Reklama

Reklama

Lidé pod schody

  • USA The People Under the Stairs (více)

V každém městě či vesnici naleznete dům, o kterém si dospělí šeptají a děti se mu vyhýbají obloukem. Nyní vás režisér Wes Craven (Noční můra v Elm Street) do jednoho takového zavede ve fi lmu Lidé pod schody. Chlapec, který se vlastní vinou ocitá v opevněném domě v moci tajemného páru, zažívá noční můru, ze které není úniku. Brzy odhalí skutečnou povahu obyvatel domu i záhadné bytosti, které se skrývají pod schody. Věřte, že hrůza, která na něj čeká, je nepředstavitelná... (Bontonfilm)

(více)

Recenze (164)

kinghome 

všechny recenze uživatele

Jak to ten Cvok drtil? xD Jako vážně, co tohle bylo za chujovinu? Horror se tomu říkat nedá, ale komedie to je skvělá. Film totálně o ničem s hromadou WTF momentů, ale vážně se u toho zasmějete. Hlavně na tím nezačněte přemejšlet, páč jinak to je odpad jako kráva. Nejlepší hláška cvoka " nechci tě zabít, ale udělám to, protože se mi moc nelíbíš." Kdyžtak cvok je asi 10ti letej kluk, kterej hází jednu hlášku za druhou a táhne celej film, jinak by to fakt nestálo za moc. Může mi někdo říct, proč ten chlápek nosil BDSM obleček? Proooč?! Vážně nějaký scény jsem vůbec nepochopil. 60% ()

Compadre 

všechny recenze uživatele

Pecka! Takovej béčkovej horor, míchnutej ve správným poměru komedií. Co mě překvapilo bylo, že tohle zrežíroval Wes Craven. Spíš bych to typoval na starýho Carpentera..hlavně podle toho malýho černošskýho kluka, kterej furt drsně hláškuje. Ten se vydává s parťákem do jedné vily ukrást poklad, ale netuší že haus obývá rodinka magorů. Horormamá a sadistickej magor v sadomaso obleku alá mrzák v PF, kteří "vychovávaj" jednu normální holku. těžká cesta..hádejte jak to dopadne..peknej kruťák, u kterýho se budete bát a ještě se zasmějete. perfektní kombinace. ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Bože, tohle byla chujovina. Ale věřte mi nebo ne, takhle jsem se nezasmál hodně dlouho. A určitě tomu přispěl i českej dabing, kterej prostě neměl chybu. Před tím černým klukem by se měl mít na pozoru i osmdesátkovej Rocky nebo Arny. Ten to tam sypal, že jsem si chvíli říkal, na co to proboha vůbec koukám. Větší wtf pocit jsem neměl...no snad nikdy :-D ()

Hakha 

všechny recenze uživatele

Film z mého mládí, který jsem viděl snad 30x. Napohled příjemná rodinka, která za zdmi svého baráku nemá pouze myši... Děsivý barák, komediální prvky, nezapomenutelné hlášky, super úchylní záporáci, psík a vůbec celý film je dost nadprůměrný, který nenudí a má dobrou atmosféru. Pro mě nezapomenutelný kousek na který nedám dopustit. Mé hodnocení 5 hvězdiček... "doufám, že ho najdete.... a sejdete se v pekle" ()

Courtemanche 

všechny recenze uživatele

Sem-tam příliš dětinský, nejvíc když se blíží konec. Na druhé straně dítě v hlavní roli Brandon Quintin Adams hrál perfektně. Podal výkon jaký od mladších málokdy vidím. Film nápaditý, horor-komedie ani ne, spíš thriller (dětský). Nějaký gagy, vtípky raději od toho nečekejte. Hlavní devizou filmu jsou nápaditost, a že ne a ne se zastavit. 4/5 ()

Galerie (139)

Zajímavosti (9)

  • Původním autorem hudby byl Graeme Revell, ale jeho hudba byla zamítnuta (ačkoli u závěrečných titulků byl uveden jako autor doplňkové hudby). (ČSFD)
  • Herec Sean Whalen hrál postavu Roache ve věku 26 let. Jeho postavě ve filmu přitom bylo zhruba 15 až 16 let. (ČSFD)
  • Craven si pro roli rodičů vybral Wendy Robie a Everetta McGilla, když je uviděl hrát manželský pár v seriálu Twin Peaks. (Chatterer)

Související novinky

Navždy mladý

Navždy mladý

29.09.2006

Hororový veterán Wes Craven očividně ještě nehodlá odejít do zaslouženého důchodu. Nejen že se opět postaví za kameru, ale bude i autorem scénáře, což by si už zasloužilo nějaký ten přípitek. Od dob… (více)

Reklama

Reklama