Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Manželé Steve a Jossie Strongholdovi jsou na první pohled úplně obyčejní realitní agenti, když ale povinnost zavelí, stávají se z nich odvážní superhrdinové. Jejich čtrnáctiletý syn Will doufá, že se i u něj projeví superschopnosti, zatím ale k něčemu takovému nedošlo. Nastupuje na střední školu pro superhrdiny, předstírá, že zdědil po otci výjimečnou sílu. Pravdou ale je, že je úplně obyčejný kluk, co má strach ze své budoucnosti. Spolu s Willem nastupuje na střední i jeho kamarádka Layla, která dokáže ovládat rostliny. Will, Layla i ostatní prváci jsou novou školou ohromeni, škola se totiž díky antigravitačnímu pohonu vznáší v mracích, skrytá před očima veřejnosti. Hned po příjezdu do školy čeká nováčky rozřazování podle schopností, přičemž některé z nich čeká dráha superhrdinů, jiní se stanou jen jejich parťáky neboli poskoky. Willa provázejí potíže už od prvního dne, když ale začne zlo ohrožovat jeho rodinu, přátele i školu, dokáže se vzchopit a najít v sobě superhrdinu. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (235)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Je to už pekných pár rokov, čo som ukončil štúdium na strednej škole. Ale i tak mi občas nejaký ten americký high school movie príde vhod. Zvlášť, keď sa jedná o komediálne ladený sci-fi snímok akým je "Sky High". Naviac silne říznutý štýlom starých filmov o komixových hrdinoch. Povedal by som, že to celé malo jemný retro feeling s využitím najnovších filmových trikov. Naozaj som sa pri tom výborne pobavil. *** ()

Jendus 

všechny recenze uživatele

Co k tomu říct... V první řadě je třeba si uvědomit, pro jakou cílovou skupinu asi byl film natáčen. V tomto případě se jedná o děti, kterým se pravděpodobně líbí svět hrdinů se zábavnými schopnostmi. A to já už nějakou dobu nejsem... Proto těžko hodnotit a myslim, že ani nemůže být adekvátní kritizovat tady cosi jako scénář, přihlouplé postavy, nelogičnosti atd... Z tohoto všeho mi na rozum vyplývají 3*, ptž před takovými 15 roky bych si to určitě vychvaloval a vžíval se do strastí rodiny Nezdolných :D. ()

Reklama

Phietros 

všechny recenze uživatele

Pěkná scifi/fantasy podíváná od Disneye, která je spíše určená mladším divákům, ale i ty starší ji bez problému snesou. Příběh je plný komiksových hrdinů, hodně předvídatelný a naprosto přehnaný na efekty. Ale své kouzlo to má, setkáváme se opět jako všude jinde s dobrem a zlem, se superhrdiny, jejich synem, který se z nuly bez schopností stane hrdinou. Příběh je postavený hlavně na malích superhrdinech a parťáků, kteří se vše kolem hrdninství učí ve své škole. Zde se zamiluje Will do pěkné slečny, která však vše předstírá a je to ve skutečnosti padouch, který bojoval s jeho otcem. Ovšem ve skutečnosti je to žena, která díky zázračné pistoli ubrala na věku. Díky ní se Will vzdaluje svým přátelům a co víc i své kamarádce, která ho tajně miluje. Nakonec pravda výjde na jevo a když všechny ve škole promění na malá miminka, Will je ten na kterém vše záleží, aby dokázal své schopnosti a stal se pravým hrdinou... ()

Zombi 

všechny recenze uživatele

Film kombinující školní komedie s comicsovými superhrdiny, balancující na hraně parodie, a ačkoliv je určen hlavně mladšímu publiku, je svižný a stravitelný i pro starší. Ve vedlejších rolích potěší Russell, Campbell a pár pěkných roštěnek, triky koukatelné, vtípků dostatek. Líbilo se mi využítí různých superschopností a důraz na parťáky, vůbec jsou tu docela dobře využity základní vlastnosti comicsů. Je-li vám méně než 15, klidně si přidejte hvězdu. ()

frashmaker 

všechny recenze uživatele

Možná to z mého pohledu vypadá trošku dětinsky, ale prostřednictvým právě takovýchto filmů si částečně plním své sny. Kdo si nepřál jako malý být hrdinou a zachraňovat svět. Kdo o něčem podobném alespoň v koutku duše nesní stále? Tenhle film jsem si stáhl kvůli Mary Elizabeth Winstead, která se mi moc líbila ve filmu o Scottu Pilgrimovi. Tady však hrála mrchu a když je holka mrcha, neumí se mi dál líbit. Takže to chce zase pustit pana Pilgrima. Celkově vzato tenhle film nemá hluchou pasáž, je vtipný, barevný, energický, no prostě všechno to co člověk potřebuje v den, kdy mu zrovna není nejlépe. Ehm.. A Kelly Preston? Musím si s ní sehnat další film. Ale nesmí tam hrát mrchu.. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (13)

  • Kurt Russel nosí oblek s chladícím zařízením - trubkou, kde cirkuluje ledová voda. Pro Kelly Preston byl na nošení příliš těžký. (HappySmile)
  • Gwen Grayson je kombinací jmen ze dvou komiksů: Gwen Stacy ze Spider-Mana a Dirck Grayson z komiksu DC. (HappySmile)
  • Pro Danielle Panabaker to byl první v kině uváděný film, ve kterém si zahrála. (HappySmile)

Související novinky

Zemřela oscarová herečka Cloris Leachman

Zemřela oscarová herečka Cloris Leachman

28.01.2021

Z Kalifornie přišla smutná zpráva, ve věku 94 let totiž včera filmový svět opustila americká herečka Cloris Leachman. Zprávu o úmrtí médiím předala její manažerka Juliet Green. Ve filmu se Cloris… (více)

Reklama

Reklama