Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vypadá to, že Steve a Doug Butabiovi se nikdy nedostanou na seznam hostů slavného tanečního klubu Roxbury. Jenže když se setkají s jedním jeho řádným členem, zdá se, že mají vyhráno. Jejich nový kamarád propašuje dvojici dovnitř a bratři se tak ocitnou přímo uprostřed třpytivého světa, o němž dosud jen snili. To je ale trefa! Bratři Butabiové přece nejsou žádná béčka a odteď to chtějí dokázat celému světu...prostě to roztočit! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (476)

ladko 

všechny recenze uživatele

Tento film je taká blbosť, že ho proste buď milujete alebo nenávidíte. Ja ho milujem. Už len kvôli Ferrellovi. Keď niekto povie What's up? tak si spomeniem na tento film. Keď ide v rádiu pesnička What is love, spomeniem si na tento film. Je to taký minikult. Steve Butabi: "Good, how are you?" Doug Butabi: "About 8 o'clock, 8:15. Yeah, all the time." Steve Butabi: "BMW." Doug Butabi: "Right at sunset." Steve Butabi: "Vanilla mostly." ()

Genero 

všechny recenze uživatele

Will Ferell je rozhodně naprostý retard, mongol, žalostný idiot, debil, trapák, slizoun a ubohé hovado. A proto ho mám rád. A tahle komedie je téměř genitální! Kdo by nevzpomněl, jak jako lůzr obrážel ve čtrnácti vesnické diskotéky na fichtlu, jako správný drsňák preferoval Landu a Ace of Base, protančil nejedny střevíce od babičky, sáhl slečně Žofii vzadu za hospodou na kundu, dostal přes obličej od automechanika Roberta, poprvé se ožral do mrtva magickým okem a poblil se do mušle. Ach to mládí. Položme si otázku, proč je, kurva, tenhle film v modrých? Odpověď je překvapivě jednoduchá: Rozhodně ho lze považovat za urážku yntelektu všech upjatých filmových fanánků z místní růžové lobby, zpod jejichž elastického tílka vyčuhuje cedulka se značkou HOMO. A to i přesto, že tam konečně někdo někomu sahá na zadek. ()

Reklama

B!shop 

všechny recenze uživatele

Kattan a Ferrell jako dvojka neskutecne trapnejch vymastenejch dementu, ktery jsou schopny parit celou noc a pro nic jinyho nezijou. Jejich akcicky na baleni zenskejch, tanecni pohyby a neskutecne vymlety hlasky jsou vlastne prakticky to jediny, co se ve filmu deje, takze film v slusnym tempu a za zvuku sviznejch pisnicek uhani kupredu. Takze na jednu stranu super vymastena sracka, na druhou stranu dokonala stupidni zabava, ktera mi vzdy perfektne zvedne naladu. ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Supr ústřední song, nutí mě kejvat do rytmu palicí, stejně jak činí hlavní hrdinové. Některé hlášky dobře pobavily a Ferrell je tu celkem zábavný, ačkoli ho normálně zrovna nevyhledávám. Jako celek ale žádný zázrak, ačkoli věřím, že se najdou tací, kteří film považují za kultovní, no rozhodně je to koukatelnější než Waynovo světy. ()

Sonnery 

všechny recenze uživatele

za teplých letních večerů jsme seděli ve starý "šádině" a řítili se nocí. What is love hrálo na plný kule a my kroutili hlavama, jak jen to šlo (pár z nás při tom zkoušelo rozbít okýnko, ale pokusy končily vždy hospitalizací). Nebylo to cool a nebylo to pro nikoho vtipný, ale my jsme z toho měli prdel. Kultovka ()

Galerie (17)

Zajímavosti (7)

  • Film byl natočen podle série skečů „The Roxbury Lives“ z pořadu Saturday Night Live (od r. 1975), kde Chris Kattan a Will Ferrell navlečeni do smokingů šli svádět ženy, slušně řečeno neúspěšně. Jejich trademarkem bylo houpání hlavou při písničce „What Is Love“ z roku 1993 zpěváka trinidadského zpěváka Haddawaye působícího v Německu. Ze skeče s Jimem Carreym a dvěma hlavními postavami v autě při houpání hlavou během této písničky se též stalo v roce 2005 známým meme, které bylo mnohdy parodováno na internetu. (Zodd)
  • Když jdou Steve a Doug do otcova obchodu, potkají krásnou dívku kráčející jim naproti. Jde vidět, že v prvním zaběru mají sluchátka na uších, když se k ní rozběhnou, mají je dole a když ji osloví, mají je opět na uších. (LukeN73)

Reklama

Reklama