až je roztomilý". ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Jeden z těch lepších filmů Steven Seagala, to každopádně. Ale mám v jeho kariéře několik ještě lepších favoritů. Tohle je takový lepší průměr. Navíc se mi na tom nejvíc líbil magor Richie Madano (William Forsythe). Ale ani naše ústřední hvězda nezůstávala vůbec pozadu. Násilí tu bylo v hojné míře a to je přesně to, co mám u jeho filmů tolik rád. Navíc počet mrtvých byl rovněž velmi uspokojující. Jen velká škoda, že tu bylo i několik nudnějších pasáží, které přibrzdily jinak slušně našlápnutou brutalitku…60% ()

PROROK14 

všechny recenze uživatele

Tak tento film so Seagalom sa fakt celkom vydaril si myslim. Podľa mňa jeho najlepší film aký som videl spolu s Mužom so znakom smrti. Dokonca aj dej to malo aký taký. A jednoznačne najlepšia scéna z filmu je rvačka v bare. Hmm, vidím tu trofeje a boxerský rukavice, někdo tady boxuje?.....----ano ja......----a co mi udeláš?....trisk práásk 75% ()

Motinski 

všechny recenze uživatele

Seagalovky beriem ako samostatnú kapitolu filmového sveta. Väčšinou nás čaká tuctová zápletka, s koncom ktorý vieme odhadnúť po prvých desiatich minútach. Jediné čo naozaj baví sú súboje. Všetko čo som povedal platí aj pre tento film, až na to že sa mi veľmi páčil záporak a vykreslenie prostredia kde sa príbeh odohráva. Zasadenie do špinavej ulice mi dobre sadlo. Choreografie pôsobili efektne, pár dialógov vedelo dokonca pobaviť a ajkeď ide o lacnejšie bečko, celkom rád si ho pozriem hocikedy. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (14)

  • Vůz, který řídí v závěrečné scéně Ritchieho gang, je slavný americký automobil Buick GNX. (OceanView)
  • Kvůli požadavkům Stevena Seagala (Gino) byla role Williama Forsytheho (Richie) zkrácena. (VSVB)

Reklama

Reklama