Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vypadá to, že Steve a Doug Butabiovi se nikdy nedostanou na seznam hostů slavného tanečního klubu Roxbury. Jenže když se setkají s jedním jeho řádným členem, zdá se, že mají vyhráno. Jejich nový kamarád propašuje dvojici dovnitř a bratři se tak ocitnou přímo uprostřed třpytivého světa, o němž dosud jen snili. To je ale trefa! Bratři Butabiové přece nejsou žádná béčka a odteď to chtějí dokázat celému světu...prostě to roztočit! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (476)

cross 

všechny recenze uživatele

Klasická komediální taškařice s neuvěřitelně trapnými dialogy, stupidními postavami a standardním pseudo-dějem... Ale, lidi, tohle je film pro odpočinek, pro pobavení a pro zasmání, což se mu u mě prakticky povedlo. A ohledně těch stupidních, psychologicky laděných vykecávaček - nepřekousnul bych je, ale mám pocit, že to byl záměr. Jestli ne, tak jedna:nula pro scénáristy! Kvalit scénky ze S. Night Live film zdaleka nedosahuje, ale rozhodně jsem se necítil zhnusen! ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Kattan a Ferrell jako dvojka neskutecne trapnejch vymastenejch dementu, ktery jsou schopny parit celou noc a pro nic jinyho nezijou. Jejich akcicky na baleni zenskejch, tanecni pohyby a neskutecne vymlety hlasky jsou vlastne prakticky to jediny, co se ve filmu deje, takze film v slusnym tempu a za zvuku sviznejch pisnicek uhani kupredu. Takze na jednu stranu super vymastena sracka, na druhou stranu dokonala stupidni zabava, ktera mi vzdy perfektne zvedne naladu. ()

Reklama

Moena 

všechny recenze uživatele

Wuala! Tenhle úžasně vtipný klenot jsem v polovině vypnul a pořád ještě jsem nenašel chuť ho dokoukat. Takže se asi zařadí do velmi krátkého seznamu mnou nedokoukaných filmů (asi 4). Protože tenhle paskvil posouvá slovo "tupec" na ještě nižší úroveň. Bože, Wille Ferrelle ty máš na víc! BTW: Ta jedna hvězda je za v mém okolí oblíbenou hlášku: "Šaháš mi na zadek?" ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Ferrell je tu titulován jako: žalostný idiot, blázen, debil, strašlivý úchyl, dement.. Lidi, to snad nemyslíte vážně, takhle jej šetřit.. Jistě, vždy záleží na úhlu pohledu a u podobných druhů komedií se občas může stát, že vtip tak dlouho stoupá do kopce trapnosti, až náhle překoná vrchol a sviští do údolí kultovní geniality, ale Noc v Roxbury není v mých očích tím případem. Přitom si diskofilní šampónství tolik zasloužilo dostat do těla, ale dát víc, než dvě hvězdy, měl bych pocit, že mi na hlavu kdysi spadl stroboskop.. Richard Grieco je americký Sagvan! ()

Makky 

všechny recenze uživatele

Komédia s ledžendery soundtrackom a zopár vtipnými situáciami. Inak tento film nemá žiadnu hodnotu a je pozerateľný jedine pod vplyvom akejkoľvek omamnej látky s partiou. Noc v Roxbury sa dá buď milovať alebo úplne odpisovať, chápem obidve strany. Mňa z tohto projektu najviac zaujal skeč, ktorý paradoxne vo filme nie je, no bol natočený pre Saturday Night Live. Hovorím pochopiteľne o scénkach s Jimom Carreym, ten jeho fejs je neuveriteľný! ()

Galerie (17)

Zajímavosti (7)

  • Poctou pro tento film byla parodie ve formě reklamy na Pepsi v Super Bowlu z roku 2008. V pozadí reklamy hraje píseň „What is Love“, zpočátku všichni usínají, ale poté, co se napijí Pepsi, ožijí a pohupují hlavou jako Steve (Will Ferrell) a Doug (Chris Kattan) ve filmu. Na konci reklamy můžeme vidět také Chrise Kattana jak zakřičí: „Přestaňte!“ (DJMaroko)

Reklama

Reklama