Reklama

Reklama

Vesmírná Scratastrofa

  • USA Cosmic Scrat-tastrophe

Obsahy(1)

Scrat se tentokráte při své věčné snaze ukrýt svůj milovaný oříšek dostane až do vesmíru.
Další z řady krátkometrážních snímků s oblíbenou epizodní postavičkou sloužící jako upoutávka na pátý díl Doby ledové. (korbitch22)

Recenze (39)

Allien.9 

všechny recenze uživatele

První hvězda je za nápad(y), druhá za vtip(y), třetí za animaci, čtvrtá za vesmír (tohle téma mě asi nikdy neomrzí) a pátá za radost, kterou ve mně tenhle kraťas vyvolal, protože od první "Doby ledové" jde kvalita FILMŮ dolů (*****, ***, ***, **) tak, že už ani nemám chuť se na nové díly dívat... Jednu hvězdu bych ubrala za nesmyslnost (vznik Sluneční soustavy se opravdu nedatuje po vzniku života:-)), ale tak vypadá to hezky a to je hlavní, že jo.;-) Spolu s "No Time for Nuts" a "Scrat's Continental Crack Up" nejlepší ice age kraťas. 4,5*. ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Pořád docela sranda, ale taky důkaz toho, že ani Scrat samotný už tolik netáhne. Využití sci-fi prvků se podle mě naprosto nehodilo, vznik sluneční soustavy trochu opožděný a bohužeo ne tak zábavný jako vznik kontinentů, ale animace pořád nádherná a závěr s našimi oblíbenými hrdiny je prostě naprosto skvělý. Takže jako celkem dobrý, ale doufám, že podobně zvláštně nebude vypadat i regulérní pátý díl, sám o sobě celkem zbytečný. Takže i když Scrat potěšil, už to prostě není ono a mě to nesedlo tolik, jak jsem doufal. 70%. ()

Reklama

Praxis 

všechny recenze uživatele

Přiblblá veverka opět a znovu se svym nenasytnym vořechem tentokrát způsobí vesmírou katastrofu. Koncept se zpočátku tváří mile přiblble, potom nastane zbytečná vesmírná onanie, která začne pekelně rychle nudit. Jako jednohubka potěší a navnadí na příští Dobu ledovou, jen je problém, že jsem neviděl ani tu předchozí. Co tedy z toho vyplývá???? 55% ()

easaque 

všechny recenze uživatele

-3* kraťas z Doby ledové po 152., další prosím! Vypnul jsem mozek a na pět minut jsem se vrátil do dětských let - tehdy Tom&Jerry a teď Scrat - jen ta animace trošku polepšila :-). Zkuste třeba tady [ PŘÍBĚH: 1 /// ATMOSFÉRA: 2 /// TEMPO: 3 /// ORIGINALITA: 1 /// NÁLADA: 3 /// ART: 0 /// STYL: 2 /// CASTING: X (3*MAX) ] ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Jediný dobrý úsek z celé páté doby ledové. Konečně budou už i malé děti informovány o tom, že se celý Vesmír zformoval proto, že Scrat nemohl dohonit svůj oříšek. Kreativní a poměrně vtipná záležitost. Škoda, že to bylo tak krátké. Pokud se chystá další Doba ledová, tak bych ocenil, kdyby se točila celá kolem Scrata. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (2)

  • Plakát k filmu vtipně odkazuje na plakát snímku Marťan (2015), který v kinech promítali ve stejnou dobu, a který se také odehrává ve vesmíru. (pajik)

Reklama

Reklama