Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ona je drsná policistka bez slitování, on dobrosrdečný učitel, který jen pronásledoval zloděje ukradené dámské kabelky. Na policejní stanici ale skončil on. A právě na základě těchto událostí vznikne životní pouto dvou mladých lidí, kterým život zrovna dvakrát nepřeje. Jak se dá vypořádat s nepřízní osudu? A vyplatí se vůbec bojovat? Režisér Jae-young Kwak (My Sassy Girl, The Classic) i do třetice originálním způsobem obohacuje vody romantického filmu. (numi)

(více)

Diskuze

Tyckin

Tyckin (hodnocení, recenze)

Tenhle film není nic extra (tak 75% - spousta scén je hodně přitažených za vlasy, zejména ty akční - např. když se střílí jako o život a nikdo se netrefí :-)), nicméně díky nápadu s větrem se kterým uměli zajímavě pracovat a zejména díky excelentní hudbě jsem nakonec dal plný počet, ač závěr byl moc natahovaný, mělo to skončit o pár minut dříve.

Uživatel Tyckin smazal svůj příspěvek.

libi

libi (hodnocení, recenze)

Po zhlédnutí My sassy girl jsem se těšil na tento film. Stejná hlavní herečka i stejný režisér zaručovalo určitou kvalitu. První hodinu jsem se dost bavil, boužel pak byl zastřelen hlavní hrdina a kvalita filmu šla poměrně dolů, už to nemělo takovou tu štávu. Jenom poslední 5 minut bylo dobrý... Nakonec chci vyzdvihnut dobrou volbu muziky u filmu,

Saku

Saku (hodnocení, recenze)

No ja to mam asi tezsi v tom ze nejdriv posloucham OST a musim vam dat za pravdu - vynikajici. Na film kouknu stejne, az se ke me dostane :))

tombac

tombac (hodnocení, recenze)

Pravda, poslouchal jsem uz kdeco, ale soundtrack k Windstruck je nejlepsi. Skoda, ze film samotny neni taky tak dobry...

Giggs

Giggs (hodnocení, recenze)

Ešte viac ako samotny film ma uputal jeho soundtrack. Som uneseny!

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno