Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vypadá to, že Steve a Doug Butabiovi se nikdy nedostanou na seznam hostů slavného tanečního klubu Roxbury. Jenže když se setkají s jedním jeho řádným členem, zdá se, že mají vyhráno. Jejich nový kamarád propašuje dvojici dovnitř a bratři se tak ocitnou přímo uprostřed třpytivého světa, o němž dosud jen snili. To je ale trefa! Bratři Butabiové přece nejsou žádná béčka a odteď to chtějí dokázat celému světu...prostě to roztočit! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (476)

Hakha 

všechny recenze uživatele

Dobrá, jednoduchá, zábavná a oddechová teen komedie s výbornou hudbou a sympatickou a komickou dvojicí. Mnoho střeštěných scén, které díky Willu Ferrelovy, Chrisu Kattanovy a fitnes boy Lochlyn Munroovy přidává na více komediálnosti. Jestli máte rádi film typu Blbý a Blbější, tak by se Vám Noc v Roxbury mohla velice líbit. Jen škoda, že o 2 roky později vznikla nechutná kopie s názvem "Klub sráčů", která je u nás více známá než tento ve všech směrech povedenější filmek. Jinak stručně řečeno: bavil jsem se královsky a mé hodnocení silné 4 hvězdičky... ()

Marsik 

všechny recenze uživatele

Klasika. Kultovní záležitost, i když v podstatě strašná magořina a hovadina :-) Tenhle film mě vždycky pobaví a nabudí pozitivní energií. Dvojice Steve a Doug Butabiovi baví i po 14 letech od natočení. Hitovky jako "What is love" nebo "Be my lover" nikdy nezestárnou. Navíc dabing pana Tůmy a Švarce je suprovej. Když hodnotím film až nyní, musím přece jen uznat, že na plné hodnocení to v roce 2012 není, ale 4 hvězdičky dám. Z úcty k této kultovní záležitosti dávám 80%. ()

Reklama

Sonnery 

všechny recenze uživatele

za teplých letních večerů jsme seděli ve starý "šádině" a řítili se nocí. What is love hrálo na plný kule a my kroutili hlavama, jak jen to šlo (pár z nás při tom zkoušelo rozbít okýnko, ale pokusy končily vždy hospitalizací). Nebylo to cool a nebylo to pro nikoho vtipný, ale my jsme z toho měli prdel. Kultovka ()

lakikaki 

všechny recenze uživatele

Stavím sa, že ľudia podieľajúci sa na natáčaní Noci v Roxbury vedome točili kultovku. Som o tom absolútne presvedčený. Vtip je ale v tom, že im to vyšlo. Môžete ten film nenávidieť, môžete ho milovať, môže vám byť sympatický veľmi, alebo iba trochu, môže vám byť úplne ukradnutý, je to ale jedno, subjektívne dojmy sú nepodstatné. Podstatné je, že nikto – NIKTO – nemôže povedať, že Noc v Roxbury je len ďalšie „niečo“. Je to unikát. Vrcholne dementný unikát. Ide však o to, že jeho demencia prekračuje všetky možné i nemožné hranice až do takej miery, že sa na nej musí človek prinajhoršom pousmiať. V mojom prípade došlo aj na hlasitý smiech, a nie raz. A nehanbím sa za to. Jedinečné dielo. [65%] ()

Goldbeater 

všechny recenze uživatele

Tenhle snímek se ve mně nějakou chvíli docela bil. Na jednu stranu je to jen přiblblá komedie, při níž je radno co nejrychleji vypnout všechny mozkové závity a užít si těch pár vtipů, co dosednou jak mají. Na stranu druhou je to film o dvou odpudivě strašných charakterech, s jejichž životními cíli by se dokázal ztotožnit snad jen málokdo a jimž nepřejete nic jiného, než tvrdě padnout na držku. Navíc poselství filmu je tak morálně zkažené, že si raději vzpomenete na malé „highlight“ momenty s Chazzem Palminterim a Danem Hedayou, než abyste se dále zamýšleli nad tím znepokojivě pokleslým vyzněním. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (7)

  • Když jdou Steve a Doug do otcova obchodu, potkají krásnou dívku kráčející jim naproti. Jde vidět, že v prvním zaběru mají sluchátka na uších, když se k ní rozběhnou, mají je dole a když ji osloví, mají je opět na uších. (LukeN73)
  • Poctou pro tento film byla parodie ve formě reklamy na Pepsi v Super Bowlu z roku 2008. V pozadí reklamy hraje píseň „What is Love“, zpočátku všichni usínají, ale poté, co se napijí Pepsi, ožijí a pohupují hlavou jako Steve (Will Ferrell) a Doug (Chris Kattan) ve filmu. Na konci reklamy můžeme vidět také Chrise Kattana jak zakřičí: „Přestaňte!“ (DJMaroko)
  • V jedné scéně poslouchá Dan Hedaya s přáteli Emily, jak hraje na klavír "Where Everybody Knows Your Name", úvodní píseň k Cheers. Dan Hedaya hrál tři roky v Cheers Nicka Tortelliho. (PußyMagnet)

Reklama

Reklama