Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když se dcera Scotta a Kate Johansenových dostane na vysněnou vysokou školu, je to důvod k oslavě. Dokud však Scott a Kate (Will Ferrell a Amy Poehlerová) nezjistí, že stipendium, se kterým počítali, nevyšlo, a oni jsou až po uši v průšvihu, protože si vzdělání své dcery nemohou dovolit. S pomocí jejich kamaráda a souseda Franka (Jason Mantzoukas) – kterému by taky tučná výplata přišla vhod – se rozhodnou otevřít v jeho domě na předměstí nelegální kasino. Navzdory pochybnostem se kasinu i podnikavé trojici začne velmi dařit a příjmy rychle stoupají, což však nezůstane bez povšimnutí zákeřného starosty města i podsvětí. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (96)

Pythonator 

všechny recenze uživatele

Will utáhne svým ujetým šarmem kdejakou blbost. A když začne hrát mafiána a sekat prsty, musíte se zaručeně chechtat. Bohužel tohle je film, u kterého se celou dobu bavíte, jenže tomu pořád něco chybí, aby to byla bombastická prča. Anebo se taky celou dobu nudíte, když Willa zrovna nemusíte, ale to je čistě váš problém. ()

bigmatko 

všechny recenze uživatele

v priebehu jedného týždňa dve americké komédie. musím konštatovať, že brloh je o niečo menej zlý ako babská jazda. Ferrel je klasicky bláznivý a keby bolo na ňom samotnom tak asi by z toho príbehu vyťažil ešte viac. nápad a dej príbehu sú celkom dobré aj uveriteľné. opäť však ako pomaly už v každej americkej komédií sa musia objaviť drogy a vo väčšine prípadov sa priam glorifikuje účinok marihuany, ktorú tam zjavne hulí každý už od základnej školy. Tak ako v starých Holywoodských filmoch všetci museli fajčiť cigarety, tak v novodobých filmoch musia všetci húliť prípadne šnupať kokain. Asi je to podmienka pre dobrú zábavu a komédiu. Našťastie sa tu účinok drog iba pridružuje v priebehu deja a nie je jeho pôvodcom ako v trápnej babskej jazde, ktorá by sa bez fetu ani nenatočila. Brloh ma humorný základ sám o sebe, nie je úplne trápny a dá sa aj dopozerať do konca. ()

Reklama

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Párkrát jsem sice vybouchl smíchy, ale v 80% byl humor teda šíleně otřesný. Dalších pár dobrých vtípků cílilo na rodičovskou výchovu a zde film ukazoval, že by měl co nabídnout. Improvizace se teda vůbec nepovedla. Hlavně mamina byla příšerná. A když všichni ječí, nadávají, mávají všemi možnými končetinami, tak to fakt vtipné nebylo. Ale kvůli Řezníkovi Ferrellovi, který má panickou hrůzu z čísel, jsem rád, že jsem viděl. Naštěstí těch 88 minut tolik nebolelo. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Námět je pecka. Je to škoda, protože tahle komedie mohla být opravdu suprová. Zápasy v kasínu mě nějak moc nepobavily, ale co mě dokonale uzemnilo, bylo když se Ferrell transformoval do role Řezníka, kterou si později náležitě užíval. Dva hlody (Italské brýle a italská cigareta, vymáhání peněz) se moc povedly, nad zbytkem má člověk takový ten lehký úsměv. Amy Poehler toho moc nepředvedla. 55% ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

V pohodě komedie, kde Will Ferrel tentokrát není tak sprostý jako obvykle, ale pořád baví. Nápad je docela slušný, ale vtipků je na můj vkus poméně. Film rychle utíká a při 80 minutové stopáži nestíhá naštěstí nudit. Bavil jsem se, ale spíše pousmíval než smál. Pro fanoušky Ferrella však povinnnost. 65% ()

Galerie (51)

Zajímavosti (6)

  • Cameo mala mať vo filme aj Mariah Carey, ale jej scéna nebola sfilmovaná. Carey vraj meškala na natáčanie štyri hodiny, tak Will Ferrell odmietol scénu natočiť. (megajalec)
  • Sfilmovaných bolo množstvo scén, ktoré sa napokon ani neocitli v samotnom filme. Jednou z nich je napríklad aj scéna s Alexandrou Daddario. (megajalec)

Reklama

Reklama