Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

George Banks tvoří se svou ženou Ninou výjimečně šťastný pár a vášnivě miluje své děti, malého Mattyho a starší Annie. I v ní stále vidí malé děvčátko, takže nemůže věřit svým uším, když se Annie vrátí ze studií v Evropě a oznámí, že by se chtěla vdávat. George vůbec není nadšen vyhlídkou, že čas jeho otcovské péče je u konce. Věnuje budoucímu zeti mimořádnou pozornost a zpočátku se k němu samozřejmě staví naprosto odmítavě. Sabotuje dokonce i svatební přípravy. Nakonec se však přece jen rozhodne nestát dceři v cestě a jako hrdý otec ji přivede k oltáři. Než se tak ovšem stane, je třeba svatbu připravit a to se ukáže být doslova noční můrou. (TV Nova)

(více)

Recenze (157)

JP84 

všechny recenze uživatele

Vítejte v utopii!!!Všichni tady bydlí v nádherných vilách plného luxusního nábytku,cestují po světě,můžou si dovolit zaplatit svatbu pro stovky lidí a,především,VŠICHNI SE TADY MAJÍ STRAŠNĚ RÁDI.A když uděláte brajgl v domě rodičů vašeho budoucího zetě?Jen to bonznou svému synáčkovi a jede se dál.Akorát ti páni policajti byli kvůli těm autům nějak moc zlí a museli je řešit opravdu škaredou domluvou...Tohle je jeden z nejvyumělkovanějších filmů jaký jsem kdy viděl. ()

kajas 

všechny recenze uživatele

Oblíbená komedie naší rodiny, takže si nenecháme ujít v podstatě žádnou reprízu. Martin Short i Steve Martin byli v devadesátkách prostě neskuteční zabijáci. Po zhlédnutí původní verze z 50. let hodnocení neměním - asi záleží na pořadí, ve kterém filmy vidíte, tento remake mi ale přijde minimálně o třídu zábavnější a postavy v něm sympatičtější. ()

Reklama

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Pro každého otce je těžké smířit se s tím, že jeho holčička už není malá, v jejím životě je nový muž a bude se vdávat. To je základní motiv příběhu. Mě to čeká taky, takže mám pro Georga Bankse pochopení. Druhá strana mince je ta, že připravit takovou svatbu, navíc se spousty příbuznými není snadné ani levné. Komedie ale v principu jen naznačuje a bral bych ji spíše jako rodinou přípravu před svatbou v rodině... Kimberly Williams-Paisley v tomto snímku debutovala. ()

Madison 

všechny recenze uživatele

Mnohým sa to zdá beznádejne priemerné a myslím si, že to hodnotia s niekoľkoročným časovým odstupom, čo to videli naposledy a pamätajú si len útržky, ale nemôžem poprieť, že mi Steve Martin a jednotlivé vtipné situácie zlepšili náladu a vynikajúco som sa bavila. Nie je to síce kráľovský Wilder, ale 4 hviezdičky si to rozhodne zaslúži. ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

Trochu nedoceněná komedie. Tehdy holt byla zlatá éra těhlech filmů. A je škoda, že dnes se už takový milý komedie netočí. Nikdo tu moc neřve, odsýpá to dobře, Steve Martin to utáhne (i když bych dokázal představit vhodnějšího herce). S originálem z roku 1950 to má sice pramálo společného, ale jako rodinná komedie to je úplně v pohodě. ()

Galerie (35)

Zajímavosti (22)

  • Mezi svatebními dárky, které Annie obdrží, je i socha Venuše s hodinami v břiše. V původním filmu Nevěstin otec Kay také dostane tento dárek. Obě se na něj dívají pohrdavě. (HappySmile)

Reklama

Reklama